Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

Burdaki bütün BDV gibi ben de eşinize çok kızgınım,hiç bu kadar rahat adam görmedim,bu yaştan sonra zor eve,eşe bağlanır bu adam,önceliğiniz çocuğunuz olsun doğumdan sonra hayata daha net bakın,10 sene sonra yavrunuzla bu adamın tatil dönüşlerini mi bekleyeceksiniz,yoksa o mu sizin yolunuzu bekleyecek?güçlü olun bugünkü kararlarımız yarınlarımızı oluşturur,bunu unutmayın bu dünyaya bir kere geliyor insan, siz ve evladınız kiymetlisiniz,ve bunu bilenlerin yaninda yaşamalısınız.

Şindi eminin arabayı bahane edıcek. Ikıncı aracı garaja bırakıp tek araba gıtmısler. Aonuna kadar kalır orda. Ama geldiğinde ne olur bılmıyorum. Yuzunu gormek ıstemıyorum
Siz çok naif, çok narin bi annesiniz. Kendinizi üzmeyin. Döndüğünde son bi kere kendinizi gaza getirin ve ciddi ciddi ne var ne yok dökün içinizde. Bu süreçten ailenizi mutlaka haberdar edin, anneniz, kuzeniniz, yaşıtınız birileri sizin yanınızda olsun mutlaka. Konuşmadan sonra gelişmelere göre hareket edin. Evet 2. aynı hata ama her şey tek seferde çözülecek kadar kolay olmayabilir. Canınızı sıkmayın biliyosunuz ki her şeyin hayırlısı, olacağına varır... Her şey gönlünüzce olsun sağlıkla kucaklayın bebeğinizi inşallah. Huzur ve sağlık diliyorum...

Şindi eminin arabayı bahane edıcek. Ikıncı aracı garaja bırakıp tek araba gıtmısler. Aonuna kadar kalır orda. Ama geldiğinde ne olur bılmıyorum. Yuzunu gormek ıstemıyorum
aradı mı hiç? halini hatırını sordu mu?

Canım ne diyeyim bilemedim ya hala bişey olmamış yaptığı çok normalmiş gibi konuşmuş seninle. İyi günümüzde iyi ama kötü günümde yanımda olmuyo yüzüstü bırakıyo dediniz ya bunu ona güzel bir üslupla anlattınız mı? Belli ki kavga etmek pek işe yaramıyo sizi haksız çıkartıyo. Tatlı tatlı konuşup üzüldüğünüzü yalnız hissettiğinizi ona ihtiyacınız olduğunu söyleseniz bir ihtimal duyguları harekete geçer sizi anlar mı?o_O ne biliyim grip olsanız hiç mi ilgi göstermez nane limon bişey yapmaz?? Gerçi ameliyat oldum demişsiniz grip nedir ki.....off

Geldiğinde içinde ne varsa söyle kurtul. Sen uzulecegine o üzülsün. Hiç naif olmaya falan da çalışma nasıl hissediyorsan öyle konuş.

A
aradı mı hiç? halini hatırını sordu mu?
aradı dunden berı. Acmadım ,duymadım ,gec gordum. Msj yazmış nıye acmuyorsun tellerimi dıye. Bısey demedım. Aradı bugun telrar ıkıncıde actım, gayet sevımlı napıy
Geldiğinde içinde ne varsa söyle kurtul. Sen uzulecegine o üzülsün. Hiç naif olmaya falan da çalışma nasıl hissediyorsan öyle konuş.
sırf duygularımı ifade edemedıhım ıcın terapıye gıdıyorum ama hala bir gram ılerleyemedım. Icım cok dolu, kafamın ıcınde bır suru soz kelime, sitem dolanıuor. Sureklı ona haykırıuor bagırıyor ve bana yaptıklarını yuzune vuruyorum. Fakat karsımda oldugunda, onunla konusmaya basladıhımda , kendı sesımı duydugum an tum soyleyeceklerımı dıyemıyor. Kalakalıyorum. Geldıgınde ne dıycem, nereeden baslayacagım bılmıyorum

tam son ayların agırlıgı ve sancısı ve lohusalık
şu ara kini kusmak için iyi fırsat yoksa bir daha kolay söyleyemezsiniz

Valla kafanda ne dolasiosa yaz guzel bi mesaj dok icini kiz ona gonder. Sonrada telefonu acma, bakalim oturabilicekmi ailesiyle rahat. Hic zannetmiyorum biraz sert ol cnm ya valla ezdirme kendini naif olma, yaramio erkeklere naif falan olmak

Gebeliğim bıyunca naz yapmak bı yana, hıc anlaşılamadıö. Venıhayet bırakıp gıttı güle oynaya. Yegenlerını cok ozlemıs ve gıttı
Yanlis anlama konusahibi ama bu kadar gamsiz bir adamdan neden 2.cocuk? Adam seni sahiplenemiyor,cocuklarini nasil sahiplenecek? Gercekten merak ediyorum..

Yanlis anlama konusahibi ama bu kadar gamsiz bir adamdan neden 2.cocuk? Adam seni sahiplenemiyor,cocuklarini nasil sahiplenecek? Gercekten merak ediyorum..
Cok pardon canim düzeltiyorum simdi düzgün okudum ilk hamileliginmis. Ama gercekten cok üzüldüm, allah yardimcin olsun..

Cok pardon canim düzeltiyorum simdi düzgün okudum ilk hamileliginmis. Ama gercekten cok üzüldüm, allah yardimcin olsun..
Önemli degıl cnım. Bana dostlarım cok kızdı bu bebek için. Ama ben gercekten eşimi amelıyatımdan sonra tanıdım. Zor gunımde yani. Bebegımden de asla vazgecemezdım. Hala kafamdaki sırular yuzunden uyuyamıyorum:( yazıklar olsun ona ve onu yetıstırenlere. Ve allah a havale edıyorum benim hamileliğimi burnumdan getırdıgı ıcın. Yok sayıcam ben de onu

Önemli degıl cnım. Bana dostlarım cok kızdı bu bebek için. Ama ben gercekten eşimi amelıyatımdan sonra tanıdım. Zor gunımde yani. Bebegımden de asla vazgecemezdım. Hala kafamdaki sırular yuzunden uyuyamıyorum:KK43: yazıklar olsun ona ve onu yetıstırenlere. Ve allah a havale edıyorum benim hamileliğimi burnumdan getırdıgı ıcın. Yok sayıcam ben de onu
karşılıklı tartışamıyorum diyorsunuz mesajla anlatın derdinizi...

A

aradı dunden berı. Acmadım ,duymadım ,gec gordum. Msj yazmış nıye acmuyorsun tellerimi dıye. Bısey demedım. Aradı bugun telrar ıkıncıde actım, gayet sevımlı napıy

sırf duygularımı ifade edemedıhım ıcın terapıye gıdıyorum ama hala bir gram ılerleyemedım. Icım cok dolu, kafamın ıcınde bır suru soz kelime, sitem dolanıuor. Sureklı ona haykırıuor bagırıyor ve bana yaptıklarını yuzune vuruyorum. Fakat karsımda oldugunda, onunla konusmaya basladıhımda , kendı sesımı duydugum an tum soyleyeceklerımı dıyemıyor. Kalakalıyorum. Geldıgınde ne dıycem, nereeden baslayacagım bılmıyorum
Bu gece oturun bir mektup yazın eşinize, tüm duygularınızı, öfkenizi, üzüntülerinizi dile getirin.
Geldiğinde bulup okuyacağı bir yere koyun ve mektubu okuduktan sonra onla konuşmaya gücünüz yoksa birkaç günlüğüne ailenizin yanında kalın.

Bence de bir mektup yaz canım. Ama "sen şöyle yaptın sen böyle ettin" gibi cümlelerden ziyade "ben şöyle hissediyorum" gibi cümleler kullanmaya çalış.
Bebek sadece sana aitmiş gibi yalnız bırakmasına,olabilecek onca tehlikeye rağmen ailesinin bile Beyzayı yalnız bırakma demeyişine,bayramda herkes eşiyleyken kimsesiz gibi evde oturduğuna değin muhakkak.Ama genel olarak sizi sahiplenmesine,aile olduğunuzun bilincine varmasına da değin.Hiçbir tehlike yaşanmasa bile ben bayramda kocamla beraber gezmek bayramlaşmak isterdim diye belirt.Aklıma gelen temel başlıklar bunlar mesela.Eminim yazarken daha kolay anlatırsın içindekileri.
Cinsel hayatınızda da sorun var anladığım kadarıyla,tahmin ediyorum her şey bir kat daha zordur alakasız mevzu olsa bile.
İnan senin yerinde olsam böyle sakin kalamam,bir doğumhane/hastane fotoğrafı yollar sonra telefonumu kapatırım delirsin :KK12: Acil iş diye çağırdıklarında ailece yemek yediklerini yazmışsın bana bile dokundu okurken.Ben kayınvalideye filan da söylerdim siz memleketteyken doğum başlasa nolacaktı diye.espri mi yapacak helikopterle yetişiriz mi diyecek merak ettim yani cevabını

Bence de bir mektup yaz canım. Ama "sen şöyle yaptın sen böyle ettin" gibi cümlelerden ziyade "ben şöyle hissediyorum" gibi cümleler kullanmaya çalış.
Bebek sadece sana aitmiş gibi yalnız bırakmasına,olabilecek onca tehlikeye rağmen ailesinin bile Beyzayı yalnız bırakma demeyişine,bayramda herkes eşiyleyken kimsesiz gibi evde oturduğuna değin muhakkak.Ama genel olarak sizi sahiplenmesine,aile olduğunuzun bilincine varmasına da değin.Hiçbir tehlike yaşanmasa bile ben bayramda kocamla beraber gezmek bayramlaşmak isterdim diye belirt.Aklıma gelen temel başlıklar bunlar mesela.Eminim yazarken daha kolay anlatırsın içindekileri.
Cinsel hayatınızda da sorun var anladığım kadarıyla,tahmin ediyorum her şey bir kat daha zordur alakasız mevzu olsa bile.
İnan senin yerinde olsam böyle sakin kalamam,bir doğumhane/hastane fotoğrafı yollar sonra telefonumu kapatırım delirsin :KK12: Acil iş diye çağırdıklarında ailece yemek yediklerini yazmışsın bana bile dokundu okurken.Ben kayınvalideye filan da söylerdim siz memleketteyken doğum başlasa nolacaktı diye.espri mi yapacak helikopterle yetişiriz mi diyecek merak ettim yani cevabını
Dediğinizi yaptım ama dedalarca sildim ve en sonunda vazgectım. Hiç bi kelime duygularımı ifadeye yetmiyor. Yazdıgım an duygum onemsızlesiyor sanki. İçime atmaktan da yoruldum. Belki bir gun ogrenırım kendımı ıfade etmeyı. Bugun bebegımın hastane odası ıcın gereken urunlerı sıparıs verdım. Geldıklerınde onlarla vakıt gecırecegım. Burujluk ıcımden gecmıyor ama bebegım de ıcomde oylece uzuluyor , hıssedıyor dıye ayrıca kahroluyorum. Eşim dedıgım insan ise bana gittiği yerden doğa vıdeoları atıp duruyor. Yaptıgının farkında bıle olmayan buyunemıs, hala ailesinin bebesi olmayı tercıh eden bir temsili ergen.

A

Ben kendimi ifade edemeyeceğimi anladigim anda mesaj yazar gönderirim. Aynısını sana da tavsiye ediyorum. Sen bir yerden başla gerisi gelir. İçindeki öfkeyi tam anlatana kadar yaz. Yani illa bir iki satır olması gerekmez.

Ben kendimi ifade edemeyeceğimi anladigim anda mesaj yazar gönderirim. Aynısını sana da tavsiye ediyorum. Sen bir yerden başla gerisi gelir. İçindeki öfkeyi tam anlatana kadar yaz. Yani illa bir iki satır olması gerekmez.
Terapistimin yaptırmayı basaramadıgını belki sizler sayesınde yapacagım. Ama dedıgım gıbı suan öfkem oyle yogun ki, ne desem hafifleyecek ve o hafıfe alacak gıbı geliyor.

Empati kurunca haklısın sonuna kadar cnm ben olsam bende çok kötü olurdum ama sen stres yapma elinden geldiği kadar rahat ol lütfen bebeğin sen rahatsan rahat olur

Terapistimin yaptırmayı basaramadıgını belki sizler sayesınde yapacagım. Ama dedıgım gıbı suan öfkem oyle yogun ki, ne desem hafifleyecek ve o hafıfe alacak gıbı geliyor.
Himmm şöyle yap o zaman; boş bir kağıda yaz. O öylece kalsın. Gelince ya da yine böyle öfkelenirsen o kağıdı verirsin. Hamile olmasan daha farklı şeyler yazardım ama bebise zarar vermeyecek çözümler bulmak lazım;-)

Back
X