Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

amelıyat zamanım bayrama denk gelmişti. Hataneden cıkısımın 3. Gunu benı bırakıp memleketıne gıden eşim!! 34 haftalık hamıle olan benı yıne bırakıp memlekete bayram tatılıne gıttı. Ustelık aılesıyle bırlıkte arabaya doluşarak. Erken dogum rıskım var dıye ben uzak mesafeye gıdemıyorum. Donuk duygular ıcındeyım. Artık ofkelenenıyırum bıle
Valla sizi çok iyi anlıyorum benim eşim de dusuncesizdir onun da varsa yoksa arkadaslari önemli neden böyle bilmiyorum

Canimsin yaaa kac sayfa okuyana kadar benim yorumuma takilmana hayret dogrusu. Senin esin aynisini yaparsa sen kendi tavsiyene kendin uyarsin ok.

Insan serefsiz olmasa keyfi gitmemis olsa ailesinin hatirini kirmamak icin gider 2 gun kalir ve esimin yanina gitmeliyim der ve geri doner. 10 gun boyunca 1 kez bile aramadan tozmadan gezmeye gitmez. Kaldiki surekli aynisini yapiyor ilk kez degil

QUOTE="KumraL_KrakeR, post: 48052849, member: 461066"]Ateşe korukle gitmekte bu olsa gerek
Serefsiz kelimesini hic tanimadiginiz bi insan icin ne kadarda kolay kullanabiliyosunuz :işsiz:

Konu sahibinede yorumum kendini bu kadar harap etmene gerek yok canim suan duygusal patlama yasiyosun sakin ol oda keyfi gitmemiski bayram sonucta gidip gelecek fazla buyutme bence[/QUOTE]

En son ne oldu durumlar konu sahibesi bilgilendirirsen seviniriz. inşallah bebeğin ve senin sağlığın moralin iyidir.

En son ne oldu durumlar konu sahibesi bilgilendirirsen seviniriz. inşallah bebeğin ve senin sağlığın moralin iyidir.
Merhaba, eşim arayıp duruyor be mesajlar gonderıyor ama ben cvp vermiyorum ve msjlarını acmıyorum. Bu tıpık beyza:( bır cok arkadas kızıyordur bana ama anlatmaktan yoruldum ona. Oyuzden yok saymak rahatıma geliyor. Hala gıttıgı yerde. Ve hıc bisey yapmadan oturuyor. O kadar gelen gıdn oldu eşli , acaba hıc mı utanmadı benı sorduklarında. Yasından basından , sacındaki aktan! Bugun sabah cok kotuydum. Ofkelıydım ama ıyıyım sımdı

Canimsin yaaa kac sayfa okuyana kadar benim yorumuma takilmana hayret dogrusu. Senin esin aynisini yaparsa sen kendi tavsiyene kendin uyarsin ok.

Insan serefsiz olmasa keyfi gitmemis olsa ailesinin hatirini kirmamak icin gider 2 gun kalir ve esimin yanina gitmeliyim der ve geri doner. 10 gun boyunca 1 kez bile aramadan tozmadan gezmeye gitmez. Kaldiki surekli aynisini yapiyor ilk kez degil

QUOTE="KumraL_KrakeR, post: 48052849, member: 461066"]Ateşe korukle gitmekte bu olsa gerek
Serefsiz kelimesini hic tanimadiginiz bi insan icin ne kadarda kolay kullanabiliyosunuz :işsiz:

Konu sahibinede yorumum kendini bu kadar harap etmene gerek yok canim suan duygusal patlama yasiyosun sakin ol oda keyfi gitmemiski bayram sonucta gidip gelecek fazla buyutme bence
[/QUOTE]
Kızdıgımda, aklıma yaptıkları geldıgınde ben de cok agır soylenıyorum:/

Ama bu son bahsettıgım durumun yasla alakası yok bence. Siz öyle mi dusundunuz
Yaş farkının yaşama bakışı etkilediğini düşüyorum.yani eşle yaş farkı olunca uyumsuzluk olduğuna inanıyorum.ve mesleğinizi yapın derim.evdeki saygınlığınız artar...

Yaş farkının yaşama bakışı etkilediğini düşüyorum.yani eşle yaş farkı olunca uyumsuzluk olduğuna inanıyorum.ve mesleğinizi yapın derim.evdeki saygınlığınız artar...
Evet. Kesinlikle etkiliyormul. Ama benim eşim eminim gencliğinde de boyledır. Bebegım ele avuca gelsin çalışacagım inş

Gelmedi:KK43: ben de bu kadarını ummazdım. Yazıklar olsun
Sen mesajlarına cevap vermiyordun dimi?
Buna rağmen hiç merak etmiyor mu pes.
Bence şu dk dan itibaren ararsa açıp patlaman lazım. Hala arayacağına çıkıp gelsene , böyle mi Kocalık yapıyorsun diye.

Sen mesajlarına cevap vermiyordun dimi?
Buna rağmen hiç merak etmiyor mu pes.
Bence şu dk dan itibaren ararsa açıp patlaman lazım. Hala arayacağına çıkıp gelsene , böyle mi Kocalık yapıyorsun diye.
Vermıyorum , whatsupptan yazmış şimdi. Soru işareti gönderiyor. Tek araba gıttıler ya, sevgılı ve saygılı abisinin " hadi dönüyoruz" demesini beklıyordur ergenimiz. Biley yazmadım. ? Yazıp gondermış.

Bastırmata calısıyırum ama baba evınde olmak da bana tranva yasatıyor . Annecim bi tane ama babamıhergordugumde nefretle doluyorum. Hayatımın içine eden ilk erkek. Neyse alakasız oldu, sinirlerim bozuk sanırım

Ee sen şimdi bu adam gittikten beri onunla hiç iletişim kurmadın. Senden haber almadı hiç ve hala gelmedi öyle mi?

Ben gelmiyor olsam bile eve polis göndermiştim. Oldu mu kaldı mı diye. Senden başka türlü de mi haber almadı. Anneni belki aramistir falan?

affedersin
seni hamile halinde birakip memlekete giden koca Adam degildir..
koskoca doktor olmuş ama insanlık yaşamayı öğrenememiş...
öğrenseydi seni düşünürdü..
ya sanci çiksaydi evde.. ya bişey olsaydi sana. hiç düşünmeyen kocaya adam gibi adam diyemem!! odundoktor diyesim geldi kusura bakma.

Back
X