• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

Denden koyma canım. Eşin hata yapmış ama kendisi de ailesi de insanlarmış.

Iyide canim seninki hadi senin ailene guvenip birakip gitti benim bu sehirde kimsem yok.ustelik agrimda vardi.sirf kendini ispatlamak icin goturmek istedi beni bu halimle annesi babai nie gelmedi derlerse ne cvb verecekti.onlarda ters kose yapmislar ki oyle cok takintili tipler degiller bunu az cok biliyorum el kiziyken.basimdakinden kaynaklanio yani benimde.

Cok gecmış olsun. Allah evladını saglıkla kucagına almayı basıp etsın.

Cok dogru soyluyorsun. Hıc'e sayılmak cok agır. Allah nasıp ettı evladım oldu elbette ama inanın eşim benımle degul bir baskasıyla evlenmıs olsaydı coktan terkedılmıstı. Bana kadınlıgımı yasatmadı, sorun vardır dıyıp sabrettım ama cözüm de aramadı. Tam eyvallah dıyecekken , restı cekmısken ilac kullanarak benımle 1 hafta duzenlı ılışkı yasadı. Ve ben hersey duzeldı dıye cok sevındım. Hamile kalma ihtimali cok dusuk olan ben o hafta ıcınde gebe kaldım. Vee sonra bır daha asla ben istemeden o istemedı . 2 yıldur beni optugu sayı parmakla sayılacak kadar... Asla sarulmaz. Ve bir gun " benı sevmıyorsan bebek engel degıl, ayrı da buyutebılırız. Bana da sana da işkence oluyor boyle" dedıgımde itiraf etti. Sen degıl kim olsa ben boyle olucaktım dedi. O an yuzune tukurmek ıstedım. Benı kullandı. Paravan gıbı. Aklınca Erkeklıgını kurtardı cevresıne karsı... Butun bunlara eagmen guler yuzumu eksık etmedım ama bu son olay iğreti etti artık. Villalarda en luks hayatı bana sunarak vazıfesını yaptıgını sanıyor. Ama hayır! Bebegım dogduktan hemen sıbra degısım gormezsem bıtırıcem

Ahh canım kıyamam senin olayın çok başka o zaman. Çocuğun doğmasini bile bekleme istersen boşa o zaman. Neden kendini olmayacak yurumeyecek birsey için yipratiyorsun ki. Kıyamam sana. Burada pek çok kadın gerçek aşkı sevgiyi mutluluğu 2. Kocada buluyor. Allah da sana ve bebeğine en hayırlısı nasip etsin. Uzmeye değer mi canını.

Belli değişmeyecek... değişmek için hiç çaba göstermemiş, bir çabası olsa size yaklaşır ilaç işe yarıyosa zararı da yoksa devam edebilirdi içmeye. hadi yaklaşma diyelim sabahları öpmek arada sarılmak bunlar nedir ki benim sokaktan geçen bir kadına bile bazen sempati duyup sarılasım geliyo yani. E bu kadın senin karın. Kendini hiç mi zorlamaz bi insan ruhunuzu hiç mi okşamaz!! Böylesine adam mı denir koca mı denir!! Dediğin gibi senin hakkına girmiş canım madem böyleydi evlenmemesi gerekirdi. Şimdi artık kendini üzme beklentileri sıfıra indir. Bebeğini sağlıkla kucağına al. Bu sevgisizlikle yaşayabilir misin onu tart. Eşin çocuğuna iyi olsa da seni hiçbir zaman kadını gibi hissettirmeyecekse kararı sen var. Tamam mı devam mı diye. Ayrılırsan çocuğunla güzelleşir ömrün, en azından bu adamın psikolojik şiddetine katlanmak zorunda kalmazsın. Seni hem fizyolojik hem mental hem psikolojik olarak kötü hissettiren gücünü enerjini emen seni aşağı çeken biri o.:KK43:

Son düzenleme:
Korkuyorym. İnanın bu eşime karsı gelişmiş bir dyygu degıl. Ben çizgimi belirlemekten, gitmekten, hayır demekten korkuyorum. Aynen dedıgınız gıbı " aslında bana yaptıguını indirgiyorum. Önemsizleştiriyorum. Cunku yuzlesmekten cok korkutorum. İnanın benım için cok zor. Güçlü gorunmeye calısan ama içi fos olan bir kdınım. :KK43:( cok ısterdım kendımı sevmeyı, deger vermeyı
Sen artik bi annesin..kendin icinn dahi yapamiyorsan bebegin icin yapman lazim . Sevdigin bir yakinini al yanina onunla beraber yuzlesin siz kendinizi yormayin o soylesin sizin istediklerinizi esiniz olacak adama. Yani öyle ya da böyle bir sekilde halletmeniz gerekir bu sekilde hayat gecmez hadi siz böylesinz yaapiniz böyle cocugunuz da mi sevgisiz büyüsün yapmayin lütfen siz bir bireysiniz hayir diyebilmeli cekip gidebilmelisiniz sonunu düşünmeyin sonunu düşünürseniz hic bir adim atamaz daha karamsar olur olumsuzluklar ardi ardina gözünüzde büyümeye başlar ve siz hic harekete gecemez kendinizi ifade edemezsiniz.

Senin gibi bir kadını üzüyor ya ben bir şey diyemiyorum ya
İnsan bari çocuğunu düşünür
Beyzacım üzülme artık sen de valla
Çocuğunu düşün canım sen

Sen değil kim olsa ben böyle olacaktım lafinda gizli herşey. Cinsel problemleri var diyorsun. Ben seni hiç üzmek istemiyorum ama aklıma cinsellikle ilgili tercihleri ve senle evlenme nedeniyle ilgili farklı sebepler geliyor. Yoksa insan karısını yılda niye 5 kere bile öpmez ki. Dilerim benim fesatligimdir. Başka şekilde sonuçlanır ve doğumdan sonra düzelir herşey. Ama baktin aynı, bu dediklerimi bu düşün o zaman.

olabilir.. belki de o beklenen konusma olmuş uzuntuden girmemiştir:KK43:(
Tansiyon yuksekliği yasadım . Ne kötü bişeymiş. Şimdi iyiyim cok sukur. Eşim geldi annemden aldı eve gectuk. Sen nerdesin dedi bana! Bi gece evde yalnız kalınca, bu soruyu soruyır. Ben bıraktıgın yrrdeyım, asıl sen nerdesin dedim. "Napayın, abim cuma donelim dedi " dedi. Abinin bi karısı yok. Senin var, üstelik senin de olan bir nbebek tasıyor karnında dedim. Yaaaa strese sokna beni dedi. Niye dediö. Etkilenecek bi bebek mi var karnında dedim. Sustu hrzamanki gibi. Bayramda 70 lik nineler bile biraradaydı diyip kenfi capımda sıtem ettım. Yaptıgının anormallıgının farkında degıl. Fakat ılgınc olan gece bana yanasmaya calıştı ki bu yaptıgı bısey degıldır.baya içim gıttı ama oralı olmadım , bu gece için de annemde kalıcam dedim eve gutmedım. Bısey demedı , peki dedi o kadar

Tansiyon yuksekliği yasadım . Ne kötü bişeymiş. Şimdi iyiyim cok sukur. Eşim geldi annemden aldı eve gectuk. Sen nerdesin dedi bana! Bi gece evde yalnız kalınca, bu soruyu soruyır. Ben bıraktıgın yrrdeyım, asıl sen nerdesin dedim. "Napayın, abim cuma donelim dedi " dedi. Abinin bi karısı yok. Senin var, üstelik senin de olan bir nbebek tasıyor karnında dedim. Yaaaa strese sokna beni dedi. Niye dediö. Etkilenecek bi bebek mi var karnında dedim. Sustu hrzamanki gibi. Bayramda 70 lik nineler bile biraradaydı diyip kenfi capımda sıtem ettım. Yaptıgının anormallıgının farkında degıl. Fakat ılgınc olan gece bana yanasmaya calıştı ki bu yaptıgı bısey degıldır.baya içim gıttı ama oralı olmadım , bu gece için de annemde kalıcam dedim eve gutmedım. Bısey demedı , peki dedi o kadar
Koca adam abim cuma dönelim dedi diyor. Bahaneye bak. Sanki 5 yaşında çocuk, kendi karar verip dönemiyor.

Ay siz gene iyi sabırlısınız ya gerçekten ben olsam baya bi cıngar çıkarmıştım :) Yaptığının anormalliğinin farkına varmasını sağlıcak mısınız ? Bence gerçektne kötü niyetli değil ama çok fazla aile etkisinde kalmış

geçmiş olsun nolur yükseltme tansiyonunu falan hatta annende rahat değilsen geç evine sakin ol ne yapacaksan bebeğini kucağına al ondan sonra çıkar öfkeni

cok gecmis olsun dikkat et kendine...baya bi normallestirmis olayi hic lafa gelemiyor belli strese sokma beni dedigine göre..bence kaçıyor sorumluluktan bayram tatili de bu fırsatı vermiş ola ki hic pisman degil ama yine de bir iki laf sokman iyi olmuş o da farkinda durumun o yuzden kacmak kolayina geliyor bence..sen kendini üzme bosu bosuna konuşsan da bu insanla bir yere varılmaz cok rahat bir kisilik belli. haberdar et bizleri olur mu

Neyse ya sen bizim kadar takmamissin bence bu olayi.

Kocan ortalarda yok kac gundur. Adam yanasiyo senin de icin gidiyo. Size mutluluklar. Bence hiç bir sorununuz yok konu bdv değil.

Neyse ya sen bizim kadar takmamissin bence bu olayi.

Kocan ortalarda yok kac gundur. Adam yanasiyo senin de icin gidiyo. Size mutluluklar. Bence hiç bir sorununuz yok konu bdv değil.
ya ne alakası var kadının desteğe vs en çok ihtiyacı olduğu zaman en çokta hayırsızda olsa o çocuğun babasına illa adama çirkefe mi bağlaması gerekiyor neden gitmesin içi sevmek sevilmek istiyor normal olarak bir sürü kadın kendini döven çarpan adamların peşinden gitmiyor mu kadının şefkate desteğe ihtiyaç hissetmesi bu kadar mı kötü birşey

Back
X