Doğmayan bebek

Merve kaynak

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
112
113
18
33
yeri belki burası deil ama derdim bu. İçime dert oldu . 40+1 olduk kızlar çok hey canlıydım çok stresli bir o kadar özlem bir o kadar sevinç vardı. İlk bebeğim karnımda öldü 9 aylıkken . Bu miniğimi çok erken beklemeye başladım ve korkular hiç beni bırakmıyor. Bına da aynısı olursa diye .erken başladım diye mi bilmiyorum artık sıkıldım. Son bi haftadır tat almıyorum hayattan. Hareketlerini unutuyorum hareket etti mi ne zaman ettiydi diye. Kasıklarım agrıyor ayağa kalkınca yürüyünce felan. Arada batmalar oluyor bebek Doğum kanalına da girmiş. Bana tavsiye edeceğiniz bişeyler varmı çok satreslıyım. Hatırlayanlar varmı Doğumdan bi iki gün önce ne hissettiniz ne gibi değişiklik vardı . Açılma olması için napmalıyım. Yavaştan hevesim kaçıyor Doğumdan felan hiç korkum yok . Çok zor 9 ay taşı sonra ölsün . Şimdi de gelmiyor

Allahin izniyle sag salim kucagina alirsin insallah benim 2 kizimda 41 hafta bitiminde oldu hani sat tarihine gore hesaplaniyor ve belli bi tarih veriliyor su tarihlerde dogar diye benim kizlar o tarihi 10 gin gecti ikiside..ama sorunsuz dogdular aklina kotu seyler getirme insallah iyi olur bu sefer ben son haftalarda surekli gunde 3 kez filan ılık dusa girerdim cok rahatlatiyo onun disinda evin icinde veya bahcede filan yuruyus yapabilirsin

Icini ferah tut canim .Sakinlestirici muzikler dinle gercekten cok iyi geliyor .Son gunlerindesin dinlenemene bak Saglikla kucagina alirsin insallah

Tövbe tövbe
O nasıl laf 9 ay taşı sonra ölsün demissiniz
Niye ölsün yavrun annesi sağlıkla doğacak inşallah
İnsanlar bebeği olsun diye 4646777 takla atıyor çok şükür doğdu doğacak evladın var
Şimdiden böyle düşünüp mutsuz etme bebisini

Stres yapmaktan vazgeçin öncelikle, inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Bol bol yürüyüş yapın,benim doğum olacağı gün,günboyu büyük tuvaletim gelecekmiş hissi olmuştu,günboyu,meğer o sancıymış...ama sezaryene niye almadılar,riskli gebe değil misiniz

Neden sezeryane almadilar sizi?
40 haftayi gecmis ve olumsuz bir deneyim yasamissiniz. Bu stres size yaramaz. Sakin olun. Yarin gidin sezeryane girin.
Son ayımda hastalık geçirmişim doktorum fark etmemiş. O yüzden kaybettim. Bu doktoruma sezeryan teklif ettim ama istemiyor. İlki öle oldu diye buda olmaz problem Yok diyor. Ve bu doktoruma güvendim en baştan çok ilgiliydi değiştirmek istemedim

Bol bol yürüyüş yapın,benim doğum olacağı gün,günboyu büyük tuvaletim gelecekmiş hissi olmuştu,günboyu,meğer o sancıymış...ama sezaryene niye almadılar,riskli gebe değil misiniz
Canım kedi den ve çiğ etten geçen bi hastalık var ben onu son ayımda geçirmişim ve o yüzden kaybettim.o hastalığı geçirdiğim için su anda riskli değilim. Doktorum çok iyi ilgili ve bilgili güvendim sezeryan istemedi.

Ya üzmek hatirlatmak istemem ama son ayda ne tur bi hastalik gecirdiniz de kaybettiniz birde doktor ihmali yuzunden mi

Suni sanci versinler hanimefendi, bebek bekletmek mahat bisey degil.
Bnm arkadasimda dogumdan bikac gun once kaybetti.
Hem ne demek doktor istemiyor, siz tasiyorsunuz sizin istekleriniz onemli.
Ben 2 cocugumuda suni sanciyla dogurdum biri 41 haftalik biri 37.. 41 haftalikken dogan oglum olumlerden dondu, plasenta islevini yitirmis nerdeyse,oksijensiz kalmak uzereyken dogurmusum haberim yok.
37 haftalik dogan kizimsa masallah aslan gibi dogdu, cok kolay oldu kilosu oglumla ayniydi.
Artik o bebegin cikmasi lazim, bide kaybiniz olmus bnce beklemeyin

konu sahibinin ustune neden gidiyorsunuz
doktor olan karar vermesi dogru deilmi, kadin guveniyorda
guvenmese boyle bi rske girermi o aciyi yasyan
konu sahibi arkadasim ramzan hurmasi ye bol bol, 38 den sonra ysen iyidyi ama sen ye yinede
Avrupada 41 bitmeden kimse mudahale etmez sebepsiz ,anne degil doktor karar verir diyelim aslinda :)

Ya üzmek hatirlatmak istemem ama son ayda ne tur bi hastalik gecirdiniz de kaybettiniz birde doktor ihmali yuzunden mi
Kedi den ve çiğ etden geçen bi hastalık geçirmişim ama bu kendini belli eden bi hastalık degil. Bunu çoğu insan normal bi şekilde geçiriyormuş zaten. Ama Doğumda geçirmek çok riskli heleki son ayda .bebek ya ölüyor yada 100 de 80 özürlü olma ihtimali var. Doktorum fark etmedi o yüzden doğsada zaten engelli olurdu dedi.

Öncelikle sakin olun

O tarihler tahmini tarih

Olur daha

Ama gerilmeyin

Komedi vs izleyin saçma dizi vs bakın kafanız dağılsın

Ne demek doktor istemiyor ya? Bi an önce doğurun. Günü geçtikçe o bebeğin orda kötüye gitmeyeceğini nerden biliyorsunuz?
Bebeğinize bişey olsa doktor sorumluluk alacak mı?

Tokso plazma geçirmişsiniz geçmiş olsun. Ben normal Doğum yanlısıyım, ama bu durumda ben bile sezaryen olurdum.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Bu arada dr da ilginçmiş benim hiçbir gereklilik yokken dr um 38. hafta da sezaryene gün verelim mi dedi, o da anormaldi ama.
Sizinki de ilginç yani.

Avrupada yasiyorum, ilk dogumuma doktor karar verdi, suyum geldi beni 2 gun kendi sancim gelsin diye beklettiler. doktorum guya alaninda en iyisiydi esimin yakin arkadasi, oglumu olduruyordu az kalsin.
O gunleri hatirladikca sinirim bozuluyor, oglum olseydi doktor bi ah vah ederdi bnmse cigerim yanardi.
Oyuzden savsaklayan doktorlari bogasim geliyor.

Nasil yaaa??? Ben hamileyim ve geçen gün köyde kedi sevdim. Suan acayip derecede kötü hissediyorum kendimi. Doktora gitsem bana bu kediden bi hastalik geçip geçmediğini anlayabilir miyiz? Suan cok paranoyak oldum biri beni rahatlatsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…