- 14 Mart 2017
- 112
- 113
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merve kaynak
-
Son ayımda hastalık geçirmişim doktorum fark etmemiş. O yüzden kaybettim. Bu doktoruma sezeryan teklif ettim ama istemiyor. İlki öle oldu diye buda olmaz problem Yok diyor. Ve bu doktoruma güvendim en baştan çok ilgiliydi değiştirmek istemedimNeden sezeryane almadilar sizi?
40 haftayi gecmis ve olumsuz bir deneyim yasamissiniz. Bu stres size yaramaz. Sakin olun. Yarin gidin sezeryane girin.
Canım kedi den ve çiğ etten geçen bi hastalık var ben onu son ayımda geçirmişim ve o yüzden kaybettim.o hastalığı geçirdiğim için su anda riskli değilim. Doktorum çok iyi ilgili ve bilgili güvendim sezeryan istemedi.Bol bol yürüyüş yapın,benim doğum olacağı gün,günboyu büyük tuvaletim gelecekmiş hissi olmuştu,günboyu,meğer o sancıymış...ama sezaryene niye almadılar,riskli gebe değil misiniz
Son ayımda hastalık geçirmişim doktorum fark etmemiş. O yüzden kaybettim. Bu doktoruma sezeryan teklif ettim ama istemiyor. İlki öle oldu diye buda olmaz problem Yok diyor. Ve bu doktoruma güvendim en baştan çok ilgiliydi değiştirmek istemedim
Kedi den ve çiğ etden geçen bi hastalık geçirmişim ama bu kendini belli eden bi hastalık degil. Bunu çoğu insan normal bi şekilde geçiriyormuş zaten. Ama Doğumda geçirmek çok riskli heleki son ayda .bebek ya ölüyor yada 100 de 80 özürlü olma ihtimali var. Doktorum fark etmedi o yüzden doğsada zaten engelli olurdu dedi.Ya üzmek hatirlatmak istemem ama son ayda ne tur bi hastalik gecirdiniz de kaybettiniz birde doktor ihmali yuzunden mi
Tokso plazma geçirmişsiniz geçmiş olsun. Ben normal Doğum yanlısıyım, ama bu durumda ben bile sezaryen olurdum.Kedi den ve çiğ etden geçen bi hastalık geçirmişim ama bu kendini belli eden bi hastalık degil. Bunu çoğu insan normal bi şekilde geçiriyormuş zaten. Ama Doğumda geçirmek çok riskli heleki son ayda .bebek ya ölüyor yada 100 de 80 özürlü olma ihtimali var. Doktorum fark etmedi o yüzden doğsada zaten engelli olurdu dedi.
konu sahibinin ustune neden gidiyorsunuz
doktor olan karar vermesi dogru deilmi, kadin guveniyorda
guvenmese boyle bi rske girermi o aciyi yasyan
konu sahibi arkadasim ramzan hurmasi ye bol bol, 38 den sonra ysen iyidyi ama sen ye yinede
Avrupada 41 bitmeden kimse mudahale etmez sebepsiz ,anne degil doktor karar verir diyelim aslinda :)
Kedi den ve çiğ etden geçen bi hastalık geçirmişim ama bu kendini belli eden bi hastalık degil. Bunu çoğu insan normal bi şekilde geçiriyormuş zaten. Ama Doğumda geçirmek çok riskli heleki son ayda .bebek ya ölüyor yada 100 de 80 özürlü olma ihtimali var. Doktorum fark etmedi o yüzden doğsada zaten engelli olurdu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?