Doğmayan bebek

Bebek kanala girmiş te senin suyun gelmedi mi normalde suyunun gelmiş olması lazım

Gelmedi maalesef ki
Benim bildigim önce suyun boşalir ondan sonra bebek kanala girer yanlış mı. İnşallah bir sorun yoktur allahın izniyle alırsın kucağına. İstersen içinin rahat etmesini için en azından başka bir doktora daha görün oda bekleyelim derse böyle sıkıntılı stresli olmazsın en azından. Sakin sakin beklersin.

Korkularının olması çok normal ama kendini de meleğini de strese sokma.
İnşallah yavrunu sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim.
Şunu anlayamadım 40+1 de doktorlar seni nasıl eve gönderiyor, senin gözetim altında tutulman gerekmez mi?
Çünkü benim de geç geldi bebeğim ama beni hastanede gözetim altında beklettiler. (devlet hastanesiydi)
Sen hastaneye git canım benim açılma olursa olur, olmazsa da sezaryen olursun

Yok canım önce kanala giriyo sonra artık sancı açılma veya nişan gelmesi durumu oluyor.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. 2.oğlum 42.1'de doğdu ve o kadar uzun bi bekleyiş ki anlatamam. Dr kesinlikle sezeryan istiyodu inat ettim normal doğurcam dedim. İri bebekti (4.250) sancı Yok hiç bişe yok. Sabah nst ye girdim yine bişey Yok. Yarım kiloya yakın Medine hurması yedim 2-3 km yokuş yürüdüm hatta daha fazlaydı hastaneye de yürüyerek gittim öğlen nst için.meryem süresi ve Yasin i Şerif okuduk Ve Doğuma aldılar dı. Suni sancı istedim çünkü vakti geçti sancım yoktu. Yarım saate çıktım içerden o kadar kolay ve hızlı oldu ki anlatamam. Ebe bile şaşırdı.
Deneyimlerimden faydalanabilirsin canım
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Hiç bir sorun yoksa. Kalp ritmi. Tansiyon. Sancı açılma vs eve gönderiyorlar. Yada benim öyle oldu diyeyim

Ya işte boyle doktorlara sinir oluyorum. Ben bilemem degil mi ne testler yapilmasi gerekiyor? Ama onlar hepsini biliyor hepsine bakmalari ve beni bilgilendirmeleri gerek. Ben arastirip tek tek gidip de bana şu testi yap bu testi yap diyecek degilim ki.

Kediden kediye değişir cogusu yavru iken bu hastalığı geçirir sonrasında bağışıklık kazanır ve sevmekle sorun olmaz. Diskisindan bulasiyo bu hastalık.
Ama belki dışkısını yaptıysa sonra üzerine bulastiysa ve ben onu sevdiysem... bilemem ki bunlari. Cok kötü hissettim simdi. Kedileri de cok severim ama ben simdi bu paranoyayla cocuk doğana kadar kedilere yaklasamam heralde.

Nasi cesaret ettiniz valla bravo ya cocuga yada size bisey olabilirdi buyuk rist almissiniz hic korkmadinizmi iri bebek nasi dogurcam dye masallah
Boyunuz kac
Benim oglum 4500 gr sezeryana ikna etti dr

Nasi cesaret ettiniz valla bravo ya cocuga yada size bisey olabilirdi buyuk rist almissiniz hic korkmadinizmi iri bebek nasi dogurcam dye masallah
Boyunuz kac
Benim oglum 4500 gr sezeryana ikna etti dr
İlk bebek olsaydı korkardım tabi. Ama o iriyse bende iriydim kendime güvendim (deli cesareti belki). Boy 1.68
Hiç bir sorun yoktu kontrollerde herşey yolundaydı. En ufacık bi problem olsaydı tabi ki diretmezdim olurdum sezeryan ama niye durduk yere ameliyat olayım doğal olan varken ve o kadar faydası varken olmam yani...

41+7haftada 4500 dr dogdu eee olacagi sistide sisti
40+2 haftada 4000 kg di zaten 5 gun evvel acilmam olmustu ona ragman doguma almadilar ki ilk dogumum 3500 gr 41 haftalimti ve dogumum guzeldi
2.si sezeryan oldu cok zorlandim
Tabi siz bilirsiniz ikisinide yasamis bir kisi olarak elbette sartlar uygunsa sonuna kadar normal dogum demelisiniz
Korkmayin saglikla dunyaya getirirsiniz ins ve buraya dogum anilarinizi yazmayi unutmayin

Beni cok korkuttu dr ilk8m normaldi boyun kisa (1,55)doguramassin cocugun kolu takilir cikar sskat olzbilir ve hic muane bile etmedi vs bide cocuk dogdugunda ne goriyim degil cocugun omfu cikmak basi cikmazmis masallah bas omuzdan buyuk:))))
Neyse cok zorlandim o kocaman karinla sezeryan sonrasi coook

ha sen yeniymisin daha
sor tabi için rahat etsin de yapar bence zaten o testi sen sormasanda

Sizde hep geç doğurmuşsunuz ya ne kadar stresli bir bekleyiş bu .maşllah çok iyi kilolarda doğmuşlar ama .inşalah doğurabilirsem paylasıcam sanki hic dogmayacak gibi geliyor da

Ilki normal dogduysa ve bebegin kilosu fazla degilse normal doğumu bekleyin derim. Yürüyün duş alın kasları rahatlatır.

Sizi neden sezeryane almadılar ki. Normalde kaybı olan anneleri hele ki sizin gibi son demlerde ise 38 hatta 34e kadar alan doktorlar var özel durumlarda.

Bu ilk aylarda sıkıntılı oluyor genelde. İçim rahat etsin diyorsan tahlili de var. Doktor toxoplazma tahlili yapıyor. Her iki gebeliğimde de gebelik başlangıcında rutin tahlillerde yapıldı. Toxoplazma kedi köpek dıskısı ile bulaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…