Doğmayan bebek

kotu tecrube yasamisiniz çok geçmis olsun
ben uç dogumdada bi sorun yasamdim bilmiyorum tabi sizinki gibi olayi

yukardaki arakadasin dedigi gibi bayram tatiline denk gelmesin diye gel sezeryan yapoalim diyende var
bu isin ortasi ne olaki

ama yinede hamile bir insan duygusal davranir doktora guvenmiycezde kime guvenicez

Gelmeyen bebek yoktur, onu ısrarla almayan doktor vardır. Geçen zaman aleyhinize işliyor, bebek neden hala orada. Bence ailen sezaryan olmalısınız hatta hemen

hamile odlugunuzu ogrenir ogrenmez size tixoplazma testi yapilmistir
ordaki degre gore size birseyler soylenmistir, negatfse ozellikle çok dikkate din vs diye uzerinde durulmus olmasi lazim
bu rutin normalde her gebeye yapilan bi test diye biliyorum

Canım randevun geldiğinde doktora söyle ve kan veriyorsun kan sonucunda geçirip geçirmediğin yazıyor. Eğer geçirmemişssen kedi den çiğ ve az pişmiş etten uzak durmanı söyler sana .

Ben kedi besliyorum hamileyken koynumda uyurdu şuan 1bucuk yaşında kızım var
Ben 5 yaşından beri kedi beslerim ve hepsi sokak kendisiydi bağışıklığım vardi kedilerinde iğnesini yaptırdım
Çiğ et fare falan yiyen bı kedi sizi tirmaladiysa hamileyken ozaman doktora söyleyin
Çiğ et yemeyin dokunmayın bile çiğ ete meyve sebzeyi de sirkeli sudan geçirin ondan da bulasir

Tesekkur ederim sagolun.
Sezeryan hayat kurtarir ama anne ve bebek sagligi tehlikede degilse suni sanci tercih edilebilir, bn mecbur ettim cunku catlasamda patlasamda sancim olmuyor.
Kizimda erken doguma mecbur kaldim, karaciger enzimlerim ciddi boyutta yuksek oldugu icin bebek karnimda olebilirdi.
Suni sanci cok can yakmiyor ustune epidural yapilinca,bn cok memnun kaldim.
Bnce konu sahibi de normal dogum istiyorsa doktoruna teklif edebilir suni sanci

42 haftaya kadar yolun var.
Gebelik illa 40 hafta olmak zorunda değil.
Doğum korkun ya da sağlık problemin yoksa sezaryen şart değil.
Sakin ol. Doktoruna güvenmeye devam et.
Bol bol yürü, hurma ye, seviş.
Bunlar doğum başlamasına sebep olur.

Birazda kendim istemiyorum sezeryan doğumu . Tabi hiçbirşey bebeğimin sağlığından önemli değil ama . O yüzden fazla üstelemedim. Başkalarınada öyle doktor bi problem olmadıkça sezeryan yapmıyor. Hani üzüntümü de paylaşmıştım doktorla ve o yüzden benimle o kadar ilgili ki güvenmek istedim.

Bende aksi gibi köpeğe sarılır uyurum ama kediye ölsen dokunamam. Ben az pişmiş Eti de hiç yemeZdim . Etsiz diye çiğ köfte yemiştim galiba ondan oldu .etliydi

Bende aksi gibi köpeğe sarılır uyurum ama kediye ölsen dokunamam. Ben az pişmiş Eti de hiç yemeZdim . Etsiz diye çiğ köfte yemiştim galiba ondan oldu .etliydi
Olacak olmalı bu sabır sınavını yaşaman gerekiyormuş
Teyzem ilk çocuğunu doktor hatasıyla doğum esnasında kordonu boynuna dolandığı dan kaybetti
Üstüne 3 tane doğum yaptı şuan en küçüğü ünv sınavına girdi bu sene düşün..
Hiç aklına kötüyü getirme

Pozitif seyler dusunun ki pozitiflik olsun. Kotu kotuyu cekermis.

konu sahibi benim dogum haftalarim
40+0
40+3
41+3 :)
3 numara uç gun daha dursa suni sanci vercekleri, bende çok kriokuyorum ondan,yapmadigim kalmadi yurudum merdiven inip çkdim herseyi yaptim,sonunda dogurdum kalmadi içerde
ama o kdr sey yaptim ki dogmasi için her duydugumu uyguladim vs ve dogum tarihini degistirmedi ama dogumu degistirdi,hastaneye grdikden 20 dk sonra çocuk dogdu, dogum saatinden bir saat oncede uyyordum yani evdede beklemedimm sanciyla :)
butun yaptiklarim rahimi kolay açmaya ayrdim etmis,hurma ,ananas, sperm,merdive inip çikma,saaatlerce yuruyuss :)

sezeryan zaten bence acil yardim kurtarma deilmi, kadinin tansiyonu firliyor aliyolar bebegi,yada ne bilem çocugun kalp atisi na bisey oluyor vss bir suru sebep var hepside anne yada bebegin hayati tehlikesini içeren senaryolar ,Allah sezeryani bulandan razi olsun daaa
amalar bitmez site :)))

peridural candir :)

20 dakika süpermiş senin de aksı gibi hep ileri atmış tarihler Benim ilk ya bende yürdüm merdiven indim cıktım felan eşim ikna olsa ilişkiye de girecektim bu halimle .ilk olduğu için heyecan stres taaa 35 den itibaren başladım beklemeye belki de o yüzdendir . Ama artık bi tuhaf oldum bi mutsuz duygusuz sinirli stresli felan

bebekte kanala girmiş yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.bol bol hurma yemenizi tavsiye ederim.hem açılmayı hem doğumu kolaylaştırıyor.birde bol yürüyüş tabiki.

Sonucta kontrolleriniz yapiliyor herkes 38 de dogurdugu icin bu zamanda size uzun gelmis sure 42 ye kadar zaman var.Tarihlerde tahmini belkide 39 dasiniz.

Korunmasiz cinsel iliskiye girin merdiven cikin.
Doktorunuz cok iyimis adi nedir nerede.

ilkinde bende denememistim es olayini
3. olunca bizde saldik çayira herhaldeee

hurma yi unutma:)

Yurtdisinda mi yasiyorsun ? Yurtdisinda 10 gün mecbur bekletiyolar. Türkiye şartlarına göre coktaan sezeryana almış olmalari lazımdı doktorunuz çok iyiymis baskasi olsa sırf para kapmak icin sezeryan derdi.

Yurtdisinda mi yasiyorsun ? Yurtdisinda 10 gün mecbur bekletiyolar. Türkiye şartlarına göre coktaan sezeryana almış olmalari lazımdı doktorunuz çok iyiymis baskasi olsa sırf para kapmak icin sezeryan derdi.
Yok canım Türkiye de yasıyorum. Doktorum bide özelde yani para kapmak için yapabilirdi ama yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…