Doğru bir zaman değil belki, ama bu gidişle hiç sahip olamayacağım.

Cins benim için sorun değil yukarda da dediğim gibi yanlış anlaşılmasın, büyük bir köpeği sadece evimin uygun olmadığından dolayı/ kendimin değil en başta onun rahat edeceğini düşünmediğim için istemiyorum şuan. Bahçeli evim olsa düşünmeden alırdım boyutu vs farketmeksizin.

Son düzenleme:
Kedinin her hafta aşısı olmaz. Ayrıca yurt dışında çoğu evde kedi köpek bebek beraber yaşıyorlar. Onların annesi babası doktoru bir şey bilmiyorlar da bizimkiler çok iyi biliyor sanki.

Karar verirsen Ahd platformu instadan takip et. Kedi kopek sahiplendirme ilanları oluyor.

Çok iyi düşünmeniz lazım. Alt komşum çok yaslandığı için köpeğine biz bakıyoruz. Gezdirmesi filan bizde. 2 çocuğum var çocuklar küçükken çok zordu. Sabah 5 te kalkıp çişe götürüyorum, bazen çocuklar hasta olurdu uyumazdim geceleri öyle gecelerde çişe götürmek işkenceydi resmen. Birde hayvan kış yaz yağmur soğuk dinlemiyor çıkarmak zorundasın yani. Bir kere hiç unutmuyorum ateşim vardı sabah 5 te ağlamasını duydum köpeğin çıkmadı diye. Ateşli ateşli gidip alıp cikarmistim. Çocuklar büyüdüğünden beri rahatız ama düzenimiz oturdu. Sabah çişini ben yaptırıyorum. Öğlen ve akşam çocuklar gezdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…