Köpek konusunda fikrim yok. Kedi çok rahat ama. Tuvaletini temizliğini hepsini kendi hallediyor. :) küçük cins köpek düşünürüm diyorsanız hem internette ilanlarda hem barınaklarda hem sokaklarda küçük köpekler görüyorum. Lütfen cinse takılmayın. Para verip bu düzene siz de destek olmayın.
Cins benim için sorun değil yukarda da dediğim gibi yanlış anlaşılmasın, büyük bir köpeği sadece evimin uygun olmadığından dolayı/ kendimin değil en başta onun rahat edeceğini düşünmediğim için istemiyorum şuan. Bahçeli evim olsa düşünmeden alırdım boyutu vs farketmeksizin.
Ben de bebek olmuyor diye kedi aldım, tabiiki yi geldi ancak doğumdan sonra doktor aşılarını her hafta olması gerektiğini bebekle temas etmemesini vs söleyince anneme verdim, cok üzülüyorum. Hayvanın da günahına girdim
Kedinin her hafta aşısı olmaz. Ayrıca yurt dışında çoğu evde kedi köpek bebek beraber yaşıyorlar. Onların annesi babası doktoru bir şey bilmiyorlar da bizimkiler çok iyi biliyor sanki.
Çok iyi düşünmeniz lazım. Alt komşum çok yaslandığı için köpeğine biz bakıyoruz. Gezdirmesi filan bizde. 2 çocuğum var çocuklar küçükken çok zordu. Sabah 5 te kalkıp çişe götürüyorum, bazen çocuklar hasta olurdu uyumazdim geceleri öyle gecelerde çişe götürmek işkenceydi resmen. Birde hayvan kış yaz yağmur soğuk dinlemiyor çıkarmak zorundasın yani. Bir kere hiç unutmuyorum ateşim vardı sabah 5 te ağlamasını duydum köpeğin çıkmadı diye. Ateşli ateşli gidip alıp cikarmistim. Çocuklar büyüdüğünden beri rahatız ama düzenimiz oturdu. Sabah çişini ben yaptırıyorum. Öğlen ve akşam çocuklar gezdiriyor