• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğru düzgün konuşamıyoruz. fikirlerinize ihtiyacım var.

ingilizce konuşuyoruz eşimle şu an. ifade sorunu yok ama mesajda konuşmak yüz yüze olduğu kadar etkili olmuyor. ve hangi niyetle söylediğimi yanlış anlıyor. a1 seviyesinde istiyolar. ben kursa gtmeden kenddim halletmeye çalıştım ama yeterli gelmedi maalesef. şu an daha fazla çalışıyorum bakalım ne olcak.
Kesinlikle mesaj cok yanlis anlasilmaya musait bir yontem. Skype falan yapin en azindan. Git bir kursa da canim ya, a1 cok kolay, 2 aylik is max. Araniza daha fazla ayrilik ve gereksiz sogukluk girmesin.

Kesinlikle mesaj cok yanlis anlasilmaya musait bir yontem. Skype falan yapin en azindan. Git bir kursa da canim ya, a1 cok kolay, 2 aylik is max. Araniza daha fazla ayrilik ve gereksiz sogukluk girmesin.
çok haklısın canım. şu an türkiyede çalışıyorum. üniyi almanyada yapıcam. eşimle para muhabbetine girmiyorum malum mesafeden dolayı yanlış anlaşılmak istemiyorum doğru düzgün bir araya gelmeden. vize masraflarımı o halledicek. bende biriktiriyim kursa gidicem. başka türlü yapamıcam çünkü

Back