Doğru erkeği bulduğunuzu nasıl anladınız??

ladyb0

berenimo
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
348
3
118
Ankara
Arkadaşlar doğru erkeğini bulanlar bizimle tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
İlk görüşte mi anlıyorsunuz hah tamam işte bu diye yoksa ilerleyen zamanlar da mı belli oluyor?
Açıkçası ben anlayamıyorum artık kim doğru kim yanlış..

:) hiç birzaman anlayamıycaksın cnm...cunku bazen kavga edeceksın bazen hersey süper gidecek..yanı bazen neden evlendım bazen ıyıkı evlendım dıceksın...:)hayat ıste ama yınede seveceksın..bak o degısmıycek..

Durum o kadar vahim mi Ya zaten iyisiyle kötüsüyle doğru insanı kastetmiştim ben. Sonuçta hiç bir ilişki güllük gülistanlık değil. İlla ki anlaşmazlıklar olacak ama..
Bu arada siz evlisiniz galiba? :)

evet bunu hiçbir zaman anlayamıyorsun ne yazık ki çünkü bazen bir hareket yapıyor ya ben bu adamı mı sevdim ben bu adamla mı evlendim diyorsun :)
ama genel olarak bakmak gerekirse ben eşimin doğru insan olduğunu üstüme düşmelerinden,zevklerimizin aynı olmasından,beraber vakit geçirmekten zevk almaya başlayınca ve en önemlisi ailemle arasının çok iyi olduğunu görünce arkama yaslandım ve işte bu o insan dedim

İlk gün anlamıştım ben
Saatlerce konuşmuştuk, her söylediği cümle de yok canım diye donup kalıyordum, sanki her kurduğu cümleyi ben söylüyorum gibi hissediyordum, o kadar ortaktı düşüncelerimiz.
İlk gece yalnız kaldığımda heyecandan uyuyamazken bütün gece düşünmüştüm, hayatıma asla birisini almam dediğim bir dönemde, sorgusuz sualsiz kalbimi vermiştim ona ..
Her geçen gün doğru yaptığımı kanıtladı bana.
O yüzden hislerimize güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum ..

Çok sevindim senin adına canım. Darısı bize artık:)

Gelecek olan koşulsuz geliyor ne güzel:)
Allah bozmasın canım:)

evet evliyim...8 sene sevdım eşimi..platonıktı :) sonra oda sevdı ve evlendık..mutluyum tabıkı..ama demek ıstedıgım mutlu olmadıgın zamanlarda oluyor anlaşamadıgın..ama sonuc olarak onu işe gittginde veya dısarı cıktıgında kapıda beklıyosan gelecegı anı..o dogru kısidir bence..ben o karşı kolktukta otururken bile özlerım..kavga edıyoruz günüm zehır olur ne yedıgımı içtigimi bilmem..bence ilişkide en önemlısı saygı..cevremdede ne ilişkiler gördüm adam sevgılısıne lan lı konusuyor..salak aptal dıyor ailesini agzına alıyor..sevgilin veya eşin tartısma sırasında sana bagırıp cagırıyosa hakaret edıyorsa o iş bitmiştir...onun dısındakı herseyı aşabılırsın..ufak kavgalar anlaşmazlıklar olur..ama saygın bıtmedıgı sürece o evlilik dogrudur..

Bunu zamanla anlıyosunuz.

Ne olursa olsun sizi bırakıp gitmediginde degil gidemediginde (!)

Ne kadar kaba davranırsa davransın gelip özür dilediğinde

Sahip çıkıp herşeyden herkesten kıskanıp bunun sizi üzecek boyuta geldiginde kıskansada sırf üzülme diye sesini çıkarmadığında

Fikirlerinde düşüncelerinde zamanla sevgilin değilde eşinmiş gibi hissetdirdiginde

Romantik bir adam olmasa bile süprizler yapıp sizi şaşırtdığında

hem doğru erkek olduğunu hemde onun için doğru kadın olduğunuzu anlıyorsunuz:))

8 sene plantonik mi? İnanmıyorum nasıl sabrettiniz. Büyük başarı ben o kadar sabredemezdim heralde:)
Ama sonuca bakmak lazım beklediğinize değmiş:)

Zamanla anlamak herşeyi çözmüyor ki.. Bi zaman doğru erkek dediğin insan hakkındaki görüşlerin değişebiliyor.. Onun hiç bir garantisi yok.. Öyle bir duruma geliyor ki ilişkin karşındaki insan düşündüğün kişi çıkmıyor.. ve hayal kırıklığı..
Doğru erkeği anlamanın imkanı yok sanırım boşuna uğraşıyorum:)

o doğru kadını bulduğunu anlamış, beni bırakmadı, ben de önce kaderime razı oldum
sonra baktım, iyi ki olmuşum dedim.

zaman ilerliyo sonra asla yapmam dediğiniz şeyleri yapmaya başlıyosanız geçmiş olsun aşık oldunuz ama doğru insanı kimse bilemez zaman gösterir sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…