Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) hiç birzaman anlayamıycaksın cnm...cunku bazen kavga edeceksın bazen hersey süper gidecek..yanı bazen neden evlendım bazen ıyıkı evlendım dıceksın...:)hayat ıste ama yınede seveceksın..bak o degısmıycek..
evet bunu hiçbir zaman anlayamıyorsun ne yazık ki çünkü bazen bir hareket yapıyor ya ben bu adamı mı sevdim ben bu adamla mı evlendim diyorsun :)
ama genel olarak bakmak gerekirse ben eşimin doğru insan olduğunu üstüme düşmelerinden,zevklerimizin aynı olmasından,beraber vakit geçirmekten zevk almaya başlayınca ve en önemlisi ailemle arasının çok iyi olduğunu görünce arkama yaslandım ve işte bu o insan dedim
İlk gün anlamıştım ben
Saatlerce konuşmuştuk, her söylediği cümle de yok canım diye donup kalıyordum, sanki her kurduğu cümleyi ben söylüyorum gibi hissediyordum, o kadar ortaktı düşüncelerimiz.
İlk gece yalnız kaldığımda heyecandan uyuyamazken bütün gece düşünmüştüm, hayatıma asla birisini almam dediğim bir dönemde, sorgusuz sualsiz kalbimi vermiştim ona ..
Her geçen gün doğru yaptığımı kanıtladı bana.
O yüzden hislerimize güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum ..
Durum o kadar vahim miYa zaten iyisiyle kötüsüyle doğru insanı kastetmiştim ben. Sonuçta hiç bir ilişki güllük gülistanlık değil. İlla ki anlaşmazlıklar olacak ama..
Bu arada siz evlisiniz galiba? :)
evet evliyim...8 sene sevdım eşimi..platonıktı :) sonra oda sevdı ve evlendık..mutluyum tabıkı..ama demek ıstedıgım mutlu olmadıgın zamanlarda oluyor anlaşamadıgın..ama sonuc olarak onu işe gittginde veya dısarı cıktıgında kapıda beklıyosan gelecegı anı..o dogru kısidir bence..ben o karşı kolktukta otururken bile özlerım..kavga edıyoruz günüm zehır olur ne yedıgımı içtigimi bilmem..bence ilişkide en önemlısı saygı..cevremdede ne ilişkiler gördüm adam sevgılısıne lan lı konusuyor..salak aptal dıyor ailesini agzına alıyor..sevgilin veya eşin tartısma sırasında sana bagırıp cagırıyosa hakaret edıyorsa o iş bitmiştir...onun dısındakı herseyı aşabılırsın..ufak kavgalar anlaşmazlıklar olur..ama saygın bıtmedıgı sürece o evlilik dogrudur..
Bunu zamanla anlıyosunuz.
Ne olursa olsun sizi bırakıp gitmediginde degil gidemediginde (!)
Ne kadar kaba davranırsa davransın gelip özür dilediğinde
Sahip çıkıp herşeyden herkesten kıskanıp bunun sizi üzecek boyuta geldiginde kıskansada sırf üzülme diye sesini çıkarmadığında
Fikirlerinde düşüncelerinde zamanla sevgilin değilde eşinmiş gibi hissetdirdiginde
Romantik bir adam olmasa bile süprizler yapıp sizi şaşırtdığında
hem doğru erkek olduğunu hemde onun için doğru kadın olduğunuzu anlıyorsunuz:))