- Konu Sahibi Coeurbrise
Erkek arkadaşımla üniversitenin ilk yılı tanıştık. 2 yıldır beraberiz. Fakat aramızda bazı güven sorunları var. Eski kız arkadaşıyla benden gizli konuşmalarını yakaladım. Buluşalım , görüşelim tarzı. Üstelik kız beni ona kötülerken , benim erkek arkadaşım geçip de karşısına ben onu seviyorum onun hakkında böyle konuşma bile diyememiş. Görünce şok oldum. Tabi çok dil döktü özür diledi ciddiye almıyorum ben onu dedi .. Bende zamanla affettim onu. 2 yıl sonuçta az bir süre değil. Fakat bir kaç gün önce ben şehir dışındayken bu kızla tekrar konuşmuşlar. Kız görüşelim demiş , o da kabul etmiş. Ama görüşmemişler kızın işi çıkmış son anda. Bende bunları tesadüfen gördüm. Ve güvenim bir kez daha sarsıldı. Üstelik kız benim yanımdayken aramasın mesaj atmasın diye telefonuna bir program kurmuş. Bunlardan çok geç haberim oldu. Neden yaptın diye sorduğumda tek amacım onu hayatımızdan uzaklaştırmaktı dedi , çünkü kız sürekli mesaj atıp huzurumuzu bozuyordu. Onunla son kez konuşup huzurumuzu bozmaması için ikna edicekmiş sözde. Kafam o kadar karışık ki.
2 yıldır beraberiz , bir çok şey yaşadık çok güzel günlerimiz oldu , hayatımda evlenebileceğim erkek dediğim tek kişi oydu. Ama şu son zamanlarda ne yapsam bilemiyorum, aramızda bir iletişim sorunu olduğu kesin. Lütfen bir tavsiye verin , çok huzursuz ve mutsuzum..
2 yıldır beraberiz , bir çok şey yaşadık çok güzel günlerimiz oldu , hayatımda evlenebileceğim erkek dediğim tek kişi oydu. Ama şu son zamanlarda ne yapsam bilemiyorum, aramızda bir iletişim sorunu olduğu kesin. Lütfen bir tavsiye verin , çok huzursuz ve mutsuzum..