Bu ilişkiler karşınızdaki insanın kişiliğiyle çok ilintili, eğer karşınızda hadsiz, şımarık, terbiyesiz bi insan varsa, ya da çok beklentileri varsa, menfaatçiyse, kıskançsa … bu liste uzar gider, bu şartlarda ne yapsanız o kişiyle geçinemiyosunuz
Benim 3 görümcem var, üçüyle de aram iyidir, bi kez sorun yaşamadık, kimse kimseyi kırmadı, ben kendim de 8 yıldır görümceyim, görümce olarak da sorun yaşamadım, ne ben ondan bi kötülük gördüm ne o benden, kimseden bişeyler bekleyen bi insan değilim, karşımdakiler de öyle, şimdiye kadar geçinemediğim tek insan eltim, onunla da ne yapsam olmadı, asla frekanslarımız tutmuyo, çok farklı yapılarda insanlarız, çok insancıl olan eşim bile hiç hazetmiyor, sürekli her dediğime, her hareketime bi sorun çıkardı, her şeye triplendi, ne alsam gitti aynısını aldı, ne görse yaptı, hatta tekrar sınava girip meslek değiştirmeye bile kalktı

bunlara rağmen sürekli kendini övdü durdu, her terbiyesizliğini alttan alalım istedi, biz de karı-koca öyle yapmayınca ipler iyice gerildi, konuşmuyoruz artık

Kimsenin delisini çekmeye gelmedim bu dünyaya, kv de böyle söyledim, senin gelinin olabilir ama benim hiç bişeyim değil ve ben idare etmek zorunda değilim anasının babasının terbiye edemediği sorunlu insanları
Bazı insanlarla cidden geçinmek, anlaşmak mümkün değil, o tarz insanlarla görüşmemek en güzeli, bize iyi gelmiyosa hayatımızdan çıkmalı