Dogru hediye meselesi

alıp köşede durmasındansa, giysin die annesinin ne tarz giyineceğini söylemiş sana..
alsaydın hiç üzerinde görmeseydin bi köşede dursaydı işine yaramazdı kadının...
ben art niyet göremedim.. bu kadar sinirlenmene gerek yok.. arayıp beden sormuşsunuz o da annesinin zevkini söylemiş..
kafaya takılacak bişey yok.. Allah tamamına erdirsin..

Teşekkür ederim ama emir kilo ile "al" demesi hoş değil bence...

görgülü bir insanın diyeceği laf şudur:
zahmet etme canım,ne gerek var.sen de ona göre bir cevap verip alcağını söylediğinde de,bedenini söyleyip teşekkür ederiz düşüncen için falan diyebilirdi.ama bunu demesi onun ailesinin görgüsünü gösterir.rahatsız olmakta da çok haklısın.böyle şeyleri önemseyen biriysen de evlenecek olursan daha çok rahatsız olacağın şeyler olur.

görgülü bir insanın diyeceği laf şudur:
zahmet etme canım,ne gerek var.sen de ona göre bir cevap verip alcağını söylediğinde de,bedenini söyleyip teşekkür ederiz düşüncen için falan diyebilirdi.ama bunu demesi onun ailesinin görgüsünü gösterir.rahatsız olmakta da çok haklısın.böyle şeyleri önemseyen biriysen de evlenecek olursan daha çok rahatsız olacağın şeyler olur.

Korktuğum da bu zaten ama zaten sevgilim ablalarıni pek sevmiyor ayni yerde olmalarına rağmen yılda iki kez ancak gider.umarım evlenince de böyle olur...

Mrb. Kızlar öncelikle tüm annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun :16:

Kızlar iki gün önce kayinvalide adayına ve anneme hediye almaya çıktık sevgilimle... Annene ne alayım dedi sen bilirsin dedim... Sağolsun guzel bir ipek eşarp aldı...sıra geldi onun annesine...bu arada onun ailesi İğdır da koyde. Her neyse ne alalım diye düşünürken bluz almak istedim. Ama bedenini tam olarak bilemedim. Sevgilim de ablam bilir dedi neyse aradık öğrendik benimle konuşmak istedi aldım telefonu hoş beş derken bana " anneme içli dışlı bluz al,onlardan giyiyor zaten " dedi... Benim tuhafıma gitti yönlendirmesi ! Açıkçası rahatsız da oldum... Neyse aldım yolladım iğdıra...

Bugün de onlarla da konuştum ve ayni abla yine "aldın mi dediğim bluzu" dedi....

Allah aşkına ben mi çok abarttım,rahatsız oldum???

Doğru mu bu yaptığı hareket...resmen teyit ediyor beni... siz olsanız ne yapardınız...ben mi çok abarttım acaba?

Ben olsaydim alinmazdim. Bana fikir verdigi, yardimci oldugu icin tesekkur ederdim. Aldigim hediyenin begenilmemesine sinir oluruyorum cunku. Zevkine gore bir sey aldigim icin memnun olurdum.

siz arayıp sorunca oda söyleme gereği duymuş,
belki konuşma tarzları böyledir,şimdiden huylarını öğrenmiş oldun canım.
hoşuna gitmediyse bir daha fikir almazsın ondan.
bir açıdanda iyi olmuş boşuna giymeyeceği bir şeye para vermektense
giyim tarzını söylemiş,ne alacam derdinden kurtarmış seni.

Back
X