Abartılı sevgi gösterileri bana hep balon gelmiştir. 28 yaş çok geç sayılmaz, tecrübe olmuş iyilerle karşılaşın inşallah.Anladım ki; bu yaşıma kadar büyük yanılmışım.
Kapımda yatan, sensiz yaşayamam diye yalvaran insan beni yarı yolda bıraktığında anladım :))
Maalesef 28 yaşında anlayabildim bunu keşke daha genç tecrübe etseydim. Benim için sürekli ilgi, kapımda sabahlanması, kıskanılmak büyük sevgi kıstaslarıymış meğer. Ne safmışım..
O sensiz olamam diyenler çekip gidebiliyor işte sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi.
Gerçekten ‘bana kıyamıyor ya’ diye düşündüğüm insan, karşısında ağlarken birlikte olmamız imkansız diyebiliyor.
İşte bu büyük hayal kırıklığım ve yaşadığım şokun sonrasında sanırım ben sevilmeyi çok yanlış anlamışım.
Siz bir insanın doğru olduğunu nasıl anladınız?
Kaç yaşında evlendiniz?
Nedir bu kıstas..
5 para etmeyen insanlarla yıllarımı harcadım tabi o zaman gözler kör göremiyosunuz, daha sonra eşimle görücü usulü tanıştım hiç evlenmeyi düşünmüyordum o ara hatta eşim ve ailesi tanışmaya gelirken zaten evlenmicem ben bir çay içsinler kız istemiyor deyin yollayın dedim anneme amaaa tabi iş öyle değilmiş eşimi görünce içimde birşeyler oldu sanki yıllardır tanıyorum, sanki görücü usulü değil yıllarca birlikte olduğum aşkımdan öldüğüm adam gelmişti beni istemeye velhasılıkelam hayır diyemedim 6 ay içinde söz, nişan, düğün herşey oldu bitti 2 seneyi geçti evleneli gayet mutlu, huzurlu bir evliliğimiz var çok şükür, hatta öyleki ikimizin akrabalarıda görücü usulü olduğuna asla inanmadı halada inanmıyorlar, görücü usulü evlenen insan nasıl böyle bakar birbirine diyorlar.Anladım ki; bu yaşıma kadar büyük yanılmışım.
Kapımda yatan, sensiz yaşayamam diye yalvaran insan beni yarı yolda bıraktığında anladım :))
Maalesef 28 yaşında anlayabildim bunu keşke daha genç tecrübe etseydim. Benim için sürekli ilgi, kapımda sabahlanması, kıskanılmak büyük sevgi kıstaslarıymış meğer. Ne safmışım..
O sensiz olamam diyenler çekip gidebiliyor işte sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi.
Gerçekten ‘bana kıyamıyor ya’ diye düşündüğüm insan, karşısında ağlarken birlikte olmamız imkansız diyebiliyor.
İşte bu büyük hayal kırıklığım ve yaşadığım şokun sonrasında sanırım ben sevilmeyi çok yanlış anlamışım.
Kaç yaşında evlendiniz?
Nedir bu kıstas..
Dogru insan sensiz yasayamam demiyor, sensiz yasayamayacagini belli ediyor. Sana bisey olacagini saninca odu kopuyor mesela.Anladım ki; bu yaşıma kadar büyük yanılmışım.
Kaç yaşında evlendiniz?
Nedir bu kıstas..
Sizi anlıyorum kendinizce tabiki haklı noktalar vardır ama buraya yazdığım kadar biliyorsunuz yani ilişkinin özü çok farklı maalesef. Ben gayet sevdim emin olun, çokta fedakarlık yaptım.Baska konulariniza da yazdim. Evet sevgiyi yanlis anliyorsunuz hemde çok, bir de ustune hala kendinizi hakli goruyorsunuz ve yari yolda birakildim diyorsunuz. Önce bir kendinizi elestirin bence.
Eski konularinizdan okudugum kadariyla siz "Seven insan butun tavirlari, tripleri, herşeyi cekmeli aldatma, yalan olmadigi surece" kafasinda bir insansiniz. Aldatma, yalan olmadigi surece insana butun psikolojik baskilari yapmakta sorun görmuyorsunuz ve işin sonunda "aglayip, pismanim" dediginizde devamli affeden bir insan bekliyorsunuz.
Sevgi de tükenebilen, yorulabilen, biten bisey.
Her istedigimi yapayim o seviyorsa birakamaz kafasiyla hicbir ilişkiniz yurumez sizin.
Sevgi bekliyorsaniz siz de biraz sevin ve seven insan karsisindakine biraz daha dikkatli davranir.
21 yasimda evlendim. Evlendigimde oldukça fevriydim cok şeyi duzelttim kendimde ama sizin bu kafanizi ben 21 yaşimdayken bile yasamiyordum, farkindaydim sevginin ne oldugunu biliyordum.
Sizi anlıyorum kendinizce tabiki haklı noktalar vardır ama buraya yazdığım kadar biliyorsunuz yani ilişkinin özü çok farklı maalesef. Ben gayet sevdim emin olun, çokta fedakarlık yaptım.
O istemiyor diye düğün istemedim, o maddi zorluğa girmesin diye eski eşiyle aldığı eşyalarda oturmayı dahi kabul ettim, kendimi sadece ona adadım. Belki bunlar bile yanlıştı ama ne yaşadığımı bilmeden sevginin ne olduğunu bilmediğimi iddia etmeyin.
Hiçbir şey tek taraflı değildir.Fedakalik yapiyor olmaniz her turlu davranisi gosterebileceginiz anlamina gelmiyor. Ben şunlara katlandim, sende bunlara katlan demek karsilikli olarak birbirini yormak oluyor.
İlişki, evlilik devamli birseylere "katlanmaya" calişmakla yuruyen birsey degil. Olmuyorsa olmuyordur biyerde.
Evet evlilik fedakarlik istiyor bu bir gercek ama bu şekilde değil.
Anlattığın kadarıyla karşındaki kişiye "Tülay geri dön" dramaları yapan bir insanmışsın. Sakın yapma. Bir tavrın tarzın olsun. "Varolmak için hiçbir erkeğe ihtiyacın yok" bunu kafana iyi kazı ve buna göre hareket et. Gitmek mi istiyor,gitsin. Kalmak mı istiyor kalsın. Ama karşısında ağlamak karşındaki insana çaresiz imajı verir.Anladım ki; bu yaşıma kadar büyük yanılmışım.
Kaç yaşında evlendiniz?
Nedir bu kıstas..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?