Doğru İnsan var mı?

Ben tam da bu durumdayim su an... gercekten yoruldum ve biktim. Artik hayatima kimseyi almak da istemiyorum aslinda... aile baskisi da yasiyorum evlenmeye yönelik. Gercekten cok yoruldum... hic bir erkege güvenim kalmadi. Hepsi güvenilmez, ciddiyetsiz, takintili gibi geliyor. Ben gercekten hic evlenemeyecegim sanirim.... bunu kabullensem iyi ederim....

Ben doğru insanım :) benden önce babam gerçekten çok doğru insan ,annem şanslı kadınmış :)

Doğru insan var fakat şu zamanda bulmak zor .herkesin yüzünde bir maske ,hayatında senaryo ,içine girmeden anlayamıyorsun.

İlk görüşte aşka da inanmazdım ben ama sevgilimle buluştuğumuzda görür görmez çarpıldım diyebilirim, şükür ki hislerim karşılıklıymış o da bana ilk görüşte ben ona doğru yürürken aşık olmuş :) ifşa olurum diye detaylı anlatamıyorum buluşmadan önce de çok beğenmiştim ben onu bu çocukla sevgili olcam demiştim aylaar öncesinde, kendisinin haberi yoktu ilk adımları hep o attı ama ikimizde ilk buluşmamızdan itibaren evlencez biz diyomuşuz içimizden sonradan itiraf ettik :))) Allahım tamamına erdirir inşallah :)

nasıl içinize doğmuş ya ?kalbiniz çok temizmiş.

Arkadaşlarımda öyle söylüyor sen çok iyi niyetlisin kalbin çok temiz diyor belki onunla alakası vardır bilemiyorum
Büyük ihtimal öyle.Hep kalbinizi temiz tutmaya çalışın.Şu ahir zamanda zor ama olabilir bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…