Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim için doğru sandığım insan benimle konuşmayı bıraktı halbuki tam bana göre biriydi onun gibisini bulamam ondan başkasını sevemem herşeyiyle seviyorum ben onu ama zaten o daha ileri gitmek istemiyosa doğru insan değildir benim için dimi ?
Sevemem çok zor seven bi insanım ve çok uzun zaman sonra böyle olduDoğru değilmiş. Seversiniz seversiniz, öyle bir seversiniz ki hemde bir bakmışsınız nikah masasındasınız.
Zaten sevgili değildik ama o kısa sürede kendimi okadar kaptırmışım ki o ladar hoşuma gidiyodu ki herşeyiyle tam benlik bir insandı 1 hafta oldu hala gözlerim doluyoElbette daha yolun başında elini bırakmış, doğru insan mı sence?
Sevemem çok zor seven bi insanım ve çok uzun zaman sonra böyle oldu
Dalga geçiyorsun dimi. Şaka de, gülelim hepberaberZaten sevgili değildik ama o kısa sürede kendimi okadar kaptırmışım ki o ladar hoşuma gidiyodu ki herşeyiyle tam benlik bir insandı 1 hafta oldu hala gözlerim doluyo
Ciddiydi ilk başlarda zaten olmayacağını anladığı anda bana söyledi seni oyalayamam dahada ilerlemeden bitirdi ni tık ilerisine gidemicem eksik kalıyorum dedi ama ben hiç istemiyorumCiddi dusunmedigine gore geleceginiz yok.
Sevgi herzaman yeterli olmaz malesef.
Unutun.
Hayır değil gayet ciddiyim komik geliyo olabilir evet ama bende durumlar böyleDalga geçiyorsun dimi. Şaka de, gülelim hepberaber![]()
Haklısınız evet farlındayım ama şuan henüz çok taze olduğu için böyle düşünüyorum maalesefBi kere baştan kendinizi şartlıyorsunuz. Zaten böyle mutsuz olacaksınız. Dünyadaki tek erkek değil, kendinize gelin. Dünyanın sonu hiç değil. Kısmet bu işler. Siz sevemezsiniz o gider çatır çatır evlenir çocuk da yapar. Bu işler böyle. Haddinden fazla değer veriyorsunuz üstelik "bir daha sevemem" diyorsunuz. Mateminize layık mı sizce? Güçsüz olmayın bu kadar ya.
Benim için öyle karakteri düşünceleri haraketleri öyle güzeldi kiElbette daha yolun başında elini bırakmış, doğru insan mı sence?
Bir level üstü gelirse hayır diyemezsin :)Sevemem çok zor seven bi insanım ve çok uzun zaman sonra böyle oldu
Haklısınız evet farlındayım ama şuan henüz çok taze olduğu için böyle düşünüyorum maalesef
Elbette geçecek biliyorum ama onsuz bi hayat düşünemiyorum biliyorum çok yanlış ama elimde değilÜzmeyin kendinizi, değmiyor. Aksine üzülüp arkasından yas tuttukça inadına mutlu oluyor adamlar. Siz mutlu olun, hayatınıza devam edin falan bu sefer kapıda yatacak kıvama geliyorlar. Güçlü olun. Bir an önce kendinizi toplayın, geçecek..
Şimdilik öyle bişey mümkün gibi gözükmüyorBir level üstü gelirse hayır diyemezsin :)
Elbette geçecek biliyorum ama onsuz bi hayat düşünemiyorum biliyorum çok yanlış ama elimde değil
Böyle kararlar bağlayıp oturursan ,kendini sartlandirirsan mümkün olmaz tabi ..Şimdilik öyle bişey mümkün gibi gözükmüyor
Yok sanmıyorum çünkü yapıyorum hepsini de gördü istemiyo belli ki oysa devam edebilseydi herşey okadar güzel olurdu ki çok öu şey istiyorum uzun zaman sonra işte bu ya doğru insan bu dedim aşık oldumSiz varya kendinize eskisinden daha çok değer verseniz, bakım yapsanız, gezip tozsanız ve o kişi bunları görse direk mesajı yollamazsa (kendine yediremeyip gücünüzü) bende bir şey bilmiyorum!