• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru insan...

Alpellali

Su akar yatağını bulur...
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
1.476
1.432
333
Kizlar evlenmeye karar verdiğinizde doğru insan olduğunu nasıl anlamistiniz ?kafanizda hiç mi şüphe yoktu? Üç ilişkim oldu şimdiye kadar biriyle birlikteyken dua ediyordum beni biraksin diye cesaretim yoktu iyi biriydi vs. Sonra ortak karar verip ayrildik ikincisiyle hiçbirseyimoz uymuyordu ilgisizdi çok seviyordum o beni sepetledi üçüncüsü herseyiyle uyuyordu ama içim ısınmadı sevemedim içimde bir his olmasin dedi hep ben bitirdim

Yani evli olanlar , dogru insan karşına çıktığında anlarsin diyor yani hiç kafanizda şüphe falan olmuyor mu?

Kizlar evlenmeye karar verdiğinizde doğru insan olduğunu nasıl anlamistiniz ?kafanizda hiç mi şüphe yoktu? Üç ilişkim oldu şimdiye kadar biriyle birlikteyken dua ediyordum beni biraksin diye cesaretim yoktu iyi biriydi vs. Sonra ortak karar verip ayrildik ikincisiyle hiçbirseyimoz uymuyordu ilgisizdi çok seviyordum o beni sepetledi üçüncüsü herseyiyle uyuyordu ama içim ısınmadı sevemedim içimde bir his olmasin dedi hep ben bitirdim

Yani evli olanlar , dogru insan karşına çıktığında anlarsin diyor yani hiç kafanizda şüphe falan olmuyor mu?
oluyor. yani benim oldu. olmadı değil. zaten evlilik kumar. çok emin olsan da sorunlar çıkabiliyo. ama tabi körü körüne de içine sinmeyen biriyle evlenme. kısmet diyolar ya elin kolun bağlanıyo itiraz etmeden bi bakıyosun her şey olmuş bitmiş.

Doğru insanı bulmak kadar doğru insan olmak için uğraşır, anlayışlı, iyi niyetli, kendisine de karşısındakine de haksızlık yapmayan ve yapılmasına izin vermeyen biri olursanız...

İncitmediğiniz kadar sizi de incitmelerine izin vermezseniz...

Yanlış insanlarla vakit ve enerji kaybetme riskiniz azalır. :ssz:

Kahraman Tazeoğlu'ndan bir alıntı yapacağım

“Aldığın karar seni doğru kişiye götürür mü bilemem ama sadece şunu söyleyebilirim sana: Bir insanın doğru insan olup olmadığına karar veremiyorsan, o kişi doğru kişi değildir zaten. Bu yüzden gözlerini seyretmek için değil, bakmak için kullan.”

:KK28::KK28::KK28:

Ben eşimle tanıştığım ilk gün nefret etmiştim sonra nasıl oldu anlamadım başladık bi anda onun doğru insan olduğunu hissettim. Bu adamla bir ömür geçer dedim kavgasiyla eglencesiyle yaşanır ben bu adamı yanımda istiyorum diye günlerce düşündüm bi de o arada kavgaliydik ben bunları düşünürken eşim evlilik teklifiyle geldi karşıma :)

yaş 25 üstü sanırım :) hafif bir ben doğru kişiyi bulamıyacakmıyım korkusu sarmış :) zaman zaman bende diyorum bunu doğru insan varda biz çok eledik bulamadık.. o_O

Kahraman Tazeoğlu'ndan bir alıntı yapacağım

“Aldığın karar seni doğru kişiye götürür mü bilemem ama sadece şunu söyleyebilirim sana: Bir insanın doğru insan olup olmadığına karar veremiyorsan, o kişi doğru kişi değildir zaten. Bu yüzden gözlerini seyretmek için değil, bakmak için kullan.”

:KK28::KK28::KK28:
En sonuncusu için işte olsa miydi acaba diye aklima hala takiliyor sagolasin alintin
yaş 25 üstü sanırım :) hafif bir ben doğru kişiyi bulamıyacakmıyım korkusu sarmış :) zaman zaman bende diyorum bunu doğru insan varda biz çok eledik bulamadık.. o_O

Aynen 26 çalışıyorum da kaç yildir meslegim elimde hani yalinin bir sarkisi var ya bir tek sen eksiksin işim gücüm herşeyim tamam..o hesap işte

O gün oyle stresliydim ki, herkes şok olmuştu ve evlenemezsin diyordu, kucugumuzsun yapamazsin diyorlardi, hic mutlu degildim o gun. Fakat esimin yanina geldigimde tüm stresim mutsuzlugum gecip gitmisti. Öyle bi rahatlamistim ki ve ' bu adam beni hep mutlu eder' demistim. O zaman anlamistim iste doğru insan olduğunu. Cok şükür de öyle. .

Zaten insanlara güven duymadigim icin görücü usulü ve insanlarin deger verdigi birisiyle tanisip evlenmek istemiştim...

Ben soyle anladim, anlatayim: kotu huylarimi bile abartarak anlattim veya gosterdim. Onlara bile katlanan adam simdi normal halime bayiliyor haliyle.

O gün oyle stresliydim ki, herkes şok olmuştu ve evlenemezsin diyordu, kucugumuzsun yapamazsin diyorlardi, hic mutlu degildim o gun. Fakat esimin yanina geldigimde tüm stresim mutsuzlugum gecip gitmisti. Öyle bi rahatlamistim ki ve ' bu adam beni hep mutlu eder' demistim. O zaman anlamistim iste doğru insan olduğunu. Cok şükür de öyle. .

Zaten insanlara güven duymadigim icin görücü usulü ve insanlarin deger verdigi birisiyle tanisip evlenmek istemiştim...

Bir tanesinin yaninda ben de öyle çok huzurlu hissediyordum ama demek ki onun için geçerli değilmiş ayni duygular ayrildik

Doğru insan diye bir şey yok alnımıza yazılmış insan var. İnsanların evlenmeden önce hissettikleri de bu, kaderleri yani. Doğru insanı hissedemezsin, hissetsen de kısmetinden başkasıyla evlenemezsin. Öyle olsaydı herkes kendisi için en doğru kendisine en uygun kişiyle evlenir, kimse mutsuz olmaz, boşanmazdı. Mesela bakıyorum dayak yemiş aldatılmış vs ama onu ilk gördüğümde evleneceğimizi hissetmiştim diyor. Evleneceğim kişi bu diyebilirsin bunu hissedebilirsin ama bu o kişinin "doğru" olduğu anlamına gelmez. Allah hayırlı yazılar yazsın diye boşuna demiyoruz. :KK51:

Doğru kişi olup olmadıgını anlayamazsın. Anladıgını zannedersin ama evlendikten sonra tam tersi çıkar. Erkekler köprüyü geçene kadar ayıya dayı derler :D şans işte kimisi mutlu oluyor kimisi mutsuz

Genelde evlenecegin kişi karşına çıktığında ağzın dilin bağlanıyor diyorlar öyle mi oluyor

inan doğru kişi geldiğinde gık bile diyemeyeceksin:)

Back
X