- 27 Haziran 2010
- 6.783
- 13.930
- 448
- Konu Sahibi TeraziHanim
deneye yanıla bulacaksınız inşallah
25 çok geç bir yaş değil
25 çok geç bir yaş değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim goruştugum biri vardi.tanistiran arkadasiyla arkamdan söyledigim kelimeleri elestirirmis ..ben zaten istemiyordum senin hatrinla oldular halbuki gercegi arkadasimda biliyor..Karaktersızlerle karsılasa karsılasa dogru adam cıkar elbet benım karsıma cıkan da karı gıbı arkadaslarına dedıkodumu yapıp alay etmıs daha tanıma asamasındayken ve bu öğretmen.Gercı daha gırışimlerde bukunuyordu gerceklesemeden bıttı.
İşte haklısınız da şimdi tepki çekeceğim ama bir , kadınlar erkeklerin arkasından koşuyor dışarıya erkek benim için neler neler yapıyor diye yansıtıyor ( yalan) , iki , para pul için gelenler çok. Kadın erkek fark etmeden herkes zengin damat gelin arayışında, sitede gördüğüm kadarıyla zengin kişi peşinde koşmuş olanlar bu konuya çok bozulmuş mesela hep paraya çekmişler mevzuyu. Hani yarası olan gocunur misali.
Niye alındınız ben onu merak ettim :)Ya tutturmussunuz yok efendim kadinlar erkeklerinden pesinden kosuyor, yok efendim erkekler zengin kiz pesinde. Tamam, anladik ne demek istediginizi. Bunlari tekrar tekrar belirtmenizin ne anlami var?
Cidden de öyle, bakın bir çevreye, erkeklerin peşinde koşan , mesajlar atan bir sürü kadın var erkek kardeşimden , kuzenlerimden biliyorum, hani siz niye alındınız? Beğenmezseniz konuya girmezseniz olur biterYa tutturmussunuz yok efendim kadinlar erkeklerinden pesinden kosuyor, yok efendim erkekler zengin kiz pesinde. Tamam, anladik ne demek istediginizi. Bunlari tekrar tekrar belirtmenizin ne anlami var?
Cidden de öyle, bakın bir çevreye, erkeklerin peşinde koşan , mesajlar atan bir sürü kadın var erkek kardeşimden , kuzenlerimden biliyorum, hani siz niye alındınız? Beğenmezseniz konuya girmezseniz olur biter![]()
Oh ne güzel :) İnşallah bana da olur.Ofiste otururken buldu beni :) İkimizinde aklında birşey yoktu ama tanıştığımız ilk gün ikimizde evlenmeyi düşünmeye başladık. Kısa süre sonrada evlendik zaten. Nasip bu işler çokta kovalamamak lazım.
Ben anlamadim sizin ne anlatmak istediginizi. Calisiyorsunuz,gelen herkes paraniza geliyorsa isten ayrildiginizda da sizi evde oturuyorsunuz diye isteyecek baska birileri olur ki. Her turlusunun alicisi var zaten. Evde oturani isteyen evde oturani alir,calisani isteyen calisanini bulur alir. Yas 25 ama 65 gibi davraniyor ve dusunuyorsunuz. Garip geldi.İşte haklısınız da şimdi tepki çekeceğim ama bir , kadınlar erkeklerin arkasından koşuyor dışarıya erkek benim için neler neler yapıyor diye yansıtıyor ( yalan) , iki , para pul için gelenler çok. Kadın erkek fark etmeden herkes zengin damat gelin arayışında, sitede gördüğüm kadarıyla zengin kişi peşinde koşmuş olanlar bu konuya çok bozulmuş mesela hep paraya çekmişler mevzuyu. Hani yarası olan gocunur misali.
Oh süper, sevindim bırakmanıza takibi :) çok teşekkürler !Bir sey bir kere soylenir, tekrarlandikca iticilesir.
Alinacak hicbir durumum yok. Konunuza iliskin gelen her bildirimde ayni icerikli mesajinizi gormekten gercekten sikildim.
Neyse, gonlunuzce olsun her sey.
Yok öyle değil şöyle, buluşmada adam arsanız eviniz var mı diye sorduBen anlamadim sizin ne anlatmak istediginizi. Calisiyorsunuz,gelen herkes paraniza geliyorsa isten ayrildiginizda da sizi evde oturuyorsunuz diye isteyecek baska birileri olur ki. Her turlusunun alicisi var zaten. Evde oturani isteyen evde oturani alir,calisani isteyen calisanini bulur alir. Yas 25 ama 65 gibi davraniyor ve dusunuyorsunuz. Garip geldi.
Herkes elbet parasi olan es ister bu arada. Iki ciplak evlensin naapsin hamamda karsilikli gobek atmaktan baska? Ben erkek olsam calisan kadin alirim elbette,meslegi olsun parasi olsun calissin,kariyerli olsun. Evde oturan beni yorar sahsen. Bu isler tercih meselesi
Kendisinin var miymis?Yok öyle değil şöyle, buluşmada adam arsanız eviniz var mı diye sordu![]()
Bilmem soramadım şoktanKendisinin var miymis?varsa sormaya hakki var tabii. Ama kendisi cibilsa yok hakki valla
![]()
Daha yasiniz pek genc zaten. 25 yasinda kocayi nabacaksiniz yahu 30dan once evlenmeyinBilmem soramadım şoktanama yoktur, birde babanın arsası var mı diye sordu daha da çirkini... Öyle anı kaldı işte
![]()
Hayat arkadaşı gerek ya kesinlikle hayat zor, destek olan biri lazım...Daha yasiniz pek genc zaten. 25 yasinda kocayi nabacaksiniz yahu 30dan once evlenmeyin![]()
Hayat 30dan sonra zorHayat arkadaşı gerek ya kesinlikle hayat zor, destek olan biri lazım...
İnşallah :)Oh ne güzel :) İnşallah bana da olur.
İşte haklısınız da şimdi tepki çekeceğim ama bir , kadınlar erkeklerin arkasından koşuyor dışarıya erkek benim için neler neler yapıyor diye yansıtıyor ( yalan) , iki , para pul için gelenler çok. Kadın erkek fark etmeden herkes zengin damat gelin arayışında, sitede gördüğüm kadarıyla zengin kişi peşinde koşmuş olanlar bu konuya çok bozulmuş mesela hep paraya çekmişler mevzuyu. Hani yarası olan gocunur misali.