Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Karaktersızlerle karsılasa karsılasa dogru adam cıkar elbet benım karsıma cıkan da karı gıbı arkadaslarına dedıkodumu yapıp alay etmıs daha tanıma asamasındayken ve bu öğretmen.Gercı daha gırışimlerde bukunuyordu gerceklesemeden bıttı.
benim goruştugum biri vardi.tanistiran arkadasiyla arkamdan söyledigim kelimeleri elestirirmis ..ben zaten istemiyordum senin hatrinla oldular halbuki gercegi arkadasimda biliyor..

Kendi dengin birini bulsan yani bir mühendis olur yönetici olur en azından senin mesleğine bel bağlamayan biri..
Şu maaş işi gördüğüm kadarıyla herkesi zora sokuyor özellikle erkek daha az kazanıyorsa sanırım saçma bir gurur mekanizmasıyla abuk sabuk tavırlara giriyorlar en iyisi tahmini bile olsa size denk olacak birini bulmakta bu maaş sorununu ortadan kaldırınca en azından çok daha rahat tanıyabilirsiniz

İşte haklısınız da şimdi tepki çekeceğim ama bir , kadınlar erkeklerin arkasından koşuyor dışarıya erkek benim için neler neler yapıyor diye yansıtıyor ( yalan) , iki , para pul için gelenler çok. Kadın erkek fark etmeden herkes zengin damat gelin arayışında, sitede gördüğüm kadarıyla zengin kişi peşinde koşmuş olanlar bu konuya çok bozulmuş mesela hep paraya çekmişler mevzuyu. Hani yarası olan gocunur misali.

İşte haklısınız da şimdi tepki çekeceğim ama bir , kadınlar erkeklerin arkasından koşuyor dışarıya erkek benim için neler neler yapıyor diye yansıtıyor ( yalan) , iki , para pul için gelenler çok. Kadın erkek fark etmeden herkes zengin damat gelin arayışında, sitede gördüğüm kadarıyla zengin kişi peşinde koşmuş olanlar bu konuya çok bozulmuş mesela hep paraya çekmişler mevzuyu. Hani yarası olan gocunur misali.

Ya tutturmussunuz yok efendim kadinlar erkeklerinden pesinden kosuyor, yok efendim erkekler zengin kiz pesinde. Tamam, anladik ne demek istediginizi. Bunlari tekrar tekrar belirtmenizin ne anlami var?

Ya tutturmussunuz yok efendim kadinlar erkeklerinden pesinden kosuyor, yok efendim erkekler zengin kiz pesinde. Tamam, anladik ne demek istediginizi. Bunlari tekrar tekrar belirtmenizin ne anlami var?
Cidden de öyle, bakın bir çevreye, erkeklerin peşinde koşan , mesajlar atan bir sürü kadın var erkek kardeşimden , kuzenlerimden biliyorum, hani siz niye alındınız? Beğenmezseniz konuya girmezseniz olur biter ;)

Ofiste otururken buldu beni :) İkimizinde aklında birşey yoktu ama tanıştığımız ilk gün ikimizde evlenmeyi düşünmeye başladık. Kısa süre sonrada evlendik zaten. Nasip bu işler çokta kovalamamak lazım.

Cidden de öyle, bakın bir çevreye, erkeklerin peşinde koşan , mesajlar atan bir sürü kadın var erkek kardeşimden , kuzenlerimden biliyorum, hani siz niye alındınız? Beğenmezseniz konuya girmezseniz olur biter :KK66:

Bir sey bir kere soylenir, tekrarlandikca iticilesir.

Alinacak hicbir durumum yok. Konunuza iliskin gelen her bildirimde ayni icerikli mesajinizi gormekten gercekten sikildim.

Neyse, gonlunuzce olsun her sey.

Ben anlamadim sizin ne anlatmak istediginizi. Calisiyorsunuz,gelen herkes paraniza geliyorsa isten ayrildiginizda da sizi evde oturuyorsunuz diye isteyecek baska birileri olur ki. Her turlusunun alicisi var zaten. Evde oturani isteyen evde oturani alir,calisani isteyen calisanini bulur alir. Yas 25 ama 65 gibi davraniyor ve dusunuyorsunuz. Garip geldi.

Herkes elbet parasi olan es ister bu arada. Iki ciplak evlensin naapsin hamamda karsilikli gobek atmaktan baska? Ben erkek olsam calisan kadin alirim elbette,meslegi olsun parasi olsun calissin,kariyerli olsun. Evde oturan beni yorar sahsen. Bu isler tercih meselesi

Ben anlamadim sizin ne anlatmak istediginizi. Calisiyorsunuz,gelen herkes paraniza geliyorsa isten ayrildiginizda da sizi evde oturuyorsunuz diye isteyecek baska birileri olur ki. Her turlusunun alicisi var zaten. Evde oturani isteyen evde oturani alir,calisani isteyen calisanini bulur alir. Yas 25 ama 65 gibi davraniyor ve dusunuyorsunuz. Garip geldi.

Herkes elbet parasi olan es ister bu arada. Iki ciplak evlensin naapsin hamamda karsilikli gobek atmaktan baska? Ben erkek olsam calisan kadin alirim elbette,meslegi olsun parasi olsun calissin,kariyerli olsun. Evde oturan beni yorar sahsen. Bu isler tercih meselesi
Yok öyle değil şöyle, buluşmada adam arsanız eviniz var mı diye sordu :D

Hayat arkadaşı gerek ya kesinlikle hayat zor, destek olan biri lazım...
Hayat 30dan sonra zor ;) 30a kadar mukemmel bence. O mukemmel zamanlari da ev isi yaparak,cocuk bakarak gecirmek anlamsiz bence
Destek olan biri derken soyle bir destek mi lazim ; arabayi servise goturecek biri,bozulan muslugu tamir edecek biri,akan catidaki kirik kiremidi degistirecek biri, faturalari yatiracak biri,markete-pazara-kasaba gidebilecek biri ;) valla dalga gecmiyorum,bana bunlar icin biri lazimdi acikcasi. Cunku babam yoktu ve annemle yalniz yasiyordum butun bu isler benim basima kalmisti artik. Kollarim uzadiydi poset tasimaktan :oha::KK53: evlenince kurtuldum yukum hafifledi valla. Ama o hafifleyen yere baska sorumluluklar geldi oturdu. Simdi hem annemin evine yetismek hem de kendi evime yetismek gerekiyor. Ama en azindan artik iki kisiyiz de beraber yapiyoruz:rapci:

Hayat zor gercekten. Ama bir yere kadar da o zorlugu yasamak gerekiyor. Yasiniz pek genc. Ailenizle tatillere ciktiniz mi mesela? Evinize maddi katkida bulundunuz mu? En az uc farkli ulke gordunuz mu? Kenarda kosede kendinize ait paraniz var mi? Bunlari yapmadan valla evlenmeyin,pisman olursunuz. Abla tavsiyesi;)

Sizde mesleğini bilip görüşün yani biz sözlümle aynı fakultede farklı bölümlerde okuduk aramızda bir kere para mevzusu olmadı şimdiye kadar he şuda var yeri gel o benim peşimden koştu yeri geldi ben koştum ilişkiler zaten böyledir hep aynı kişi koşarsa yürümez o iş.
madem biriyle görüştün sana evini araban sordu sende sor buda senin ilk ve son görüşmen olur.
Özellikle mühendisler için bir sürü eğitim programı var bol bol onlara gidin kendi meslek dalınızdan güzel bir çevre yapın kendinize siz ne kadar dost canlısı yaklaşırsanız emin olun kendinize uygun birini bulursunuz.
25 yaş uygun insanı aramak bulmak için güzel bir yaş telaşeye kapılmadan önce size uygun insanlar tanımalısınız.

Back
X