Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Tanıştığın insana aklında soru işareti kalmıcak şekilde sorular sor.. sinirlenince ne yaparsın ailenin sendeki yeri nedir en sevdiğin yemek gbi... çok çok çok tanı..
Evlenipte doğru insan Budur diyen yoktur herkesin mutlaka hataları vardır.. önemli olan sinirli olduğunuzda bi tarafın alttan alması.. gönül almasını bilmesi..

Para konusunda eğer bu konuda takıntılıysan senle aynı seviyede yada bi tık daha fazla kazanan biriyle ol. Yoksa hep “ acaba para için mi “ dersin..

Tanıştığın insana aklında soru işareti kalmıcak şekilde sorular sor.. sinirlenince ne yaparsın ailenin sendeki yeri nedir en sevdiğin yemek gbi... çok çok çok tanı..
Evlenipte doğru insan Budur diyen yoktur herkesin mutlaka hataları vardır.. önemli olan sinirli olduğunuzda bi tarafın alttan alması.. gönül almasını bilmesi..

Para konusunda eğer bu konuda takıntılıysan senle aynı seviyede yada bi tık daha fazla kazanan biriyle ol. Yoksa hep “ acaba para için mi “ dersin..
Ama öyle sorular soruyorlsrki çocuk mesela hesabın tamamını bana ödetti, bununla da başkalarına övünmüş :( Ne çirkin şey değil mi? Nasıl ağladım p gün bilseniz. İşte diğer benle aynı seviyede veya daha üst seviyede kazanan adamlarında Peşinde koşan kız çok, onlarda kadınlara farklı gözle bakmaya başlamışlar :(

Ben iyi bir kurumda çalışıyorum, maaş için yanaşıyorlar genelde ve konuşmalardan anlaşılıyor, para konusu açılıyor hemen ilk görüşmede, nasıl bulacağım ben doğru kişiyi :KK43:? Para için erkeklerde çok kötü oldu artık.
İyi bari ilk görüşmede acılıyor muş.
Bozulma ama iyi maaş vs değildir varlıklı olmak. Varlıklı olan insan maaşla calışmaz. Size denk gelenler hepten aç imiş.

Ama öyle sorular soruyorlsrki çocuk mesela hesabın tamamını bana ödetti, bununla da başkalarına övünmüş :KK43: Ne çirkin şey değil mi? Nasıl ağladım p gün bilseniz. İşte diğer benle aynı seviyede veya daha üst seviyede kazanan adamlarında Peşinde koşan kız çok, onlarda kadınlara farklı gözle bakmaya başlamışlar :KK43:
İlk buluşmada gerçek yüzünü gördüğün için şükretmelisin.. kendini çok farklı gösterip yıllarından çalabilirdi..
kaderindeki kısmetin kim bilir nerde bekliyo zamanı..
Allah kıymet bilen iyi insanlarla karşılaştırsın ..

İlk buluşmada gerçek yüzünü gördüğün için şükretmelisin.. kendini çok farklı gösterip yıllarından çalabilirdi..
kaderindeki kısmetin kim bilir nerde bekliyo zamanı..
Allah kıymet bilen iyi insanlarla karşılaştırsın ..
Yok tüm dediklerinizde haklısınız, babam başka bir sektörde biraz tanınan bir insan , onuabüyük ihtimalle internetten bakıp veya görüp sonrasında bana yürüyorlar, mesela ailecek Meksika’ya Tatile gittik babam fotoğrafları Facebook’a yüklemiş o hafta bana çok kişi yazdı :( Veya hava stmak maksatlı değil de iyi marka bir otomobil kullanıyorum, iş yerine Ayda bir fazla mesaide onla gidiyorum onu gördükten sonra ilgisi artanlar oldu. Bize denk maddi güce sahip adamlarında Peşinden kızlsr koşuyor evlenmek için sıraya giriyorlar, ne olacak böyle bilmiyorum.

kime göre doğru insan? Doğru insandan kasıt ne anlamadım.

Ben en az 3 en fazla 5 yıl sonra evlenırım herkes bunu aklına yazsın dediğim günün ertesi eşimle tanıştık. bulma gibi çabam olmadı yani nasipte varmış o geldi beni buldu.

kime göre doğru insan? Doğru insandan kasıt ne anlamadım.

Ben en az 3 en fazla 5 yıl sonra evlenırım herkes bunu aklına yazsın dediğim günün ertesi eşimle tanıştık. bulma gibi çabam olmadı yani nasipte varmış o geldi beni buldu.
İşte de ya birşeylere geç kalmış olursam :( bazısının ayağına kadar geliyor, bazısına hiç gelmiyor .

Birde küçümsediğimden değil yanlış anlamayın, artık bazı kızlar erkeklerin peşinde koşuyor, ben onu da yapamıyorum iyice yalnız kalıyorum :KK43:

Komedi yani yalnız kalmayalım diye feysbukta ilkokul arkadaşına yazılıp evlenenler var. Sonra da buraya gelip çıtan olmasın önüne kim gelirse artık yazmışlar:KK12::KK12: yokluktan 20 yıl önce gördüğün kadına/adama yazılmak çok zavallıca. Çıtan yoksa zaten mutlaka kör topal bir evlilik yaparsın. Eğitimi, görgüsü, hayata bakışı denk biri olmadıkça evlenmek için evlenmek oluyor. Bu konuya yoru yapan kadınların çoğu uygunluğa bakmadan evlenmek için evlenmiş bunu gördüm.

Komedi yani yalnız kalmayalım diye feysbukta ilkokul arkadaşına yazılıp evlenenler var. Sonra da buraya gelip çıtan olmasın önüne kim gelirse artık yazmışlar:KK12::KK12: yokluktan 20 yıl önce gördüğün kadına/adama yazılmak çok zavallıca. Çıtan yoksa zaten mutlaka kör topal bir evlilik yaparsın. Eğitimi, görgüsü, hayata bakışı denk biri olmadıkça evlenmek için evlenmek oluyor. Bu konuya yoru yapan kadınların çoğu uygunluğa bakmadan evlenmek için evlenmiş bunu gördüm.
Aklima geldi.. bi arkadasla 30 a kdr evlenmezsek ikimizde evleniriz demistik :) bi film vardi ya ole.. orda erkek evleniyodu...burdada ben ondan once evlendim.. kendisine 1 sene oluo :)

Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.
Siz bulmayacaksınız. Doğru insan karşınıza çıkacak :) siz onun doğru insan olduğunu zaten o zaman hissedeceksiniz.. Tanıma aşaması, görüşmeler oldukça daha da emin olacaksınız inşallah. Ama doğru insan, arayınca bulunabilecek bir mücevher değil. Siz doğru kadın olduğunuza inanıyorsanız, yanlışı hemen fark edersiniz. Bu şekilde de doğru insanı bulursunuz.

Siz bulmayacaksınız. Doğru insan karşınıza çıkacak :) siz onun doğru insan olduğunu zaten o zaman hissedeceksiniz.. Tanıma aşaması, görüşmeler oldukça daha da emin olacaksınız inşallah. Ama doğru insan, arayınca bulunabilecek bir mücevher değil. Siz doğru kadın olduğunuza inanıyorsanız, yanlışı hemen fark edersiniz. Bu şekilde de doğru insanı bulursunuz.
Mesela saçma gelebilir ama şu korkum da var ya onu da yanlış bir insan kapmışsa benim doğru insanımı onu ne yapacağız o zaman :)

Ya birde benim peşimde kızlAr erkeklerin peşinden koşuyor ne yapacağız bu durumda :(

Mesela saçma gelebilir ama şu korkum da var ya onu da yanlış bir insan kapmışsa benim doğru insanımı onu ne yapacağız o zaman :)
Bende senin gibi teraziyim :) bu ifadeler hayal gücünü ve şairane düşüncelerini açıklıyor :) romantiksin çok romantik.. Ama ben kısmete çok inanıyorum. Başka bir kadın eğer senin doğru insanını almışsa, kısa süreli bir yanılma dönemi yaşıyordur :)

Back
X