Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Ne çok para konuşulmuş :)
Çünkü insanlar sevgiden çok para konuştu ben buluşunca :KK43:
Bende senin gibi teraziyim :) bu ifadeler hayal gücünü ve şairane düşüncelerini açıklıyor :) romantiksin çok romantik.. Ama ben kısmete çok inanıyorum. Başka bir kadın eğer senin doğru insanını almışsa, kısa süreli bir yanılma dönemi yaşıyordur :)
cidden bana bir öneride bulunur musunuz yıllardır bakıyorum yok öyle biri:( hani sevgiden çok başka şeylere bakıyorlar.

cidden bana bir öneride bulunur musunuz yıllardır bakıyorum yok öyle biri:KK43: hani sevgiden çok başka şeylere bakıyorlar.
Tamam işte şanslısınız ki hemen renklerini belli ediyorlar. Ya asıl önem verdiği konuyu hissetmeseniz? Oyuna gelseniz nasıl olurdu.. Algılarınız açık, hisleriniz kuvvetli ve erkeklerde biraz düz kafalı olduğu için anlamak daha kolay.
Önerim şu, bunu düşünmeyi bırakın. Kafanıza takmadığınız an da olur böyle şeyler inanın. Siz üstünde durdukça psikolojik olarak yanlış yapacaksınız. Hak etmeyen insanlara Şans vermek isteyeceksiniz.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için inşallah vardır ya cidden çok çaba harcıyorum da insanları da tanımamıyorum, adamlar bir şekilde paraya getiriyor lafı.

Millet olarak çok tuhaflaştık sonumuz hayır olsun, bu zamanda erkeklerdede bi hayir yok, nerde o eski gururlu erkekler

Tamam işte şanslısınız ki hemen renklerini belli ediyorlar. Ya asıl önem verdiği konuyu hissetmeseniz? Oyuna gelseniz nasıl olurdu.. Algılarınız açık, hisleriniz kuvvetli ve erkeklerde biraz düz kafalı olduğu için anlamak daha kolay.
Önerim şu, bunu düşünmeyi bırakın. Kafanıza takmadığınız an da olur böyle şeyler inanın. Siz üstünde durdukça psikolojik olarak yanlış yapacaksınız. Hak etmeyen insanlara Şans vermek isteyeceksiniz.
Haklısınız ama iş arkadaşları sürekli yok mu biri diyor kendimi de değersiz hissediyorum

Haklısınız ama iş arkadaşları sürekli yok mu biri diyor kendimi de değersiz hissediyorum
Ama sırf biri olsun diye de en güzel zamanlarınızı değmeyecek bir adama harcatmayın. Bu o arkadaşlarınızın umurunda değil ki. Giden sizin duygularınız, emeğiniz. Sizin kendi güzel düşüncelerinize herkes erişemez. Siz bu özel hayatı özel bir adama vereceksiniz. Böyle basit bir arkadaş baskısına gelemeyecek kadar olgun biri olduğunuzu sanıyorum?

Ama sırf biri olsun diye de en güzel zamanlarınızı değmeyecek bir adama harcatmayın. Bu o arkadaşlarınızın umurunda değil ki. Giden sizin duygularınız, emeğiniz. Sizin kendi güzel düşüncelerinize herkes erişemez. Siz bu özel hayatı özel bir adama vereceksiniz. Böyle basit bir arkadaş baskısına gelemeyecek kadar olgun biri olduğunuzu sanıyorum?
İşte yıllardır gerçek sevgiyi aradım bulamadım onun da üzüntüsü var 17 Yaşımdan beri aradığımı varsayarsak 8 yıl olmuş, insan ister istemez üzülüyor , hani doğru yolu bilsem çözüm arayacağım da o da yok :(

cidden bana bir öneride bulunur musunuz yıllardır bakıyorum yok öyle biri:KK43: hani sevgiden çok başka şeylere bakıyorlar.

Yanlış anlamayın ama bu yaşlarda bir mühendis çok uc bir ücret almıyordur.Aileniz zengindir ama bilinsin istemiyorsanız lüks bir arabaya binmezsiniz diyelim ki bindiniz arabayı park edip işe geçiyoruz ben çoğu iş arkadaşımın arabasını bilmem.Yurtdışı tatili konusuna gelince o çok normalleşti, instagram kaynıyor o pozlarla.

Bana kalırsa benim ailemin durumu çok iyi ondan para için yaklaşıyor diye düşünmeyin. İnsanların gözünde zenginliğinizden önce gelen başka bir sıfatınız olsun. Kırmak için demiyorum ama ben para muhabbetini sevmedim.

İşte yıllardır gerçek sevgiyi aradım bulamadım onun da üzüntüsü var 17 Yaşımdan beri aradığımı varsayarsak 8 yıl olmuş, insan ister istemez üzülüyor , hani doğru yolu bilsem çözüm arayacağım da o da yok :KK43:
Önce şu fikre kendinizi alıştırın, "Ben kendime değer verdiğim için doğru insanı bekliyorum."
Siz kendinizi hala doğru insanla karşılaşmadınız diye değersiz hissederseniz çoktan bütün yaşam enerjinizi bitirmişsiniz. Ne özgüven kalmış ne hayata karşı o duruşumuz, çizgiler. Bu şekilde düşünmeyin. Doğru insan basit bir konu değil ki. Acele etmeye hiç gerek yok genceciksiniz. Değer verin kendinize.

Önce şu fikre kendinizi alıştırın, "Ben kendime değer verdiğim için doğru insanı bekliyorum."
Siz kendinizi hala doğru insanla karşılaşmadınız diye değersiz hissederseniz çoktan bütün yaşam enerjinizi bitirmişsiniz. Ne özgüven kalmış ne hayata karşı o duruşumuz, çizgiler. Bu şekilde düşünmeyin. Doğru insan basit bir konu değil ki. Acele etmeye hiç gerek yok genceciksiniz. Değer verin kendinize.
Çok doğru, aynısını en yakın arkadaşım da diyor, hayır zamanında birinin ahını mı aldım ilişki konusunda diyeceğim ama anımsamıyorum öyle bir durum sadece lisede gelen teklifleri o yaşlarda ilişki düşünmediğim için kabul etmemiştim.

25 yasinda kim ne baski yapsinki.

Is Yerinde... Bebeeemiz bile oldu. o alman...

Arayis icinde olmadiginiz vir anda karsiniza cikacak bence. Ben arkadas ortaminda tanistim erkek arkadasimla, oyle ansizin hayatima girdi. 25 zaten oldukca genc bir yas, acele edip evde kaldim diye dusunmek anlamsiz.

Yanlış anlamayın ama bu yaşlarda bir mühendis çok uc bir ücret almıyordur.Aileniz zengindir ama bilinsin istemiyorsanız lüks bir arabaya binmezsiniz diyelim ki bindiniz arabayı park edip işe geçiyoruz ben çoğu iş arkadaşımın arabasını bilmem.Yurtdışı tatili konusuna gelince o çok normalleşti, instagram kaynıyor o pozlarla.

Bana kalırsa benim ailemin durumu çok iyi ondan para için yaklaşıyor diye düşünmeyin. İnsanların gözünde zenginliğinizden önce gelen başka bir sıfatınız olsun. Kırmak için demiyorum ama ben para muhabbetini sevmedim.
Yok haklısınız da şirket en iyi 3 mühendislik şirketinden biri adını yazmayayım yasaktır da, cidden iyi maaş veriyor (yani dışarıda zaten biliniyor) , bu şirkette çalışan bayanlarda aynı şeyden şikayetçi, esas kötü tarafı aynı şirkette çalışan adamların da kadınlara para için yanaşması. Tek olumlu taraf bunu fark etmem oldu. Üzüldüğüm şey 80 veya 70 doğumlulara bakıyorum, o yaştaki ablalara soruyorum bizim zamanımızda böyle erkek çok yoktu diyorlar , anlamadım durumu .

Back
X