• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Çok doğru, aynısını en yakın arkadaşım da diyor, hayır zamanında birinin ahını mı aldım ilişki konusunda diyeceğim ama anımsamıyorum öyle bir durum sadece lisede gelen teklifleri o yaşlarda ilişki düşünmediğim için kabul etmemiştim.
Siz kabul etmemişsiniz, etseymişsiniz olurmuş. Ama ayrıl-barış, bırak ötekiyle devam et.. Bunun sonu yok. Deneme yanılma yoluyla doğru insanı bulucaz diye ne emekler harcıyoruz. Birine 3 ay, birine 4 ay versen, en yakın gelenle 1 sene idare ede ede birlikte olsan, sırf biri olsun diye, giden ömürden emekten gidiyor. Elde var sıfır.. O yüzden kendinizi biraz rahat bırakın derim. Kendine değer vermek o şekilde olmaz ki. Asıl ilişkiye değer veren insan ince eler sık dokur. Ki sizin karşılaştığınız insanlar zaten sizi bu dokuma işine sokmadan renklerini göstermişler. En temizi..

Siz kabul etmemişsiniz, etseymişsiniz olurmuş. Ama ayrıl-barış, bırak ötekiyle devam et.. Bunun sonu yok. Deneme yanılma yoluyla doğru insanı bulucaz diye ne emekler harcıyoruz. Birine 3 ay, birine 4 ay versen, en yakın gelenle 1 sene idare ede ede birlikte olsan, sırf biri olsun diye, giden ömürden emekten gidiyor. Elde var sıfır.. O yüzden kendinizi biraz rahat bırakın derim. Kendine değer vermek o şekilde olmaz ki. Asıl ilişkiye değer veren insan ince eler sık dokur. Ki sizin karşılaştığınız insanlar zaten sizi bu dokuma işine sokmadan renklerini göstermişler. En temizi..
Anneannem allah iyi insanlarla karşılaştırsın der hep bende çocukken gülerdim de haklıymış ... cidden o hesap...

ay Allah kavustursun cok güzel bi haber.... benimde oglusum 8 aylik ona her baktigimda öyle mutlu oluyorum ki.
Allah bagislasin :) benim kiz da bir gelse de gorsek gül cemalini. Meraktan olecegiz :KK33:

Yani bunlar kader kismet.. Inan ne ara tanistim ne ara evlendim bisey anlamadim ama nasipte boylesi varmis. Benim icin iyi olan bir baskasi icin cok yanlis bir tercih olabilir.

Bence arayarak, özellikle bekleyerek pek bulunmuyor. Zamana bırakıp hem mantıkla hem hislerle hareket etmek lazım.
Rabbim hayırlısını versin öncelikle, bir gün olur..
Ben de daha karşılaşmadım sanırım bakalım ^^

Anneannem allah iyi insanlarla karşılaştırsın der hep bende çocukken gülerdim de haklıymış ... cidden o hesap...
Ve bir arkadaş söylemiş katılıyorum, maddi durumunuzu olabildiğince gizli tutmaya çalışın. Asla hiçbir muhabbetinize sokmayın. Bunu konuşmaya hiç gerek yok. Sizin için söylemiyorum genel anlamda. Ama şuna katılmıyorum, para kazanan insan rahat yaşasın. Kasım kasım kasılmasına gerek yok. Maddi durumunun iyi olması günah değil sonuçta. İstediğin arabayı alırsın, istediğin ev de oturursun. Tercih meselesi. He ben olsam 40.000 liralık bir arabamı alırım en fazla öyle bir şey kullanırım. Kalanını bankada biriktiririm. Çevre hep mütevazi olup, aralarına son modellerle giremezdim sanırım.. Kötü.bir şey de değil bu ama işte sanırım biraz çekinirdim. Mütevazi olmak isterdim. Zaman da kötü. Gözleri üzerime çekmek istemezdim

Ve bir arkadaş söylemiş katılıyorum, maddi durumunuzu olabildiğince gizli tutmaya çalışın. Asla hiçbir muhabbetinize sokmayın. Bunu konuşmaya hiç gerek yok. Sizin için söylemiyorum genel anlamda. Ama şuna katılmıyorum, para kazanan insan rahat yaşasın. Kasım kasım kasılmasına gerek yok. Maddi durumunun iyi olması günah değil sonuçta. İstediğin arabayı alırsın, istediğin ev de oturursun. Tercih meselesi. He ben olsam 40.000 liralık bir arabamı alırım en fazla öyle bir şey kullanırım. Kalanını bankada biriktiririm. Çevre hep mütevazi olup, aralarına son modellerle giremezdim sanırım.. Kötü.bir şey de değil bu ama işte sanırım biraz çekinirdim. Mütevazi olmak isterdim. Zaman da kötü. Gözleri üzerime çekmek istemezdim
Haklısınız dikkat çekmemek gerek.

Haklısınız dikkat çekmemek gerek.
Bir arkadaşım vardı, giyimi kuşamı normal standart denebilecek kalitede. 4 yıl arkadaşlık yaptık, çok samimiydik. Liseyi beraber okuduk. Evi bizimkilere çok uzaktı hiç evine gitmemiştim. Bir gün konusu açıldı, evlerimiz nasıl kaç odalı vs.. Kızlar 3 oda, 4 oda derken bu arkadaşım 14 oda deyince bize bir kal geldi :)) kız lüx bir villa da oturuyormuş. Ailesi çok zenginmiş. Ama hiç anlamadık biz. Bunları da onun evine gideceğimiz gün konuştuk, öğrendik. Yani gerçekten, baştan neden böyle bir şey söylesin ki.. En doğrusunu yapmış.

Ben lisede buldum:olamaz: senelerce bekledik .O zaman internet bu kadar yok telefon pahaliydi .Kazandim yanina gittim bir fotograf bir tutam sacimla bekledi.Bende o bile yoktu korkumdan.Butun bursunu konture verdigini ogrendim yillar sonra . Annem pazara gittiginde on dk konusmak icin yaptigi fedakarliklari. Yüzüm dostlarimdan yana hic gulmedi ama esimden yana guldu bin şükür.
Kismetin bir yerlerde seni bekliyor.İnancini kaybetme . Huyu guzel bulmak artik on kat daha zor .İnsanlar çok paragöz olmus .Mektuplarda ve kontorlu hatlarda daha iyiydi devir.Sabir et birisi ummadigin anda gelecek...

Doğru insanmı o ne tatlım yeniliyormu,içiliyormu :KK70:öyle bişey yok kuzummm o masallarda kalmış :KK14:

Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Bir kere ilk buluşmada paradan mal mulkten bahseden birisi hele ki erkek nefret ederim. Hesabı da sen odemissin. Doğru insanı seçerken tabiki artık aşk değil sevgi dürüstlük uyum huzur arama yaşındasin fikirlerinizin hayat tarzlarinizin uyumuna bakman gerek sonradan sorun çıkmaması için. Içinde kipirtilae hissetmek gerek en önemlisi. Karsindaki insanın durustlugunden guvenirliliginden şüphe etmeyecek kadar iyi taniman gerekir. Kendini belli eder zaten lise çağında değilsin anlarsın. Ama senin parandan arabandan bahsedenden uzak dur ama bence samimiyetten dolayı da içinde kötü niyet beslemeden söyleyen olabilir kestirip atma zamanla kendini belli eder. Ama birini tanıştığında kendine sunu sor. Bu adam çocuğumun babası olabilir mi benimle aynı hayatı paylasirsa nasıl olur onunlayken mutlu musun zaman geçiyor mu bunlara bakman yeterli

Ben de hep merak ederdim bu insanlar evlenmeye nasıl karar veriyor nasıl aradığım insan işte bu diyebiliyor diye. Ama eşimi ilk gördüğümde bir sıcaklık hissettim. İçim ısındı sanki ona karşı. Sonrasında nasıl oldu da evlilik yoluna anlamadım bile :) mükemmel miyiz problemsiz miyiz o ayrı :)

Çok üzerine gitmemek gerekiyor büyük konuların. Kendi haline bırakmak gerekiyor. olacağı varsa oluyor ve sen nasıl olduğunu anlamıyorsun bile :)

Ben de hep merak ederdim bu insanlar evlenmeye nasıl karar veriyor nasıl aradığım insan işte bu diyebiliyor diye. Ama eşimi ilk gördüğümde bir sıcaklık hissettim. İçim ısındı sanki ona karşı. Sonrasında nasıl oldu da evlilik yoluna anlamadım bile :) mükemmel miyiz problemsiz miyiz o ayrı :)

Çok üzerine gitmemek gerekiyor büyük konuların. Kendi haline bırakmak gerekiyor. olacağı varsa oluyor ve sen nasıl olduğunu anlamıyorsun bile :)
İşte hayAtta diğer konular için hep çabalamam gerekti kendiliğinden bişi olmadı, keza bu konuda da öyle :( keşke çabalamadan Ayağıma gelse.

Bir kere ilk buluşmada paradan mal mulkten bahseden birisi hele ki erkek nefret ederim. Hesabı da sen odemissin. Doğru insanı seçerken tabiki artık aşk değil sevgi dürüstlük uyum huzur arama yaşındasin fikirlerinizin hayat tarzlarinizin uyumuna bakman gerek sonradan sorun çıkmaması için. Içinde kipirtilae hissetmek gerek en önemlisi. Karsindaki insanın durustlugunden guvenirliliginden şüphe etmeyecek kadar iyi taniman gerekir. Kendini belli eder zaten lise çağında değilsin anlarsın. Ama senin parandan arabandan bahsedenden uzak dur ama bence samimiyetten dolayı da içinde kötü niyet beslemeden söyleyen olabilir kestirip atma zamanla kendini belli eder. Ama birini tanıştığında kendine sunu sor. Bu adam çocuğumun babası olabilir mi benimle aynı hayatı paylasirsa nasıl olur onunlayken mutlu musun zaman geçiyor mu bunlara bakman yeterli
Benim diğer kız arkadaşlarıma sevgililerinden hediyeler vs gelir, bana ilk buluşmada adam hesabın tamamını ödetti hani bekliyorum ki üstüne biraz daha para koysun herkes kendi hesabını ödesin , onu Bile yapmadı, çok çirkin.

Benim diğer kız arkadaşlarıma sevgililerinden hediyeler vs gelir, bana ilk buluşmada adam hesabın tamamını ödetti hani bekliyorum ki üstüne biraz daha para koysun herkes kendi hesabını ödesin , onu Bile yapmadı, çok çirkin.
Bir kız icin çok kırıcı birşey. Erkek odese hesabı anlarım ilk buluşmada ortak ödenmeli bence ama bu resmen direk size odetmis bence ondan bir halt olmaz saygı adap yi yordam yok amacı belli. Tabiki senin gibi parası olan birine yamamaya çalışmış kendini ama korkma bir erkek bunu kolay kolay yapamaz bir kere denk gelmiş ışte normalde yediremez bir erkek kendine o yüzden seninle tanisnak isteyenlere bir sana ver. Adım atan yoksa belkide cekiniyordur hoşlandığın birisi varsa biraz açık kapı bırak. Yoksa da arkadaşlara haber sal bulsunlar

İşte hayAtta diğer konular için hep çabalamam gerekti kendiliğinden bişi olmadı, keza bu konuda da öyle :KK43: keşke çabalamadan Ayağıma gelse.
Çoğu konuda çaba gerekse de bu konuda çaba pek işe yaramıyor.
Ben de olsun diye çaba gösterdim bir dönem. Aracı oldular bir iki kişiyle görüştüm. Aynı senin gibiler saçma sapan insanlar çıktı karşıma. Adam ilk görüşmede yok şurda müdürüm yok belediye başkanı çağırdı toplantıya falan diye görgüsüz görgüsüz konuştu durdu. Hava attı işiyle falan. Diğeri daha da saçma salak bir durum. Başından birkaç böyle hayal kırıcı şey geçince tamam artık dedim bundan sonra ne kimseyle görüşürüm ne konuşurum. Bitti artık yeter falan dedim. Tamamen ümidimi kesmiştim artık. Olmaz diyordum. Üzerinden fazla Zaman geçmemişti ki garip bir şekilde oldu :)

Bir kız icin çok kırıcı birşey. Erkek odese hesabı anlarım ilk buluşmada ortak ödenmeli bence ama bu resmen direk size odetmis bence ondan bir halt olmaz saygı adap yi yordam yok amacı belli. Tabiki senin gibi parası olan birine yamamaya çalışmış kendini ama korkma bir erkek bunu kolay kolay yapamaz bir kere denk gelmiş ışte normalde yediremez bir erkek kendine o yüzden seninle tanisnak isteyenlere bir sana ver. Adım atan yoksa belkide cekiniyordur hoşlandığın birisi varsa biraz açık kapı bırak. Yoksa da arkadaşlara haber sal bulsunlar
Arkadaşlarımın da ( yakın) ilişkisi yok ki, birde şey görüyorum kızlar koşuyor adamların peşinden Mesajlar, yemekler, ahir zamanda mıyız neyiz, benim erkek kardeşime daha lisede kendisi, kızlar teklif ediyor, çok şaşıyorum.

Çoğu konuda çaba gerekse de bu konuda çaba pek işe yaramıyor.
Ben de olsun diye çaba gösterdim bir dönem. Aracı oldular bir iki kişiyle görüştüm. Aynı senin gibiler saçma sapan insanlar çıktı karşıma. Adam ilk görüşmede yok şurda müdürüm yok belediye başkanı çağırdı toplantıya falan diye görgüsüz görgüsüz konuştu durdu. Hava attı işiyle falan. Diğeri daha da saçma salak bir durum. Başından birkaç böyle hayal kırıcı şey geçince tamam artık dedim bundan sonra ne kimseyle görüşürüm ne konuşurum. Bitti artık yeter falan dedim. Tamamen ümidimi kesmiştim artık. Olmaz diyordum. Üzerinden fazla Zaman geçmemişti ki garip bir şekilde oldu :)
Evlendiniz mi :) Evlendiyseniz , ilişkiniz devam ediyorsa çok sevineceğim. Birde 2-3 yaş erkeğin küçük olması konusuna ne diyorsunuz ?

Back
X