Doğru Kararı Zorda Olsa Verdim...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

umarım canım rabbim büyük inşallah

çok ama çok benzer konulardan dolayı haalamın kızı boşandı geçen sene..çok zor bir dönem..Rabbimm yardımcın olsun

Canım teşekkür ederim.Halanın kızınada çok üzüldüm.Onun çocuğu falan varmıydı?Şuan toparladımı kendini?

bulamadım...nasılsın..görüşemedik..nasıl gidiyor..canını bir şeye sıkmıyorsun degil mi??geldi mi dilekçenin karşılığı?

bulamadım...nasılsın..görüşemedik..nasıl gidiyor..canını bir şeye sıkmıyorsun degil mi??geldi mi dilekçenin karşılığı?

Canımcığım iyiyim bitanem.Dedikodularıda duymasam daha iyi olucağım.Karşı taraf susmuyorki...Dilekçemin karşılığı daha gelmedi ama gelince nelerle karşılaşacığımı tahmin edebiliyorum.Sen nasılsın canım sende varmı bir gelişme?

biliyor musun son zamanlarda kendimi çok iyi hissediyorum..unutuyorum kız..çok mutluyum:)

biliyor musun son zamanlarda kendimi çok iyi hissediyorum..unutuyorum kız..çok mutluyum:)

Unutursun fıstık unutursun.Ölüme bile alışan insan ayrılığamı alışamayacak...Ne güzel çalışıyorsunda gez, toz, alışveriş yapp ohhhhhh :) Allahım bize dayanma gücü veriyor verecekte emin ol.Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır...Her kötü şeyin arkasından mutlaka güzel bir şey gelir canım.Belkide ileride daha mutlu olacağız...Zaman herşeyin ilacı....Mutlu olmanada çok sevindim güzellik...Hiç denk gelemiyoruz artık yaaaa

ben buradan hergün seni takip ediyorum..face e giremiyorum iş yerinde evde de fırsat olmuyor...son gelişmelri buraya yazarsan aklım sende kalmamış olur...geldimi dilekçenin karşılıgı?

ben buradan hergün seni takip ediyorum..face e giremiyorum iş yerinde evde de fırsat olmuyor...son gelişmelri buraya yazarsan aklım sende kalmamış olur...geldimi dilekçenin karşılıgı?

İlgin alakan için tşk ederim fıstık :)Canım eşimle yaşadığım yerden çok sevdiğim bir komşum vardı onunla telefonda görüştük kadın bana diyorki kaynanan sizin gönderdiğiniz tebligatı almış komşunun evinde okumuş.Herkesten şahitlik istemiş.Çok samimi olduğum evine gidip geldiğim 3 komşum vardı onlar kabul etmemişler.Sadece kaynanamların kircıları kabul etmiş bizim alt katta oturuyorlardı.Düşün o kadınla muhatap olmazdım birde kadın hiç evde durmazdı hep kaynanasına giderdi ve kirayı ödeyemezdi kaynanamlar çıkarıcaktı demekki verilmeyen kiralar affoldu şahitlik yapmaları karşılığında.Diğer şahitde mrb bile olmayan büyücülerle uğraşan 2 gelini olan ama 2 sininde yuvasını dağıtan mahallede herkesle kavga eden biriydi:) Düşün bak kimleri şahit yapmış.Bilmediğim şahitlerde vardır kesin.İşim zor yani canım...Onlar çok şirrettir para vermemek için herşeyi yaparlar...

Senin oldugun durumun bir benzeri benim basimda ve bu sitede hatta hikayemi paylastim gecen ay. Siddet, ailece cephe almalar herhalde bizim turk aile yapilarinda rastlanir. benim eski esimde siddet uygulamadim sadece siktim, ittim deyip ailelere siddet kullanmadigini one surup beni yalanci ve suclu durumuna dusuruyordu. Halbuki bir tokat bile siddet sayiliyor. Artik bu konuda taviz vermemek gerekiyor yoksa babadan ogula oguldan cocuga zincirleme siddet aktariliyor ve ne yuvalar yikiliyor. O yuzden siddet ve piskolijik baski yuzunden evliligini bitirmis birisi olarak senin durumunu cok iyi anliyorum ve bana gore en dogrusunu yapmissin. Unutmaki bir evlilikte saygi bitince hersey bitiyor. Ben 3.5 yil evli kaldim 1.5 yil icinde defalarca siddet yasadim. Ilk siddet olayinda polise dilekce verdim ve ailesi ogrendiginde benim uzerime geldiler niye bunu yaptin diye. hatta benim ailemde niye bunu yaptigimi anlamadi. Cok asagilayici bir durum olarak gordu her iki taraf. Ama benim icin acimi anlatabilecegim tek yontemdi. Ne kadar asagilayici bir olay bir erkek tarafindan siddet gormek. Bosanma gerekcesinide siddet olarak ispatlayip actim.

Benim iki yasinda bir oglum var ve isin en zor boyutu o. Kendimi onun babasiz buyume zorunda biraktigim için suclu hissediyorum. Ama gercekten evliligimi kurtaramadim, cabaladim, resmen yalvardim gel yuvamizi yikmayalim diye. Aile sorunlarini unutalim diye kendimizi toparliyalim diye. Ama tek tarafli olmuyor. Olmayacak sartlar kosuyordu, herseyimi elestiriyordu. Ailece gelip beni doveceklerini soyluyordu, her konuda asagilama ve hakaretler yagiyordu. beni ailesine kole olarak kullanmak istiyordu, onun istedigi gibi davranmiyormusum ailesine. turlu turlu bahaneler. Ancak suna inaniyorum, esini ve kurdugu evliligi biraz olsun kurtarmak isteyen bir erkek her turlu fedakarlik gosterir. Ucuzca bahaneler uydurup kadini zor durumda birakmak icin elinden geleni yaparsa bence kafasinda evliligi bitirmistir.

Cocugun olmadigi icin cok sanslisin, eminim ilerde mutlu olabilecegin biri cikabilir. Bu aci tecrubeden ders cikarip ilerlemek gerekiyor. Ne olursa olsun zor bir durum ve ustesinden gelmek lazim. Sen canini sadece Allah'a borclusun baska hic kimsenin senin canani acitmaya hakki yok.

canım yaşadıklarına çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun... çok güçlü ol, hepsi bir ordu olarak karşına da çıksa inancını yitirme, hem sana bu kötülüğü yapan insanlardan kurtulduğuna dua et. zararın neresinden dönersen kardır.

Canım yorumun için çok tşk ederim.Gerçekten zor bir süreçteyim.Boşanma davasını maddi manevi tazminat istemli açtım artı ziynet eşyaları.Ama karşı taraf para vermek istemez kesinlikle.Ve bu dava uzayacak.Nerde yalancı insanlar var onları ayarlamışlar şahit olarak.Salak gibi gidip darp raporu almadım.Sadece doktora gittim boynumun filmi çekildi doktor filmde bişey yok ama incinme var dedi ilaç yazdı ben reçeteyi ve filmide avukata verdim.Ama eşim ve ailesi çok şirret insanlardır.Tebligatım elrine geçmiş ve şimdi yalan ve iftiralarla dolu bir dilekçeyle cvp vericekler bana biliyorum.Şahitleride keza berbat insanlar tek ayak üstünde 40 yalan uydururlar biliyorum.Kiracıları nede olsa.Ben kaynımdan bile dayak yedim yine susutum.haziran 26 dan bride ailemin yanındayım eşim gece 1 arabasıyla gönderdi o günden sonrada ne kendisi ne ailesi 1 kere aramadı.Biten bir evlilikti flört değildi ama tenenzül edip aramadılar.Aksine orda burda karaladılar.Sen şimdi nasılsın canım?Yenidenmi evlendin?Senin mahkemeden talebin oldumu?Nasıl geçti süreç?

Haklısın canım zararın neresinden dönersen kardır.Ailem bana bir tokat atmamışken elin adamları şamaroğlanına çeviriyor insanı.Amin canım Allahım benim durumumda olan herkesin yardımcısı olsun...Desteğin için tşk ederim tatlım.

Canim bende dilekcemi gecen ay verdim, yurt disindayim, davam uzun sure surecek gibi. Su an tekrar evlenmeyi dusunmuyorum cunku hersey cok taze senin gibi. Esimin aileside bir kere olsun gelip sormadilar niye bu duruma geldiniz diye, sanki bunu coktan bekliyorlarmis gibi bir hal var. Iyiki kurtulmuslar gibi. En azindan senin onceki mesajlarda soyledigin gibi konusup ayrilsaydik diye dusundum ama siddet uzerine ayrildigim icin karsi taraf kabul etmiyor. Hep beni suclamis kayinbabam babama. Bende benim degerim bu kadar mi diye dusundum, ama deger vermeyen biriyle ancak buraya kadarmis yolum. Benim ilk durusmada eski esim son tartismamizi telefon kayitlarina alip mahkemeye delil olarak sundu. Elinde baska delil olmadigi icin en asagilayici telefon konusmasini bile sunmaktan kacinmiyor. O yuzden hersey olabilir ve kaynananlarin yaptiklarina hic sasirmiyorum, her yolu deniyorlar para vermemek icin.
Bizimde komsular arastiriyor niye oldu falan diye. Herkes dedikodu yapiyor. Ama ne yapalim bu surecten gecmek gerekiyor. Cok zor bir durum seni cok iyi anliyorum. Cevremdekiler ilk sen degilsin bu durumda kafani dik tut, ayaklarin uzerine saglam bas diyorlar. Icimde ise sanki dunya yikilmis altinda kalmisim gibi bir agir yuk var ama ona ragmen savasmak zorundayim. Keske doktor raporu alsaydin sana cok yararli olurdu. benim durumumda doktor raporu bosanma dosyasinda cok onemli bir delil. En azindan bosanma icin anlasamadigiz icin dogrudan kabul edilen bir neden ve magdur durumunda gorunuyorsun.
Allah yardimcimiz olsun, bol guc versin bize ve ailelerimize.

Canım yaaa.Tabiki bizleri karalayacaklar.Kendileri hep haklıdır.Hep sütten çıkmış ak kaşıklardır.Ve asla evliliği onlar bitirmemiştir biz bitirmişizdir.Daha neler neler.Madem biz bukadar haksızız ailece gelselerdi ya ailemizin karşısına sizin kızınızın şu şu hatası vardı diye.Öyle uzaktan konuşmakla karalamakla olmaz bu işler.İnan biz onlardan daha yürekliyiz.Ben düşün dava açmadan 4,5 ay falan bekledim gelirlerde son kez konuşur medeni şekilde bitiririz diye.Adam naptı ne kendi aradı nede ailesi.Dediğin gibi sanki dünden razılardı.Sanki değil aslında öyle.İstemiyorlar çünkü.Yapıcı aile olsalardı oğullarına oğlum evlilik bu biten flört değil sen ne yapıyorsun derlerdi.Ama yok erkek annesi babası ya onlar rahatlar.Olan bize oldu düşüncesindeler.Eeeee eşlerimizde ailelerinden bu deesteği görünce dahada güçlü hissediyorlar kendilerini.Ve hiç tınlamıyorlar.Ama iyi yaptık davayı biz açmakla.Tınlamamak öyle olmaz böyle olurr:)

benim ki iki ay oldu hala açmadı davayı...benim sabrımın bitip yeter artık deyip açmamı mı bekliyor acaba..daha çok bekler:) benim rahatım yerinde şükürler olsun...ya kızlar şunu anlamıyorum..bu bizim kocalar bizden ayrılıp daha iyisini bulabileceklerini mi sanıyorlar acaba:) bence sadece sanarlar..gelen gideni aratırmış:)

Mrb canım....Bellimi olur tatlım daha iyisini bulmaları konusunda bişey diyemem ama daha güzeli olabilir :) Benimki face den kızlara abone olmuş bile...Kızın biri mesela bankacı ve çok güzelll :) Papuçum çoktan dama atılmışşş

mrb siz şiddet görmüşsünüz bunu belgelediniz mi siz endişelerinizi hakime anlattınız zaman varsa rapor yoksa şahitlerle hızlı bir boşanma süreci yaşarsınıız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…