Doğru Kararı Zorda Olsa Verdim...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

mrb siz şiddet görmüşsünüz bunu belgelediniz mi siz endişelerinizi hakime anlattınız zaman varsa rapor yoksa şahitlerle hızlı bir boşanma süreci yaşarsınıız

Canım darp raporu almamakla hata yaptım evet ama doktora gittim filim çektirdim filimde bişey yok ama incinme var dedi ağrı kesici ve kas gevşetici verdi onun reçetesini ve filmini avukata verdim.Dilerim işime yarar canım..

arkadaşım okudum mesajını çok kafaya takıyorsun tatlım neden bu kadar kendini yıpratıyorsun yapma lütfen.adamın keyfi yerinde diye düşünüyorsan sen daha iyi olmalısın bence o düşünsün.o düşünmüyorsa sen niye düşünüyorsun tatlım.değermi allahaşkına.kızlara abone oluyormuş bırak olsun yavrum yaaa ne hali varsa görsün sen bir an önce kendini toparlamaya çalışmalısın.kendini düşün anneni babanı düşün yapma güzelim böyle

Haklısın tatlım bu kadar üzülmemem lazım ama ne bileyim yaaa Belkide bir kere arasaydı egom tatmin olsaydı bukadar üzülmezdim.Hiç sevmemiş değerim yokmuş diye düşünüyorum.Sevgi bukadar basitmi çabukmu bitiyor? Birazda olsa pişmanlık yada üzüntü duymazmı insan ?

bunları düşünmemeye çalış başka topiklere bak mesela kafan dağılsın alex e de demiştim teyzene git halana git ne bileyim ailen sorun çıkarmazsa bir arkadaşınla dışarı çık kafanın dağılması lazım çabuk toparlanmak için.sağlığın bozulursa allah korusun ne yapacaksın değermi o kişi için bir düşün bakalım.bugünler geriye gelmeyecekse kıymetini bilmek gerekmezmi?

evet kimileri çok çabuk toparlanır kimileri çok daha zor atlatır herkesin bünyesi direnci bağışıklık sistemi herşeyi ayrıdır canım benim.demek ki o bunu daha önceden beri düşünüyormuş zaten senin çekip gitmeni bekledi belki de.o buna daha önce karar vermiştir belki de.kafasına bitirmiş zaten.besbelli arkadaşım sende bir an önce kabunu kabullenip bir an kurtulmayı düşünmelisin.kendine çok zarar veriyorsun güzelim inan bak.sonra çok kızacaksın kendine.

Evet canım çıkıyorum dışarıya arkadaşlarla.Hatta yarında gidiyorum :) Zaten canım ailemin yanında asla üzgün durmuyorum.Hatta görenler bana diyorki kendini toparlanmışsın güzelleşmişsin ilk geldiğinde kötüydün diyorlar.Ama gelgelelim içim öyle demiyor.Sadece Allahımdan şunu diliyorum öyle biri karşıma çıksın ki çok mutlu olayım...Ve boşandığım eşimde başını taştan taşa vurur...

şu sıkıntıyı bir atsan üstünden.keşke o kadar üzmeseymişim kendimi diyeceksin.elbet hepsi geçecek sabır et

şu sıkıntıyı bir atsan üstünden.keşke o kadar üzmeseymişim kendimi diyeceksin.elbet hepsi geçecek sabır et

Evet canım 6 ay oldu belki bir 6 ay sonra dahada iyi olucağım.Evet o adam benle ayrılmayı çoktan kafasına koymuştu demekki...Kendi bilir o kaybetti...

Evet canım bana hep derdi zaten ben hiçbir zaman olaylara duygusal bakmam mantığımla bakarım diye.Ve bana yine demişti sevmiyorum seni istemiyorum diye defalarca.Hatta kızkardeşimede telefonda söyledi ablanı sevmiyorum diye.Kızkardeşimde ozaman boşanın sevmiyorsan neye yarar evlilik dedi.Verdiği cevap canım belki ilerde severim...Bu ne yaaa ne demek ilerde belki yeniden sevebilirim.Telefonu kapatıyor diyorum ki hadi bana söylüyorsun sevmiyorum istemiyorum diye kızkardeşime neden söylüyorsun oda üzülücek bak şimdi.Bana verdiği cvp sana güçlü görünmeye çalıştığım için öyle dedim...Canım sen olsan ne çıkarırsın bu konuşmadan?

tamam işte ne güzel.gez dolaş.ama içim acıyor diyorsun ya içinde buna alışacak bu sana bağlı sen istersen bunu başarabilirsin yoksa herkese hoş görünsende toparlanamazsın ki.elbette karşına başka biri çıkacak yeniden aşık olacaksın ve o zaman boşandığın eşin aklına bile gelmeyecek.benim gibi etrafında biri boşanmayla ilgili yorum yaparsa aklına gelcek ama için acımayacak.ben bunları sana yazarken kendi yaşadıklarımı düşünüp ağlamıyorum üzülmüyorum samimi söylüyorum geçen gün annemlere sizden bahsettim demiştim ya o zaman ağladım ama sizinde biran önce sıkıntılarınızdan kurtulmanızı istediğim için.
şimdi sorsalar onunla evlendiğin için pişmanmısın diye hayır pişman değilim çünkü çok aşıktım ben istedim beni kimse zorlamadı yaşamam gerekiyormuş demek ki.çok sıkıntı çektim ama ya evlenmeseydim belkide aklım hep onda kalırdı.başka biriyle evlenseydim ve yine mutsuz olsaydım o zamanda bak onunla evlenseydim böyle olmazdı diyecektim belki de.
sende böyle düşün bir tanem

Son düzenleme:

arkadaşım seni üzmemek için bir yazdığımı on kere düşünüyorum seni kırmak istemiyorum ama bak ne güzel söylüyorsun adam sana defalarca seni sevmediğini söylemiş böyle bir şey olurmu? ''hadi be sende'' desene işte.hadi tartışırsın bir kere söyler çok sinirlendim der özür diler ki o da olmaz ya oldu diyelim bu sana defalarca söylüyor kardeşine söylüyor ilerde severim belki ne demek ilerisi gerisi mi kalmış artık.o bitirmiş zaten kafasında arkadaşım bunu bir an önce kabul etmelisin artık.ve sende aynen onun yaptığı gibi silip atacaksın başka türlü olmaz.öyle yada böyle herkes başka sebeplerden boşanıyor herkesin huyu başka suyu başka önemli olan bitmişse bitmiştir nasıl bittiğinin artık bir önemi yok ki takılma söylenen sözlere salla gitsin....

Beni son gece okadar hırpaladı ki canım unutamıyorum Benim babam bana elini bile kaldırmadı bugünekadar...Hatta daha nişanlıyken eşime bak kızımla evleniyorsun ama ilerde ne ihanetini nede şiddetini görmeyeyim duymayayım.Karşında beni bulursun dedi..Eşim naptı hepsini yaptı.Son gece beni hırpaladı gönderdi başka aile olsa arar rezil ederdi onuda ailesinide.Ama benim ailem hiç aramadılar.Kanunlar var dediler.Galiba onlarda bunu saflık olarak gördüler başladılar orda burda karalamaya.Dilerim canım bende senin gibi olurum.Unutur giderimm..

Haklısınnn...................

son geceyi unutamaman çok normal zamanla unutucaksın.benim ne kadar dayak yediğimi biliyorsun anlatmıştım.dayak yediğim günü bile unutmadım perşembe akşamıydı ben kendimi tanıyamadım aynada yüzüm gözüm şiş kulaklarım bile mosmordu.benim babamda öyle bize daha bir kere manyak eşek bile dememiştir.ama evlendim hiç de öyle olmadı.
napalım dedim ya bunları yaşamk gerekiyormuş.babanlar çok haklı kanunlar var onlar ne kadar karalarsa karalasın.ailem aramadı diyorsun aramasın zaten arayıp da onların seviyesine düşmek daha mı iyi?tabi ki unutacaksın ...

bi kree yaptımı ardı gelioo zatennn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…