iş yerinde engelli ama evden girebilirim..msj attım:)
canım naptın?var mı gelişmeler? uzun zamandır konusamadık..
canım yeni açtığı başka bir mail adresiyledir.
herhangi biri açmış olabilir diye düşünecekler diye rahattır. çok dizi izleyince hakimleri filmlerdeki gibi sanıyorlar.
benim eşim saçma bir isimle face açmıştı, çünkü ben salağım ve bulamayacağım diye düşünüyordu...
farklı ülkelerden kadınlar bile vardı.
kendi çok akıllı olduğu için tel nosunu bile vermişti.
sen mutlaka printscreenle çıktı al, işine yarar.
benim en çok canımı yakan, ben yedeği herhangi biri olabilecek bir stepneyim düşüncesi olmuştu.
sonra sözde barışmak için yanıma gelince söylediğimde, bir anlık boşluktu onlar demişti.
neyse çok uzattım, kısaca erkekler bizim gibi değiller...
onlar hayatlarındaki boşlukları böyle değerlendiriyorlar.:S
Evet canım haklısın hemen başka uğraşlar bulabiliyorlar.Böyle yaparakta daha çok kolay atlatıyorlar bu süreci...Sen nasılsın canım?
Canım benim gelişme yok.Sadece şu var eşimle oturduğumuz yerden komşum aradı kayınvalidem komşulardan şahitlik istemiş.Ama kabul etmemiş komşular.Onlarda avukat tuttular demekki.Şahit aradıklarına göre.Eşim aramadı aartık aramazda zaten.Adam başka uğraşlar bulmuş bile
canım inanma o komşulara banada öle dediler komşular gitmicez biz seni biliyoruz senin arkandayız dediler ama mahkeme günü bi baktım gelmişler gerçi tahmin etttiğim insanlar geldi onlarada büyük ihtimal para yedirdiler biri ancak fala bakar dinden imanadan haberi yok biride aklı dengesi bozuk asalağın teki insanlar çiğ süt emmiş canım hiç belliolmaz
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun kızlar...bol bol dua edelim..
nasılsın bu arada tatlım..
benim esim de baska bir kizla görülmüs. Hemde benimle tanistigi yerde. Bunu piskologuma anlattigimda buna sevinmelisin demisti. Adamin icine öyle islemissin ki, ayni yerde ayni zamanda yeni bir "sen" ariyor.
Böyle düsününce hakli olabilir, sahsen benim agzim yandi ve bu sebeple erkeklere daha bir kuskuyla bakiyorum.
Bu yüzden canim, sende olumlu düsün. Sen güclüsün o degil. Konu komsuya da asla ama asla güvenme.
Sende karsi tarafa sadece paralarini alarak zarar verebilirsin (benim gibi).
Nafakaydi, tazminatti hepsini al canim.
Allah yardimcin olsun.
birde aklıma gelmişken şunu söyliyim..gamsız ol bu konuda..kimi şahit tutarlarsa tutsunlar..bütün dünya onlara şahit olsun isterse.. sonunda allahın taktir ettiği şey yaşanmayacakmı..yani en fazla ne olur ? yaşadığın evlilik kadar canını acıtabilir mİ
SENİ ARAMIYOR OLMASI YADA ŞU ANDA BAHSETTİĞİN ŞEYLERİ YAPIYOR OLMASI SENİ SEVMEDİĞİNİ SEVDİĞİNİDE GÖSTERMEZ..VATANDAŞ SEVMENİN NE OLDUĞUNU BİLMİYOR BENCE..HEPSİNDEN GEÇTİM İNSANLIKTAN NASBİNİ ALMAMIŞKİ KARISINA YAPILANLARA GÖZ YUMMUŞ HATTA KENDİDE YAPMIŞ...SEVİN BENCE KURTULDUĞUNA..
ELBET HAK YERİNİ BULACAK..YANİ SENİN ALEYHİNE ŞAHİT BİLE BULSALAR EN FAZLA BOŞANMAYI KOLAYLAŞTIRIRLAR..GELİRİ OLMAYAN BİR KADINA TAZMİNAT ÖDETECEKLERİNİMİ SANIYORSUN...YANİ ÖYLEDE OLSA BÖYLEDE OLSA , SONUNDA ZARARLI SEN OLMAYACAKSIN EMİN OL...
canim sakin geriyi düsünme, kapatmaya calis bu defteri. Icin rahat olsun, tüm bu düsünceler eskiden bende de vardi. Keske ben vursaydim tekmeyi dedim kendi kendime, sonra düsündüm. Su anki vicdan rahatligim olacakmiydi? Asla! ben yiktim, dayansaydim düzelir miydi düsüncesi yok. Sende rahat olmalisin. Vicdanimiz rahat bizim! Alnimiz dik!
Birak kime neyi anlatirsa anlatsin, simdi ona hak veren, dinleyenler evlerine gidip de, "erkek adam karisini, özelini anlatmaz" diyen tipler. Yani esin ve ailesi kendilerine yapiyorlar, farkinda degiller ki seni yükseltiyorlar.
Rabbim büyük, gün gelicek, seni cok arayacaklar.
Haklısın aslında canım insanoğlu çiğ süt emmiş.sen nasılsın?neler yapıyorsun?
teşekkur ederim canım iyi olmaya çalışıyorm işte eşinden ayrılmış bir çocuklu kadın olarak yaşıyorum işte sen anlarsın bende sende yaşıyosun allah yardımcımız olsun canım benim bu bizim imtihanımız inşallah bunlarda geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?