- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
bizim kurtulmamız değil de sen anı yaşayamazsınhaahhaha ogrencıyım ben sagol calısmıyorum suan.tatile gıdıcem merak etmeyın kurtulcaksıunız benden
bu arada senın mınnakların mı olucak ne kadar tatlı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim kurtulmamız değil de sen anı yaşayamazsınhaahhaha ogrencıyım ben sagol calısmıyorum suan.tatile gıdıcem merak etmeyın kurtulcaksıunız benden
bu arada senın mınnakların mı olucak ne kadar tatlı :)
Yanlış anladınız galiba ben kendi adıma konuştum, sizin karşınıza çıkacak kişiyi ne diye merak edeyim bana neallah allah sizi ne ilgilendiriyorrrrr? merak edıyorum belkı nasıl bırsey dıye sıze mı kaldı?![]()
anı da yaşıyorum yahu sız merak etmeyınn sagolunnnbizim kurtulmamız değil de sen anı yaşayamazsınolucaklar inşallah bekliyoruz bakalım
![]()
canım pardon sana yazmısım ya bunlara yazıcagıma cok pardon :/Yanlış anladınız galiba ben kendi adıma konuştum, sizin karşınıza çıkacak kişiyi ne diye merak edeyim bana ne
teşekkürler tatlımanı da yaşıyorum yahu sız merak etmeyınn sagolunnn
çok tatlı allah bağışlasınnn
bebek cok severım yateşekkürler tatlım![]()
Dönemselse iyi tabii tüm hayatın boyunca böyle oturup düşünürsen orası çok kötü hayatını kendine zehir etme bu düşüncelerle bir gün olacak elbette.ya arkadaşım benım hislerım benım dusuncelerım bunlar neden sorguluyorsunuz sızene yahu?
siz cevap verın soruma yeterli benı yargılamak sıze kalmadı.
belki dönemseldir geçer yani bunda abartılacak birşey yok hep bu arayışta olmayacağım herhalde?
allah doğru enişteyi bulunca sana da nasip etsin inşallah o zamanbebek cok severım ya![]()
yok zaten tatıle gırdık ıs guc yok, kafa boş ondanDönemselse iyi tabii tüm hayatın boyunca böyle oturup düşünürsen orası çok kötü hayatını kendine zehir etme bu düşüncelerle bir gün olacak elbette.
sagool canım aminnn :)allah doğru enişteyi bulunca sana da nasip etsin inşallah o zaman![]()
hayırrr ya dogru kısı var ınsanlar mutlu oluyor ve cevremde de oyle.Ahh tatlım doğru kişi diye bir şey yok, sen birini doğru kişi görürsün o seni yanlış kişi..
Kime göre, neye göre doğru?
Zaten tamam dersin doğru kişi dersin evlenirsin hoooppp oldu mu şimdi sana yanlış kişi? Nasip bu işler, insanda bitmiyor ki..
Ayrıca evlilik dediğin öyle sandığınız gibi rio karnavalı da değil, en mutlu kişiye sorun isterse 40-50 yaşında evlenmiş olsun hâla çok genç evlenmişim keşke az daha bekleseymişim der
Doğru diye net bir kavram yok ki bi kere, bu göreceli bi durumdur.
O yüzden tatlım, sen yaşamana bak, doğruyu yanlışı boşver..
En doğru şey yaşadığın şu hayatın tadına varmak..
Ayy senin yerinde olmak isterdim şimdi, henüz evlenmemiş, sorumluluk yok, yaş daha gencecik ohh misss![]()
Ya tabii ki çok çok mutlu ol, ama canımcım çevrendekilere sen ne bakıyorsun davulun sesi uzaktan hoş gelir,hayırrr ya dogru kısı var ınsanlar mutlu oluyor ve cevremde de oyle.
ben ınanıyorum ve ınandıklarım oluyor bu da olacak emınımm!
ben de dıyorum kı ıkımız bırbırımızı bulucazYa tabii ki çok çok mutlu ol, ama canımcım çevrendekilere sen ne bakıyorsun davulun sesi uzaktan hoş gelir,
Evlilik kötü bir şey değil ama öyle heveslenilecek birşey hiç değil.
Mutlu olacağına inan tabi inan da mutsuzluk evren de olacak, çünkü her ilişki imtihandan geçer,
Doğru kişiye göre ya sen yanlış kişiysen?![]()
Yine bir doğru kişi konusu ve yine sen.![]()
ya işim gücüm yok tatil okulum başlamadı daha.
birine sarılabılecegın koynunda yatabılecegın dogru kısıyı beklersın ozlersın ne var bunda yahu?
sımdı ıstemıyorum zaten, doğru kişi hakkında bilgi edinmek istiyorum..
şuan ıcın ıstemıyorum tabı dogru kısı vardır bana göre.peki sen doğru kız mısın o kişi için?
neden hep tek taraflı düşünüyorsun :)
Sen iyice taktın bu doğru kişi meselesine dur daha acelen ne 20 yaşındasın ya?
işin yok gücün yok önce bunlara bak.
Bu kaçıncı doğru kişi başlığı hakikaten.
sen bu konuya o kadar takmış durumdasın ki işlerin ters tepecek diye korkuyorum
konuların hep aynı...
Sizde ki bu doğru kişi saplantısıyla karşınıza çıksa bile farkedemeyecekmişsiniz gibi geliyor bana![]()
Neden bu kadar çok doğru insan, evlenilecek insan takıntısı?Bu gidişle olacağı varsa da olmaz be.
Yine bir doğru kişi konusu ve yine sen.![]()