Ya sosyalleşecek, çevrenizi genişleteceksiniz ya görücü usulü kartını oynayacaksınız. Başka seçenek var mı ki?Kızlar merhaba
Daha önce evlenme fikrim yokken süreçte doğru kişiyle olduğu zaman neden olmasın diye düşünmeye başladım.
Fakat çevrem dar yaşadığım şehir küçük, taviz veremem dediklerim aşırı sanılıyor( eğitim denkliği kültürel durum )
Dolayısıyla bu kez denk gelememe sorunu yaşıyorum. Sabretmek ayrı da yaşım geçiyor bir yandan hızlı olmam lazım.
Tanıştırmak istenilen kişilerle olmuyor 1 sefer görüşme sonucu olumsuz ya benden ya karşıdan.
Beklentim üst değil aslında dengimi bulmak. (Sadece hafta sonu boşluğu olan h.içi çalışan biriyim)
Bana ne tavsiye edersiniz?
Yoğun bir işim var sadece haftasonu müsait oluyorum o da haliyle 1 gün temizlik ev işi vs ile geçiyor.Her şey sizin elinizde..
Sosyalleşin, gezin, farklı ortamlara girmeye çalışın, yakın Şehirlerde hobiler edinin, gezi kulüplerine takılın.
En önemlisi, düzgün insanların bulunduğu ortamlara girin.
Çalışma saatleri dışında kendinize zaman ayırmalısınız.Yoğun bir işim var sadece haftasonu müsait oluyorum o da haliyle 1 gün temizlik ev işi vs ile geçiyor.
Düzgün insanlar nerede bulunur mesela kütüphane vs?
Güzel kardeşim işi gücü olan, hayatını kurmuş insanın kütüphanede ne işi var? En son üniversite sınavına hazırlanırken gidiyordum kütüphaneye.Yoğun bir işim var sadece haftasonu müsait oluyorum o da haliyle 1 gün temizlik ev işi vs ile geçiyor.
Düzgün insanlar nerede bulunur mesela kütüphane vs?
:) öyle değil kitap kafe tarzı demek istedim:))Güzel kardeşim işi gücü olan, hayatını kurmuş insanın kütüphanede ne işi var? En son üniversite sınavına hazırlanırken gidiyordum kütüphaneye.
Sosyalleşmek istiyorsanız bir şeylerden feragat edeceksiniz. Her haftasonunu temizliğe ayırmayacaksınız mesela.
Biraz sıkıcı bir aktivite değil mi sizce de? Yani kitap dediğin şey her yerde okunur, bunun için özel kafeler olması zaten saçma bir şeyken bu aktivitede biriyle tanışacağınızı düşünmeniz biraz hayal dünyası sanki.:) öyle değil kitap kafe tarzı demek istedim:))
Şehrin küçük olmasıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.büyük şehirlerde kimsenin kimseyle alakası yok ki.bu konular tavsiyeyle falan olmuyor bence.kismetinde varsa oluyor.yoksa yok.Kızlar merhaba
Daha önce evlenme fikrim yokken süreçte doğru kişiyle olduğu zaman neden olmasın diye düşünmeye başladım.
Fakat çevrem dar yaşadığım şehir küçük, taviz veremem dediklerim aşırı sanılıyor( eğitim denkliği kültürel durum )
Dolayısıyla bu kez denk gelememe sorunu yaşıyorum. Sabretmek ayrı da yaşım geçiyor bir yandan hızlı olmam lazım.
Tanıştırmak istenilen kişilerle olmuyor 1 sefer görüşme sonucu olumsuz ya benden ya karşıdan.
Beklentim üst değil aslında dengimi bulmak. (Sadece hafta sonu boşluğu olan h.içi çalışan biriyim)
Bana ne tavsiye edersiniz?
Bahsettiğiniz profil için aranıyor deniliyor toplumda.Aramakla da bulunmaz.Evliliğin tamamen kader olduğunu düşünüyorum.45 yaşında evlendim iki yıllık evliyim.18 yıllık öğretmen im.Evden okula okuldan eve.Başımı kaldırıp kimseye bakmadım.Eşimle ilk karşılaşmamız ilk üniversitemi okuduğumda olmuştu.25 yıl hiç haber almadım.3 yıl önce tekrar karşılaştık bir yıl görüşüp evlendikEşim kariyeri kişiliği kültürü görgüsü üst seviyede bir insan.45 yaşından sonra artık tamamen içime sinen biri karşıma çıkmaz dediğim anda karşıma çıktı.Bu yüzden evlilik kaderden başka bir şey değil.Rabbim gönlü güzel insanları kendileri gibi insanlarla karşılaştırsınGayret şart. Sosyalleş. Hep aynı yerlere git. Sana aşina olsunlar. Yalnız olduğunu belli et. Yalnız git. Çay iç kahve iç yalnız takıl. Şıkır şıkır giyin. Bakımlı ol. Sempatik görün. Surat asma. Birilerinin dikkatini çekersin.
Kafelerde kim kimin yanına gidip tanışır ki?:) öyle değil kitap kafe tarzı demek istedim:))
30 ,ütü zaman alıyor inan:)kac yasindasin? ben yolda buldum vallahi
ayrica bir koca gun ev temizlenir mi zaten mutfağı gunluk topluyorsunuzdur. cumartesi guzel bir kahvalti sonrasinda az dinlenin, evi supurup silin cikin gidin geceye kadar gelmeyin:) neyini topluyorsunuz tüm gun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?