Doğru kişi nerede var mı yok mu?

Kaplan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
15
2
86
Kızlar merhaba
Daha önce evlenme fikrim yokken süreçte doğru kişiyle olduğu zaman neden olmasın diye düşünmeye başladım.

Fakat çevrem dar yaşadığım şehir küçük, taviz veremem dediklerim aşırı sanılıyor( eğitim denkliği kültürel durum )

Dolayısıyla bu kez denk gelememe sorunu yaşıyorum. Sabretmek ayrı da yaşım geçiyor bir yandan hızlı olmam lazım.

Tanıştırmak istenilen kişilerle olmuyor 1 sefer görüşme sonucu olumsuz ya benden ya karşıdan.
Beklentim üst değil aslında dengimi bulmak. (Sadece hafta sonu boşluğu olan h.içi çalışan biriyim)

Bana ne tavsiye edersiniz?

Ya sosyalleşecek, çevrenizi genişleteceksiniz ya görücü usulü kartını oynayacaksınız. Başka seçenek var mı ki?

Ya bu evlilik siteleri var
Çevremde evlenende var ama ben çokta güvenmiyorum bu işlere
Bi ara aynı grupta insanların aracılığıyla evlenenlerde vardı şimdi var mı bilmiyorum
Vala şu çöpçatanlık işinde çok potansiyel varda ben becerikli değilim
Umarım denk birini bulursun

Yaşım geçiyor diye telaşa kapılırsanız, kriterlerinize az buçuk uyan biri ile tam emin olmadan bir yola girip pişman olabilirsiniz. İnançlı mısınızdır? Evlilik bir kaderdir ben buna inanıyorum. Evleneceğin kişi ve evleneceğin gün. (Onca olay yaşayıp boşanmayıp kaderim buymuş diyenlerden bahsetmiyorum)

Her şey sizin elinizde..

Sosyalleşin, gezin, farklı ortamlara girmeye çalışın, yakın Şehirlerde hobiler edinin, gezi kulüplerine takılın.

En önemlisi, düzgün insanların bulunduğu ortamlara girin.
Yoğun bir işim var sadece haftasonu müsait oluyorum o da haliyle 1 gün temizlik ev işi vs ile geçiyor.
Düzgün insanlar nerede bulunur mesela kütüphane vs?

Yoğun bir işim var sadece haftasonu müsait oluyorum o da haliyle 1 gün temizlik ev işi vs ile geçiyor.
Çalışma saatleri dışında kendinize zaman ayırmalısınız.

Belli iş kollarının yoğunlukta olduğu gezi kulüpleri var onlara katılabilirsiniz.

Tabi, bu iş öyle onu yap bunu yap demekle de olmaz..

Kader denilen bir şey de var. Kader de varsa her yerde karşınıza çıkabilir.

Önemli olan sizin düzgün insanı farketmeniz.

Güzel kardeşim işi gücü olan, hayatını kurmuş insanın kütüphanede ne işi var? En son üniversite sınavına hazırlanırken gidiyordum kütüphaneye.

Sosyalleşmek istiyorsanız bir şeylerden feragat edeceksiniz. Her haftasonunu temizliğe ayırmayacaksınız mesela.

:) öyle değil kitap kafe tarzı demek istedim:))

:) öyle değil kitap kafe tarzı demek istedim:))
Biraz sıkıcı bir aktivite değil mi sizce de? Yani kitap dediğin şey her yerde okunur, bunun için özel kafeler olması zaten saçma bir şeyken bu aktivitede biriyle tanışacağınızı düşünmeniz biraz hayal dünyası sanki.

Yaşadığınız şehirde mutlaka trekking grupları, gezi kulüpleri, aktif yardım dernekleri, meslek odaları, sendikalar falan vardır. İşi gücü olan insanlar aktif olarak buralarda takılıyor. Ben 1.5 senedir sendikada aktif görevdeyim, 1500 kişiyle tanıştım bu süreçte. Ki her organizasyona bekar üyeler kadar sık katılamadığım halde.

Hızlı olayım,dersen yalnış karar verirsin.Haftasonu tatilim var,sadece diyorsun.Maalesef ülke şartlarında 7 gün çalışan insanlar var,onların hiç özel hayatlarının olmaması gerekiyor,dediğinize göre.Bir şekilde kendinize vakit ayırmanız,sosyalleşmeniz gerekiyor.Kurslara katılın haftasonlari.

Ayrıca şu temizlik konusuna ayrı yorum yapmak istiyorum.
Her haftasonu temizlik yapmanıza gerek yok,çocuk olmayan ev öyle hadi kalk gidelim durumunda olmaz zaten.
Evden mi kendinizden mi feragat edeceğinize karar vermeniz de gerekiyor.
Birini tanımak,sevmek bunlar zaman isteyen şeyler,ev temizleyerek buna ulaşamazsınız.
Bazen giyinip,süslenip evi kendi haline bırakıp,kendinizi sokağa atmanız lazım.

Şehrin küçük olmasıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.büyük şehirlerde kimsenin kimseyle alakası yok ki.bu konular tavsiyeyle falan olmuyor bence.kismetinde varsa oluyor.yoksa yok.

kac yasindasin? ben yolda buldum vallahi
ayrica bir koca gun ev temizlenir mi zaten mutfağı gunluk topluyorsunuzdur. cumartesi guzel bir kahvalti sonrasinda az dinlenin, evi supurup silin cikin gidin geceye kadar gelmeyin:) neyini topluyorsunuz tüm gun?

Bahsettiğiniz profil için aranıyor deniliyor toplumda.Aramakla da bulunmaz.Evliliğin tamamen kader olduğunu düşünüyorum.45 yaşında evlendim iki yıllık evliyim.18 yıllık öğretmen im.Evden okula okuldan eve.Başımı kaldırıp kimseye bakmadım.Eşimle ilk karşılaşmamız ilk üniversitemi okuduğumda olmuştu.25 yıl hiç haber almadım.3 yıl önce tekrar karşılaştık bir yıl görüşüp evlendikEşim kariyeri kişiliği kültürü görgüsü üst seviyede bir insan.45 yaşından sonra artık tamamen içime sinen biri karşıma çıkmaz dediğim anda karşıma çıktı.Bu yüzden evlilik kaderden başka bir şey değil.Rabbim gönlü güzel insanları kendileri gibi insanlarla karşılaştırsın

30 ,ütü zaman alıyor inan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…