Doğru kişi var mı ?

Cem Karaca diyor ya 'bu biçim' diye işte bu biçim seven insanlardan pek kalmadı :( zaten sevmek bi insanı düzeltmiyorsa o insanın sevgisinden şüphe ederim.

Hemen görüştüğünüz insanla sevgili olmayın flört edin taniyin.
İnsanlar bu devirden birden fazla insanla görüşüyor doğru bulmuyorum ama belirli yaştan sonra çevremde böyle gördüm.
Beklentiyi çok tutmayın kuralları siz belirleyin pesinizden koşmasına izin verin.
arkadaşım da sizin gibi hep bana denk geliyor diyor ama bir hafta tanıdığı adama bağlanıp herşeyi yapıyor. Erkeklerden soğudum diyor sonra.
Hemen ciddiyim sevgili olalım diyen de saçma geliyor. Düzgün olan da vardır sabır ve aramaya devam
Bu devirde erkekler kapış kapış herhalde hep bir yedek muhabbeti var ben de anlamadım😀

Ben de düzgün birinin kaldığını düşünmüyorum artik varsa da kapilmis herhalde en güzl en aşk dolu evlilikler bile bir süre sonra heyecanını ve ateşini kaybediyor cibilliyetsiz olan aldatıyor olmayan mutsuz hayatına devam etmeye çalışıyor

Nasip kısmet meselesi...
Benim “doğru” olduğunu zannettiğim kişinin,
Evlenip 3 çocuk annesi olduktan ve aradan 16 yıl hatta toplam 18 yıl geçtikten sonra ne Pislik aşşağlık biri olduğunu öğrendim... Şaka gibi yıllarım gençliğim heba oldu resmen, ayakta uyumuşum...
Sakın üzülme Arkadaşım verilmiş sadakan varmışki evlenmeden çoluk çocuk sahibi olmadan yıllarını heba etmeden pisliklerini görmüşsün... keşke bende görebilseydim...

Nasip kısmet meselesi...
Benim “doğru” olduğunu zannettiğim kişinin,
Evlenip 3 çocuk annesi olduktan ve aradan 16 yıl hatta toplam 18 yıl geçtikten sonra ne Pislik aşşağlık biri olduğunu öğrendim... Şaka gibi yıllarım gençliğim heba oldu resmen, ayakta uyumuşum...
Sakın üzülme Arkadaşım verilmiş sadakan varmışki evlenmeden çoluk çocuk sahibi olmadan yıllarını heba etmeden pisliklerini görmüşsün... keşke bende görebilseydim...

18 yıl sonra mı nasıl yani 18 yılda anlayamadınız mı? Adam değişmiştir yoksa 18 yılda ele verirdi kendini

Back
X