- 8 Ağustos 2014
- 170
- 32
- 123
- Konu Sahibi elifsude90
-
Hayirli sabahlar ve hayirli cumalar arkadaslar. Sorun su ki; kuzenim bi turlu dogru kisiyi bulamiyor. Meslegini eline aldi,cok ama cok yakisikli, efendi bi cocuk olmasina ragmen yillardir dogru kisiyle karsilasmadi. Bu arada kuzenim erkek. Cok fazla kizla konustu ama olmuyo olmuyo. Hatta bazi kizlar cok yakisiklisin ama olmaz diyormus :))) Ailesi de ariyor onlar da buluyor ama karar hep olumsuz. Aslinda cok beklentiside yok ama yillardir evlenmek isteyipte bekar olunca morali bozuluyor. Acaba birinin ahinimi aldim diyor. Ailesi evlenmekten vazgececek diye tedirgin. Saka gibi ama benim bulduklarimla bile bi sebepten olmadi. Bulduklarim sudan sebepten istemedi. Cok begendim ayyy o ne yakisiklilik ama isinamadim diyen arkadasim oldu. Ve bende basta kuzenim ve ailesini beklentileri cok saniyordum ama sonra hakikaten onlara hak verdim. Sasirdim yanii bulduklarimda oyle deyince
Ben evliyim ve bayanim :)) valla boyle dusuneceginizde aklima geldi :))erkek olabilme ihtimaliniz var mı :))
Yakışıklı olması yeterli ve en önemli kritermişsin gibi konuşuyorsun.Hayirli sabahlar ve hayirli cumalar arkadaslar. Sorun su ki; kuzenim bi turlu dogru kisiyi bulamiyor. Meslegini eline aldi,cok ama cok yakisikli, efendi bi cocuk olmasina ragmen yillardir dogru kisiyle karsilasmadi. Bu arada kuzenim erkek. Cok fazla kizla konustu ama olmuyo olmuyo. Hatta bazi kizlar cok yakisiklisin ama olmaz diyormus :))) Ailesi de ariyor onlar da buluyor ama karar hep olumsuz. Aslinda cok beklentiside yok ama yillardir evlenmek isteyipte bekar olunca morali bozuluyor. Acaba birinin ahinimi aldim diyor. Ailesi evlenmekten vazgececek diye tedirgin. Saka gibi ama benim bulduklarimla bile bi sebepten olmadi. Bulduklarim sudan sebepten istemedi. Cok begendim ayyy o ne yakisiklilik ama isinamadim diyen arkadasim oldu. Ve bende basta kuzenim ve ailesini beklentileri cok saniyordum ama sonra hakikaten onlara hak verdim. Sasirdim yanii bulduklarimda oyle deyince
Aynen oyle hayirlisi. Demekki Allah yazmamis. Rabbim biliyodur zamanini diye teselli ediyorum ama yok artik olmayacak kaldik bekar cevrede konusmadik kiz kalmadi olmuyo diyorsizede hayırlı cumalar...acaba huyunda karakterinde beğenmedikleri yada kendilerine uymayan birşeyler vardır..herşeyin hayırlısı desin..
Ya inan konusmak isteyen kizlar hep goruntusune bakiyolar. ondan goruntuye yogunlastim. Ozunde cok efendi bi cocuk ama uzun donemli bi konustugu olmadi. Ben olsam zaman verirdim ama karsisina cikanlar zaman bile vermeden reddediyorYakışıklı olması yeterli ve en önemli kritermişsin gibi konuşuyorsun.
Eğe öyle olsaydı barlardaki bodyguardlar kapış kapana giderdi. Görüntü ve içerik boşsa insanlar ne yapsın.
Aynen oyle hayirlisi. Demekki Allah yazmamis. Rabbim biliyodur zamanini diye teselli ediyorum ama yok artik olmayacak kaldik bekar cevrede konusmadik kiz kalmadi olmuyo diyor
butun akrabalar onu cok sever. herkes sempatik bulur. demekki kizlarla konusmayi beceremiyorBir iticiliği var ki kaçıyor kızlar
yüz güzelliği 2 sırada gelir kızlar genelde hareketlere ve sözlere bakar var benim çevremdede müzmin bekar artık ona kız aramayı bıraktık , bu müzmin sürekli marka,paradan konuşmuş kızda kaçmış çünkü ailesinin başka bireyleri köyde olunca beni aşağlar yer sofrasına oturmaz uyum sağlamaz ve beni aşağlar diye ,kız sonradan bize bumları anlattı ,
26 yasinda. biiyorum kucuk diceksin ama 5 senedir calistigi icin ailesi evlendirelim kotu insanlar karsisina cikmasin istiyorkaç yaşındaki..
ya onlar evlenecek olgunlukta değil demek ki.Ya inan konusmak isteyen kizlar hep goruntusune bakiyolar. ondan goruntuye yogunlastim. Ozunde cok efendi bi cocuk ama uzun donemli bi konustugu olmadi. Ben olsam zaman verirdim ama karsisina cikanlar zaman bile vermeden reddediyor
Hic gulesim yoktu :)) inan amacim.o degil. dun.oturmaya onlara gittik gene bu konu acildi. bende sizinle paylasmak istedim :))Vardır nasibi beklesin
Burdan hayırlı kısmet mi arıyorsun yakışıklı kuzenine
26 yasinda. biiyorum kucuk diceksin ama 5 senedir calistigi icin ailesi evlendirelim kotu insanlar karsisina cikmasin istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?