dogru kisiyi bi turlu bulamayan kuzenim

Kaç yaşnda ki yıllarca arıyor?

sizede hayırlı cumalar...acaba huyunda karakterinde beğenmedikleri yada kendilerine uymayan birşeyler vardır..herşeyin hayırlısı desin..

Allah çirkin talihi versin demişler. 30una kadar yolu var bu kadar dert etmesin.

Yakışıklı olması yeterli ve en önemli kritermişsin gibi konuşuyorsun.

Eğe öyle olsaydı barlardaki bodyguardlar kapış kapana giderdi. Görüntü ve içerik boşsa insanlar ne yapsın.

sizede hayırlı cumalar...acaba huyunda karakterinde beğenmedikleri yada kendilerine uymayan birşeyler vardır..herşeyin hayırlısı desin..
Aynen oyle hayirlisi. Demekki Allah yazmamis. Rabbim biliyodur zamanini diye teselli ediyorum ama yok artik olmayacak kaldik bekar cevrede konusmadik kiz kalmadi olmuyo diyor

Bir iticiliği var ki kaçıyor kızlar
yüz güzelliği 2 sırada gelir kızlar genelde hareketlere ve sözlere bakar var benim çevremdede müzmin bekar artık ona kız aramayı bıraktık , bu müzmin sürekli marka,paradan konuşmuş kızda kaçmış çünkü ailesinin başka bireyleri köyde olunca beni aşağlar yer sofrasına oturmaz uyum sağlamaz ve beni aşağlar diye ,kız sonradan bize bumları anlattı ,

Yakışıklı olması yeterli ve en önemli kritermişsin gibi konuşuyorsun.

Eğe öyle olsaydı barlardaki bodyguardlar kapış kapana giderdi. Görüntü ve içerik boşsa insanlar ne yapsın.
Ya inan konusmak isteyen kizlar hep goruntusune bakiyolar. ondan goruntuye yogunlastim. Ozunde cok efendi bi cocuk ama uzun donemli bi konustugu olmadi. Ben olsam zaman verirdim ama karsisina cikanlar zaman bile vermeden reddediyor

butun akrabalar onu cok sever. herkes sempatik bulur. demekki kizlarla konusmayi beceremiyor

Kızlara itici gelen bir yanı vardır.
Siz kuzeni olarak bu kadar övdüğünüze göre eminim ailesi de aynı şekilde davranıyordur.
Belki bir özgüven patlaması yaşıyordur bu da insanlara itici geliyordur.
Yazdıklarınızdan tek bunu çıkarabildim, yakışıklı ve mesleği var ama kızlar istemiyorsa kişiliğinde problem vardır.

Ya inan konusmak isteyen kizlar hep goruntusune bakiyolar. ondan goruntuye yogunlastim. Ozunde cok efendi bi cocuk ama uzun donemli bi konustugu olmadi. Ben olsam zaman verirdim ama karsisina cikanlar zaman bile vermeden reddediyor
ya onlar evlenecek olgunlukta değil demek ki.
Yaşı kaç kuzeninin?

Bi kiz arkadasim vardi parayi somineye atar yakarim demis adama adam felt felt kacmisti hemen .Paraya deger vermedigini anlatmak istemis ama adam galba somineyi bile parayla yakarim anlamis.aklima geldi anlatayim dedim.vel hasilo kelam kuzeniniz sectigi kelimelere dikkat etmiyordur belki .zira yakisikli olmak oldu bu is demeye yeterli degil hicbir zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…