dogru kisiyi bi turlu bulamayan kuzenim

Eee yani
bir resim koymadigin kalmis belki ara sayfaalarda vardir bakmadim
Burdakilerin cogu evli haberin ola kardes, bir de copcatanlik sitesi degil. Allah bahtini acik etsin ne diyelim

Bizimde ideal eş olabilecek bir arkadaşımız vardı.Tanıştırılan kızlardan biri çok felsefik konuşuyor bayıyor demişti bir başkası sıkıcı bulmuştu ,diğeride fazla hızlı hareket etmek istedi demişti ve istememişlerdi.(Asker sonrası dönemi)
Sonra evlendi,çocuğu oldu.Kısmet.

Çok fazla efendiyse de kızlar sevmez azcık zibidi takılsın bi de öyle deneyin bakalım nolucak

Yakışıklı ama;
Ağzı bozuktur
Cımrıdır
Guclu degıldır
Karakteri zayıftır
Annecidir
İçi boştur
Burnunu karıştırıyordur
Yururken kırıtıyordur..

Bunlar sogumak için yeterli bikac şeyden biri..

belki çok ama çok yakışıklı olduğu için gereksiz özgüveni vardır. normal şartlarda kendisine çekici gelen bir erkeği reddetmez kadınlar. kendini yüksekte görüyor olabilir. ee haliyle kadınlarda ben bunla uğraşamam diyordur. ya da çok farklı beklentileri vardır.

"Aranızdan evlenmek isteyen varsa , beklerim" diceksin sandım bir an :))

Bu işler kısmet işi . Aceleye gelmez. Vardır herkesin bir kısmeti.

zamani var demekki. bu tur seyler şu zamnda olsun demeyle olmuo. Allhim mutlaka bizim icin bi plani oluyo ve gerceklestirio. kimin olsun demeyle olmuski en beklenmedik zamnda gelir bulur

Valla ister kanun kadar zengin olsun ister yusuf yüzlü olsun bi adam oturup kalkmasını bilmiyosa,özgüveni sadece kendi egosunu şişirmekten ibaretse,cimriyse ve kendini ifade etmekten acizse benim için hiçtir..ha bi de bazı tipler vardır istanbul türkçesiyle konuşur sözüm ona ..cümle arasında atıyorum demin yerine "temin" gibi terimler kullanırsa arkama bakmadan kaçarım.sanırım beni en çok iten konuşma üslubu.Konuşarak zekasını da kişiliğini de duruşunu da belli eder zaten.Belki adaylar da şekilden çok manayla ilgilendiklerinden istememişlerdir.

:))) Canım bu işler nasip kısmet..
Doğru insan öyle ha diyince aramakla bulunmaz ki..
Zamanı geldiğinde o kişi çıkar karşına..
Demekki daha doğru zaman gelmemiş :)
Hayırlısı olsun en iyisi :))

26 yasinda. biiyorum kucuk diceksin ama 5 senedir calistigi icin ailesi evlendirelim kotu insanlar karsisina cikmasin istiyor
Bu yaşta evlendirince karşısına kötü çıkmaz,ileri yaşta evlenirse mi karşısına kötü biri çıkar.
Ailesinin evlendirelim lafı da ilginç.Yahu 26 yaşında iş güç sahibi.Kendi karar versin ne yapıp yapmayacağına.İyiyi kötüyü ayırt edecek yaşta sonuçta.Burda kızlar kendilerine nasip konusunda çözüm bulamazken senin kuzene nasıl yardımcı olsunlar :)
Bu işler kader kısmet işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…