- 8 Ağustos 2014
- 170
- 32
- 123
- Konu Sahibi elifsude90
-
Kesinlikle ozguven.patlamasi var. Cevredi tarafindan cok ovuluyor..Belkide Allah o yuzden onu zamanla sinav yapiyor bilemiyorumKızlara itici gelen bir yanı vardır.
Siz kuzeni olarak bu kadar övdüğünüze göre eminim ailesi de aynı şekilde davranıyordur.
Belki bir özgüven patlaması yaşıyordur bu da insanlara itici geliyordur.
Yazdıklarınızdan tek bunu çıkarabildim, yakışıklı ve mesleği var ama kızlar istemiyorsa kişiliğinde problem vardır.
Vardır kuzenin bir falsosu muhakkak. Kuzenlik ilişkisiyle sevgili olma arasında ya da hayatına birini ama, evlenme arasında çok büyük fark var. Size göre mükemmeldir ama kızlara göre değil demek ki.Hayirli sabahlar ve hayirli cumalar arkadaslar. Sorun su ki; kuzenim bi turlu dogru kisiyi bulamiyor. Meslegini eline aldi,cok ama cok yakisikli, efendi bi cocuk olmasina ragmen yillardir dogru kisiyle karsilasmadi. Bu arada kuzenim erkek. Cok fazla kizla konustu ama olmuyo olmuyo. Hatta bazi kizlar cok yakisiklisin ama olmaz diyormus :))) Ailesi de ariyor onlar da buluyor ama karar hep olumsuz. Aslinda cok beklentiside yok ama yillardir evlenmek isteyipte bekar olunca morali bozuluyor. Acaba birinin ahinimi aldim diyor. Ailesi evlenmekten vazgececek diye tedirgin. Saka gibi ama benim bulduklarimla bile bi sebepten olmadi. Bulduklarim sudan sebepten istemedi. Cok begendim ayyy o ne yakisiklilik ama isinamadim diyen arkadasim oldu. Ve bende basta kuzenim ve ailesini beklentileri cok saniyordum ama sonra hakikaten onlara hak verdim. Sasirdim yanii bulduklarimda oyle deyince
yakışıklı olmakla iş bitmez karakter uyuşması lazım nesi kötü de kimse bu yakışıklı beye bakmıyormuş ? ayrıca ben mesela eşimin çok yakışıklı olmasını istemem sırf bu yüzden bile konuşmayanlar olabilirHayirli sabahlar ve hayirli cumalar arkadaslar. Sorun su ki; kuzenim bi turlu dogru kisiyi bulamiyor. Meslegini eline aldi,cok ama cok yakisikli, efendi bi cocuk olmasina ragmen yillardir dogru kisiyle karsilasmadi. Bu arada kuzenim erkek. Cok fazla kizla konustu ama olmuyo olmuyo. Hatta bazi kizlar cok yakisiklisin ama olmaz diyormus :))) Ailesi de ariyor onlar da buluyor ama karar hep olumsuz. Aslinda cok beklentiside yok ama yillardir evlenmek isteyipte bekar olunca morali bozuluyor. Acaba birinin ahinimi aldim diyor. Ailesi evlenmekten vazgececek diye tedirgin. Saka gibi ama benim bulduklarimla bile bi sebepten olmadi. Bulduklarim sudan sebepten istemedi. Cok begendim ayyy o ne yakisiklilik ama isinamadim diyen arkadasim oldu. Ve bende basta kuzenim ve ailesini beklentileri cok saniyordum ama sonra hakikaten onlara hak verdim. Sasirdim yanii bulduklarimda oyle deyince
Haklisin cnm bize mukemmel geliyo ama biz konustugu kizlarin gozuyle bakamiyoruz tabi. Ama genede bilmiyorum yaaa onun sinavi bu benceVardır kuzenin bir falsosu muhakkak. Kuzenlik ilişkisiyle sevgili olma arasında ya da hayatına birini ama, evlenme arasında çok büyük fark var. Size göre mükemmeldir ama kızlara göre değil demek ki.
Bir ara uzaktaaaan bir akrabamızın oğlunu benimle tanıştırmak istediler. Çocuğun işi gücü yerinde mok gibi para kazanıyor, gayet yakışıklı efendi falan filan. Bir kaç kez görüştük herif mankafanın teki. Hani çok zeki ama sosyal yönden zayıf adamlar olur ya aynen onlardan. Boş zamanlarında ne yaparsın sorusuna cevap bile veremedi. Sohbet edecek konu bulamadım. Kaçtım ben de. Tanıştıranlara da "çok süper bir insan ama ısınamadım" dedim ne diyeyim.
guzellerin.kaderi olmaz derler. belkide ondan boyle :))))yakışıklı olmakla iş bitmez karakter uyuşması lazım nesi kötü de kimse bu yakışıklı beye bakmıyormuş ? ayrıca ben mesela eşimin çok yakışıklı olmasını istemem sırf bu yüzden bile konuşmayanlar olabilir
kim uğraşır anacım öyle adamın derdi bitmez kiguzellerin.kaderi olmaz derler. belkide ondan boyle :))))
Sınav falan değil canım sadece henüz çok genç. Evelenecek olgunlukta değil. Kızlar da bunu görüp vazgeçiyorlar muhtemelen. Kendi haline bırakın bence, bir kaç seneye bulur kendi eşini.Haklisin cnm bize mukemmel geliyo ama biz konustugu kizlarin gozuyle bakamiyoruz tabi. Ama genede bilmiyorum yaaa onun sinavi bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?