Doğru mu sizce?

hayır ya boşanma olursa da veririm mallarını onun malına kalmadım ki ben çalıştımıyor adam iştee

Kendinizle celisiyorsunuz farkındamısınız?
Tekrar verecekseniz neden üzerinize istiyorsunuz?
Siz degil miydiniz kızım var, sokakta mı kalalım diyen?
Daha evlenmeden bosanıp sokakta kalmayı düsünmeye baslamıssınız, kızınıza gelecek hazırlamak cici babasının degil annesinin görevi.

çünkü adam kendi üstüne alamıyor birşey ...

evlilik de bu hesap kitap işleri çok çirkin ya..gerçekten öyle..er meydanına mı ıyorsunuz,şirket mi kuruyosunuz yoksa dünya evine mi giriyorsunuz belli değil..hele bi evlenin,zaten tüm mallar ortak oluyor.

ha diyeceksiniz kisen çok mu zenginsin,malın mülkün olsun istemez misin? yok zengin falan değilim ama emek olmadan yemek olmaz görüşnü savunanlardanım

anne haklı,çok haklı bence.

Kendisi almadı demiyorlar zaten, kendi aldıysa kendisi düsünsün diyorlar.
Hersey ev sahibi olmak mı?
Evlenip kira da olan insanlar yanmıslar o zaman?
Bosansalar sokaktalar..
Ya sana kim nikah yapmadan ev versin? Niye versin..
Ben olsam bende güvenmem arkadasım, hele de bu zihniyetini gördüm ya, hayatta güvenmem..
Ve hala anlamakta güclük cektigim bunu nasıl isteyebildigin?
İnsan da biraz gurur olur arkadasım yapma Allah askına ya..
nsanlar anlamıs ogullarını ne olarak gördügünü..

Son düzenleme:
"Anası" ve "damat adayı" gibi kelimelerle bahsettiğinize göre aranızda sevgi bağı yok. Sevgi olmayan yerde de hesap - çıkar ilişkilerinin olması normal. Aileler anlaşamıyor, sen eşinin anne-babasıyla anlaşamıyorsun. Bu evlilikten hayır gelmez. Bence yol yakınken geri dön. Daha evlenmeden cıvığını çıkarmışsınız ilişkinin.

wuuuuu tehlıkelı bır kadın tıpı.bazı erkekler de gercekten saf mı oluyor ıyı nıyetlı mı oluyor anlamadım.

ya zaten o benım erkek arkadaşımın evi kiii kendısı almıs onu

ya kendim çalışırım ksıkanc işte çalışma evde dur diyor bunda ters birşey yok ki niye böyle sert tepkı verıyorunuzu anlamıyorum kendisidedi zaten

ben kadının ayaklarını mı öpeceğim kımseye bıyun eğmem hele de kayınvalıdeyse asla

Daha bir kaç hafta önce "ayrılmak istiyorum ama beni bırakmıyor" diye konu açtınız, sonra "evde dul muhabbeti" diye konu açtınız. Siz belli ki tamamen mantık evliliği yapmak niyetindesiniz ama bu yaptığınız mantık evliliği değil. O ev erkek arkadaşınızın evi ise annesi evi erkek arkadaşınıza devreder, onun üzerinde haviz varsa şu bu diye sizin üzerinize devredecek kadar saf bir anne yoktur, kusura bakmayın.
Çalışma konusu zaten komedi filmi gibi, yoruma gerek yok.
Gerçekten nikahtan 1 ay önce sizin üzerinize ev yapılması ile nikah sonrası yapılması arasındaki farkı bilecek kadar açıkgözsünüz, ne siz ne de kızınız açıkta kalmazsınız bence.

kusura bakmayında siz doğmamış çocuğa don biçmeye çalışıyosunuz. kvalidenin size tepkili yaklaşması çok normal eski düşünen insanlar bunlar. sen onlara kendini sevdiricene zıt gidiyosun bide üstüne evini istiyosun adamın. kusura bakmada bunu kim olsa kabul etmez. ve bu konu yüzünden sevgilinle kavga etmen çook yanlış.
ben davranışınızı çok yanlış buldum daha evlenmeden boşanmanın derdine düşmüşsünüz bence siz aşk evliliği değil mantık evliliği yapmaya çalışmışsınız ama sert kayaya çarpmışsınız...

sizin şu yaşadıklarınızdan dolayı belki kendinizce haklısınız belki de iyi niyetlisiniz ama karşı taraf bunu bilemez bizde bilemeyiz...

ben de kayınvalide olsaydım bunu istemezdim evlenin çalışın beraber ev yapın zaten kayınvalideyle kayınpedere bişi olursa onlar sizin olacak eğer ki ayrılırsa diyorsan zaten sizden önce kendi kazancıyla aldığı bir evin üstünde söz sahibi olamazsınız buna da hakkınız yok zaten ...

kızınızla ortada kalacığınızı düşündüğünüz bir evliliğe adım atmanızı önermem böyle bir şüphe var ki siz bunu dile getiriyorsunuz...

benim şahsi fikrim siz evlenmeden önce evi üzerinize yaptırmak istiyorsunuz çünkü evlendikten sonra olursa bir boşanma halinde o ev ikiye bölünecek ve siz gene sorunlar yaşayacaksınız eğer evlenmeden önce yaparsa o ev herşeyiyle sizin olacak ince hesaplar peşindesiniz ama herkes sizin düşündüğünüz kadar düşünebiliyor iyi niyetli gelmediniz bana...

son bir şey daha evlilik ortada kalmamak için yapılmaz sevdiğin için bir bütün olmak istediğin için yapılır siz bunu benden daha iyi biliyorsunuzdur da hatırlatayım dedim...

ya herkes beni suçlu gördü adam öyle şeylere pek önem vermiyor zatennn kkiii

ya herkes beni suçlu gördü adam öyle şeylere pek önem vermiyor zatennn kkiii

önemli olan adamın önem verip vermemesi değil sizin daha sevgiliylen adamdan mal koparmaya çalışmanız. bırakında 30 yaşında adam kendi malının derdine kendi düşsün. siz yokken yaptığı malların derdine niye sz düştünüz ki....

Ben senin kayınvalidenin yerinde olsam hem tapuları üzerine yaptırtmam hem de seni oğluma ALMAM !

Evet aşk evliliği diye birşey yok mantığa dayalı olmalı ki ilerde sevgi saygı bitmesin herkes beni yanliş biliyor ama çok kıırldım bilesiniz annesinin o sert tavrı beni kendisinden soğuttu bizim eve 1 sene önce geldi anneme resmen ben aslında ıstemıyorum ıkısının birlikte olmasını ama oğlum çok istediği için geldim demiş ve acayip zıt gittim orada şimdi de diyor ki böyle şey istiyorsa evlenme programına çıksın oradan koca bulsun demiş şimdi bunu ne yapmalı desenize bana ya

Arastirmaci kk kadini isbasinda. Bayiliyorum böyle önceki basliklari cikarip, aptal yerine konmamizi engelleyenlere. Süpersiniz!

Konuyu acan arkadasa da: senin olursa bi gün bi oglun, sen evlenmeden gelininin üzerine ev yaparsin artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…