hayır ya boşanma olursa da veririm mallarını onun malına kalmadım ki ben çalıştımıyor adam iştee
İyide sen bu düşüncelerde olursan tabiki papaz olursun, böylede devam edersen ilerisini sen zaten görmüşsün bile baksana.
hayır ya boşanma olursa da veririm mallarını onun malına kalmadım ki ben çalıştımıyor adam iştee
Kendinizle celisiyorsunuz farkındamısınız?
Tekrar verecekseniz neden üzerinize istiyorsunuz?
Siz degil miydiniz kızım var, sokakta mı kalalım diyen?
Daha evlenmeden bosanıp sokakta kalmayı düsünmeye baslamıssınız, kızınıza gelecek hazırlamak cici babasının degil annesinin görevi.
peki iyi dedin ben hemen istemiyorum zaten ki aslında ilk başta niyetim resmi nikah olunca yaparız dedım sonra kadının bu tavrı görünce oha dedim madem öyle evlenmeden 1 ay önce ver dedim kendı malı erkek arkadasımın zaten kendı aldı herşeyi
Bu evliliğe güvensiz olduğunuz ne kadar belli değilmi...
Boşanma olursa......
ya zaten o benım erkek arkadaşımın evi kiii kendısı almıs onu
ya kendim çalışırım ksıkanc işte çalışma evde dur diyor bunda ters birşey yok ki niye böyle sert tepkı verıyorunuzu anlamıyorum kendisidedi zaten
peki iyi dedin ben hemen istemiyorum zaten ki aslında ilk başta niyetim resmi nikah olunca yaparız dedım sonra kadının bu tavrı görünce oha dedim madem öyle evlenmeden 1 ay önce ver dedim kendı malı erkek arkadasımın zaten kendı aldı herşeyi
ben kadının ayaklarını mı öpeceğim kımseye bıyun eğmem hele de kayınvalıdeyse asla
bakın ben evlendim ayrıldım söyle diyeyim aynı eskı esımde de ev annesının ustüne oldu kadınla biz hep kavga ederdik en sonunda dedı kı bıze karını al çıkın evımden aynısı basıma mı gelsın yanı bızım zaten su ankı erkek arkadasımın annesıyle anlasamıyoruz yıne aynısı olacak ve benım kızım var sokakta mı kalalım sımdıden tedbir gerek yasadım ki biliyorum yaniii başıma geldi tekrar aynısı olsun isteöiyorumm
kendisi almadı demiyorlar zaten, kendi aldıysa kendisi düsünsün diyorlar.
Hersey ev sahibi olmak mı?
Evlenip kira da olan insanlar yanmıslar o zaman?
Bosansalar sokaktalar..
Ya sana kim nikah yapmadan ev versin? Niye versin..
Ben olsam bende güvenmem arkadasım, hele de bu zihniyetini gördüm ya, hayatta güvenmem..
çünkü adam kendi üstüne alamıyor birşey ...
ya herkes beni suçlu gördü adam öyle şeylere pek önem vermiyor zatennn kkiii
ya herkes beni suçlu gördü adam öyle şeylere pek önem vermiyor zatennn kkiii
Daha bir kaç hafta önce "ayrılmak istiyorum ama beni bırakmıyor" diye konu açtınız, sonra "evde dul muhabbeti" diye konu açtınız. Siz belli ki tamamen mantık evliliği yapmak niyetindesiniz ama bu yaptığınız mantık evliliği değil. O ev erkek arkadaşınızın evi ise annesi evi erkek arkadaşınıza devreder, onun üzerinde haviz varsa şu bu diye sizin üzerinize devredecek kadar saf bir anne yoktur, kusura bakmayın.
Çalışma konusu zaten komedi filmi gibi, yoruma gerek yok.
Gerçekten nikahtan 1 ay önce sizin üzerinize ev yapılması ile nikah sonrası yapılması arasındaki farkı bilecek kadar açıkgözsünüz, ne siz ne de kızınız açıkta kalmazsınız bence.
Önem vermiyor diye sömüreyim dedin sende öyle mi*
Malına önem vermiyor, benim olsun bari dedin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?