Doğru mu yalan mı

Gizo12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
10
1
1
38
Bugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Ona sorduğumda yok öyle bişey, eski konularla ilgili konuşmak için çağırdım diyor. Ne dersiniz?

Eski konuları sizden önce konuşup, tamamen kapatıp ondan sonra sizinle olmalıydı, ben inanmadım eski konuları konuşmak için çağırdığına...

Var ki eski konuları için çağırdımm diyo artık siz varsınız eski konu ne klmış olabilir yoll verinn gitsn ztn o kız olsa yolu o size vermeye hazır olucaktır boşvern yuzunu görmüş oldunu

Şu anda sizinle sevgili olduğuna göre,ne eski konusu?

Eski konuları konuşmak için cagirmis yani çağırmış iste ne için olduğunun bir önemi yok

Sen de inandın mı yani ilahi hiç güleceğim yoktu

Bugün aynı konuyu okudum sanki ben ya Deja vu gibi oldu

Ne eski konusu yahu baya baya yazmis iste yalan tabiki apacik ortada zaten

Çözemedikleri bi konu mu varmış sorun bi bakalım ne dicek

Eski konular neymiş ki?Ortak iş mi yapmışlar , senet sepet işleri mi varmış neymiş yani...Kıza sorsaydınız ya bunu bana neden attın diye erkek arkadasınıza sormadan önce.

Kız sen bu konuyu sabahta açmadın mı??? Sence ne gibi amacı olabilir??? Küresel ısınmadan konuşacak halleri yok. He ben gözümü yumarım dersen hayat senin tabi.

Eski konular neymiş ki?Ortak iş mi yapmışlar , senet sepet işleri mi varmış neymiş yani...Kıza sorsaydınız ya bunu bana neden attın diye erkek arkadasınıza sormadan önce.
Kız yeter artık bıraksın peşimi diyor

O kızı istemediğini söylüyor. Kız peşimi bıraksın diyor. Ben şimdi napayım anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…