doğru mu yaptığı?

Bende görümceyim şimdi bi insana sırf görümce diye gıcık olunmaz ama bende bizim araba dense sinir olurdum. Evt saçma ve çocukça ama sinir olurdum. Ne zaman araba aldın kız derdm mesela. Sonra yine curcuna :halay:

Aman koş kocanı kışkırt.Bizim araba dedi diye 2 saat söylen. Görümceni çarmıha gerin beraber:kızgın:

Bu nedir ya ? 2 oğlum var buradakileri okudukça sinirim bozuluyor. Haklı olanlar var tabi ama bir o kadar da

öküz altında buzağ arayan var. Dediyse ne oldu? Komşu kızı değil ya abisinin arabasına bizim araba demiş.

Altınızdan mı aldı arabayı ?

3 gün sonra boşansan sen elsin o ölene kadar kardeşi.Bir kendinize gelin durduk yere kardeşlerin ana oğulların arasına

nifak sokmayın.

Bende taxi beklerken aha geldi bizim taxi diyorum ama bizim değil acaba şoförde bana uyuz oluyormudur:KK53:
Ya o değilde bu kadar fesatlanmayın keşke eşiminde arabasına yakınlarım bizim araba dese biz bi yere giderken milleti rahat ettirelim diye ölüyoruz elimizden gelse bagaja binip gitcez. Bu insanlar niye böyle sonradan buldumcuk anlamıyorum

Kusura bakmayın ama yuh. Dışarıya çıkarken kardeşimin eşinin arabasıyla çıkarız genelde. Kaç defa onların arabasına bizim araba demisimdir bilmiyorum bile. Çocuk kalksa dese ki baldız benim arabama neden bizim araba diyor çok rahatsız oluyorum net yüzüne bakmam bir daha. Arabayı üzerine yapacağından değil sizi aile olarak sahiplendiğinden demiştir onu. Ne kadar bencil ve oldumcu bir insansınız.

Arabayı bulamayınca bizimki bu muydu, poşetler kuzenin arabada değil bizim arabada dediğim zamanlar geliyor şimdi aklıma. Valla damat öyle düşünmüş olsa çok alınırdım.

Hanımlar merhaba
Görümcem bekar.. iyiliğine iyi . Ama laflarını esirgemeyen biri. Neyse gelelimm konuya haftasonu hep birlikte dışardaydık. Bizim arabaya benzer bir araba gördük benim kuzenim vardı yanımızda. Kuzenime diyor ki bak bizim arabaya benziyor ( kasttettiğide bizim araba ) Her defasında birde abisine ve babasına bana artık araba alın vs diyor . ( eşim zaten almaz banada diyor kendisi gitsin babam alsın diye ) Ben rahatsız oluyorum bizim arabayı kendi arabası sanmasına.

Allah aşkına ne var bunda ? Gelinimize gidince bizim evimiz diyorum çokta hoşuna gidiyor ! Tepkinizi çok ilginç buldum.

Cok cocukca geldı malesef.benım hoşuma gıderdı benımsemesi.abısının arabasına bızım araba demesınden normal bişey olamaz.evlenınce gelınler eslerını satın aldıklarını sanıyorlar.o sızden once onun agbısı..

Konu sahibesi (özellikle konunun sizin olduğunu belirttim ki, aman deyim bana da gıcık olmayın) sizin gibileri gördükçe insanlardan korkuyorum, yeminle korkuyorum, insanlar nelerden neler çıkarıyormuş, neler düşünebiliyormuş deyip hayrete düşüyorum.
Yukarıda başka arkadaşların da dediği gibi, Allah başka dert vermesin.

Back
X