- Konu Sahibi angelalone
-
Ne bölümü ,hangi bölümde okuyan bölüm birincisi bunu yanlış yazar ki,Üniversitede ki hocam
Genetik bolumune gecme sansi varsa sayisal bir bolum okuyordur. Takdir edersiniz ki sayisalcilarin buyuk bir kismi dil bilgisinde iyi degildirler.Ne bölümü ,hangi bölümde okuyan bölüm birincisi bunu yanlış yazar ki,
Sizin yazdığınız -ki bitişik olmalıydı
Tanıdığım hiçbir sayısalcı imla hatası yapmıyor.Genetik bolumune gecme sansi varsa sayisal bir bolum okuyordur. Takdir edersiniz ki sayisalcilarin buyuk bir kismi dil bilgisinde iyi degildirler.
Aksine bir sayısalcı olarak, sayisalcilarin dil bilgisinde çok iyi olduğunu dusunuyorum.Genetik bolumune gecme sansi varsa sayisal bir bolum okuyordur. Takdir edersiniz ki sayisalcilarin buyuk bir kismi dil bilgisinde iyi degildirler.
benim tanıdığım türkiyede ilk 100e girmiş, boğaziçinde okuyan bir sayısalcı bu basit hatayı yapıyor.Tanıdığım hiçbir sayısalcı imla hatası yapmıyor.
Dolayısıyla takdir de etmem.
Türkiye'detürkiyede
Boğaziçi'ndeboğaziçinde
Siz de haklısınız.ilkokul seviyesinde bir şey bu,
Aksine bir sayısalcı olarak, sayisalcilarin dil bilgisinde çok iyi olduğunu dusunuyorum.
Benim de ilk okurken dikkatimi çeken şey o oldu.
Bu arada ben konunu anlayamadım.
Proje kendisinin değilmiş ve belli ki söylemiş asıl kişiye, o kabul etmemiş. Sana da teselli olarak başka projem olursa seni de değerlendireceğim demiş.
Doğru yada yanlış mi diye sordugun ne?
Devam et okuluna tamamlayabiliyorsan tabiki 4 yıllığa tamamla. Önüne bak yani
Tanıdığım hiçbir sayısalcı imla hatası yapmıyor.
Yalniz bu bilgi en basit orta okul bilgisi.Genetik bolumune gecme sansi varsa sayisal bir bolum okuyordur. Takdir edersiniz ki sayisalcilarin buyuk bir kismi dil bilgisinde iyi degildirler.
Yok artık ! Gercekten onca yazdigim sey arasinda buna mi takildiniz? Gercekten mi ? Insanoglu iste surekli kusur aramaya meyilli.. Olamaz mi yani ? Eger metnin basinda ben dort dortluk insanim gozumden birsey kacmaz deseydim belki bu yorumu yapmaniz dogru olurdu.Ama kendimle ilgili oyle bir yargiya varmezken sizin oyle yargilamaniz kendinizi dort dortluk sanmanizdan kaynaklaniyor heralde.Insaniz gozumuzden kaciyor, kafamiz daginik olabiliyor.Degil mi ? Umarim gercek hayatinizda ikili iliskilerinizde de olaylardan cok boyle gereksiz ayrintilara takilmiyorsunuzdur.Bu arada yanlis yazilan ki yi farketmissiniz de dogru yazilan de leri niye farkedememissiniz ??Tanıdığım hiçbir sayısalcı imla hatası yapmıyor.
Yoo ben dil bilgisine değil, sayısalcılar dil bilgisi konusunda iyi değildir söyleminize istinaden alıntıladım sizi.Kizlar ben fikrimi soyledim. Kimsenin dil bilgisini sorgulamak bana dusmez. @Mineloo bu arada konu bana ait degil. Ben fikrimi yazdim ama dil bilgisine takildiginiz icin konu amacindan saptı.
Ortaokul un ayri yazilmadigi da bir ortaokul bilgisi. Allah askina ya konu dilbigisi mi?Yalniz bu bilgi en basit orta okul bilgisi.
Universitede sinif birincisi birinin yapmasi sasirtici.
Konu sahibi 4 yilliga tamamlamalisin.
glfldlvlsşclsşş umarım dalga geçiyorsunuzdur. gerçekten benim kesme işaretini bilmediğimi mi düşünüyorsunuz? burda kaç bin mesajım var, açıp tek tek bakarsanız hiçbirinde kesme işaretini ve büyük harfi kullanmamışımdır. çünkü kullanmıyorum, çünkü forumda bu kadar kasmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. bu bilmediğim anlamına gelmiyor. yalnız açıp bakarsanız yazım yanlışı bulamazsınız, birkaç tane insanlık hatası hariç. hadi bakalım hodri meydan.Türkiye'de
Boğaziçi'nde
Siz de haklısınız.
Yanlış yazım göze çarpar ,doğru yazılan zaten olması gerekendir.Yok artık ! Gercekten onca yazdigim sey arasinda buna mi takildiniz? Gercekten mi ? Insanoglu iste surekli kusur aramaya meyilli.. Olamaz mi yani ? Eger metnin basinda ben dort dortluk insanim gozumden birsey kacmaz deseydim belki bu yorumu yapmaniz dogru olurdu.Ama kendimle ilgili oyle bir yargiya varmezken sizin oyle yargilamaniz kendinizi dort dortluk sanmanizdan kaynaklaniyor heralde.Insaniz gozumuzden kaciyor, kafamiz daginik olabiliyor.Degil mi ? Umarim gercek hayatinizda ikili iliskilerinizde de olaylardan cok boyle gereksiz ayrintilara takilmiyorsunuzdur.Bu arada yanlis yazilan ki yi farketmissiniz de dogru yazilan de leri niye farkedememissiniz ??
Evet ortaokul birlesik yazilir duzelttiginiz icin tesekkur ederim. Ben yazarken bosluk koymusum bu benim hatam ama sinif birincisi bir universite ogrencisinin boyle basit yanlislar yapmasi garip degil mi? Benim kafama takilan oydu.Ortaokul un ayri yazilmadigi da bir ortaokul bilgisi. Allah askina ya konu dilbigisi mi?
Insanlarin direk karsidaki kisinin kusurlarina yonlenmesi ne kadar uzucu? Olamaz mi yani ? Belki kafam daginik? Zaten yazdigim konudan kafamin ne kadar daginik oldugu belli oluyor.Bilmemis olsam dahi bunu bu sekilde yargilamak kimsenin haddi degil ..Neden o kadar dil bilgisi kurallarına takılıyor insanlar anlamıyorum .Burda kimseye not verilmiyor değil mi? Çok anlaşılmadığı takdirde bence düzeltmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?