doğru mu yaptım?

millamiya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
347
107
53
merhaba arkadaşlar, beni kv ya da görümcelerle sorunum yok çok şükür ama size bir konuda danışmak istiyorum.

bu sene de biz karar verdik ve nasip oldu şükür.. şuan 8 haftalık eşim ilk öğrendiğimizden beri arayalım anneme söyleyelim dedi ama ben nedense benden saklanan aynı şeyi hemen söylemek istemedim. dün söyledim kv me hamile olduğumu. o da sevindi baya, sonra hemen x ablana söyledin mi dedi. yoo dedim ilk sizle paylaşıyorum. o zaman ara söyle senin söylemen daha doğru falan dedi. ben de o anda diyemedim e o benim gözüme baka baka yalan söyledi hala daha anlayamıyorum ya.. ben sadece arayıp söylemeye utanırım ben siz söyleyin falan dedim halbuki alakası yok utanmakla.

neyse eşim bana hak veriyor ama çok küçük şeylere takılıyosun falan dedi. ben de aslında bekleyecektim ama kv me ayıp olurdu o kadar uzun süre haber vermediğim için. abartıyor muyum sizce

Son düzenleme:
Bende arayıp söylemezdim, gözümün içine bakarak yooo hamile degilim diyorsa o da sağdan soldan duysun :)
Önemli bir mevzu da degil aslında.

Ben de emin olana kadar söylemezdim heralde. Belki düşük tehlikesi falan vardı da tehlike geçene kadar söylememeyı tercih etti. Saygı duymak zorundayız yani. Benim hiç umrumda bile olmaz söylese de söylemese de, banane.
Bu arada bence senin kayınvalidene söylemen yeterli, ne gerek var ki herkesi arayıp bilgi vermeye.

o çok alınganmış ona hep özel davranılıyor. diğer görümceme söylemiş mesela arayıp tebrik etti. herkesin bilip benim bilmemem kendimi yabancı gibi hissettrdi sadece. ne kadar tehlike olsa da ben birinin gözünün içine bakıp yalan söyleyemem şahsen

takma kafana yahu bazıları kimseye sölemiyor düşer falan diye 3 aydan önce.senle ilgili değil yani.amaan banane de söle ne sölemese ne benmi bakacam banamı doğuryo der geçersin.

Bende arayıp söylemezdim, gözümün içine bakarak yooo hamile degilim diyorsa o da sağdan soldan duysun :)
Önemli bir mevzu da degil aslında.
evet ben de benden duymasını istemiyorum çok önemli değil evet kendim mi abartıyorum diye merak ettim:)

takma kafana yahu bazıları kimseye sölemiyor düşer falan diye 3 aydan önce.senle ilgili değil yani.amaan banane de söle ne sölemese ne benmi bakacam banamı doğuryo der geçersin.

aynen öyle aslında kendimi yabancı gibi hissettim mesela kvsinin akrabaları falan gelmiş onlar herkes biliyor bi biz çok komik geldi neyse.

aynen öyle aslında kendimi yabancı gibi hissettim mesela kvsinin akrabaları falan gelmiş onlar herkes biliyor bi biz çok komik geldi neyse.
hem öyleyse şimdi benim arayıp söylemememe bozulmaması lazım anasından duysun

evet ben de benden duymasını istemiyorum çok önemli değil evet kendim mi abartıyorum diye merak ettim:)

Yani biri bana da sordugum halde ki kv de zaten apacık beyan etmiş, onu içme bunu içme diye,
bu noktada hala degilim dese, umursamam ama bende özel olarak arayıp aaa bak ben hamileyim demem yani.
aramamak ta haklısın :)

Coooookkk onemsiz abartilmayacak bi konu..sanirim yeni evlisin boyle kucuk aytintilara takilma sana hemen soylese ne olcak 2 hafta sonra duyunca ne oldu basit bi konu dert ettigine degmez inan
...kucuk hesaplara da gerek yok strese girme bebegin herseyi hissettigini unutma takilma biyle seylere..aramak icinden gelmiyosa unuttum aramayi filan de arama

ha herkes biliyor yani.belki imrenir üzülür felanmı diye düşündüler.saçma yahu

ben 2 aylık evliydim zaten niye imreneyim ki 1 yıl da çocuk istemedim. yabancı gibi hissettirmek için sanırım amaan salla:)

Bebek senin
Ne zaman canin isterse o zaman soyle
Hatta hic soyleme kendiliginden fark edip sorsun sana sen de aaaaa ben seni unuttum soylemedim mi evet hamileyim dersin

o bana söyledi mi de ben söyleyeyim de sizde söylemeyin nazarı değer mazallah de

kısasa kısas

evet küçük ayrıntı biliyorum:) yalan söylemesine bozuldum en çok. bi kaç kere daha yalan söylediğini farkettim başka konularda da. madem söylemşyo tamam o zaman benim aramama da bozulmaması lazım o zman

Bebek senin
Ne zaman canin isterse o zaman soyle
Hatta hic soyleme kendiliginden fark edip sorsun sana sen de aaaaa ben seni unuttum soylemedim mi evet hamileyim dersin
iyi fikir:) ama annesi kesin söyler zaten aman söylesin ben aramıycam ama inat ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…