doğru mu yaptım?

Şuan aynı durumu yaşıyorum.
Eşim ve ben hariç hiçbir kimse bilmiyor ama çok sigara içen biri olarak içmememden anlayan anlamıştır.
Şöyle bir psikoloji; kese görünene kadar, düşüklerin yaşandığı ilk 3 ayı atlatana kadar kimseyi boşu boşuna heveslendirmek istemiyor insan.
Çünkü bu haber ne kadar yayılırsa, olumsuz bir durumda yaşanılacak üzüntü o kadar artacaktır.
Görümceniz bence, bu sebeple geçiştirmeye çalışmıştır ama yine anlayan kendi çabasıyla anlamıştır.
Haklısınız biraz saçma bir durum olsa da, yine de kafanıza takıp kendinizi yoracak bir sorun yok ortada.
Unutun, gitsin.

haklisin ama keske kv soylemeseydin simdi ona soylemezsen yarin bigun konu acilir kv gorumcene derse kirginlik falan yapar canin sikilmasin sonra

Gorumceniz kimseye soylemese 3 aylik olana kadar hak verirdim. Ama butun herkese soylemis, sadece size ve esinize soylememis. Siz de ona soylemeyin. Annesinden ogrensin.

haklisin ama keske kv soylemeseydin simdi ona soylemezsen yarin bigun konu acilir kv gorumcene derse kirginlik falan yapar canin sikilmasin sonra

ben çekinirim siz söyleyin dedim sadece aklıma başka bişe gelmedi o anda

bence arayıp soyleme
karsılastıgınızda aaa soylemedım mı belkı nasılsa duymussundur dıye aklıma gelmemıstır dıye gecıstır
ozellıkle arayıp herkese haber vermek zorunda degılsın kayunvalıdene soylemıssın yeterlı bence...

bence de kesinlikle aramak istemiyorum. kv seviyorum ama hep böyle yapıyor arayıp x ablanı ara yok şu olmuş bu olmuş.her şeyi ondan duyuyoruz ben niye meraklı gibi arayıp söyleyeyim ki

bence de kesinlikle aramak istemiyorum. kv seviyorum ama hep böyle yapıyor arayıp x ablanı ara yok şu olmuş bu olmuş.her şeyi ondan duyuyoruz ben niye meraklı gibi arayıp söyleyeyim k

ben olsam söylemezdim...
özellikle senden niye gizlemiş ki..
birilerinden duyar nasılsa..
söylemedin derse o zaman sen 3 aylıkken saklamıştın dersin..
Allah ya bu hamileyim aman nazar edecekler triplerine deli oluyorum:)

bence de kesinlikle aramak istemiyorum. kv seviyorum ama hep böyle yapıyor arayıp x ablanı ara yok şu olmuş bu olmuş.her şeyi ondan duyuyoruz ben niye meraklı gibi arayıp söyleyeyim k
ozellıkle aramama ne gerek var anne okadar mı resmı dustuk benı ozellıkle arayıp haber mı verdınız kı ? ben alınmadımda kotu bırsey dusunmedımde kımsede dusunmesın bukadar basıt ayrıntılar ıcın takılmaya gerek yok
benden se buyuk olarak senın bılgı vermen ve onun hayırlı olsun dıye araması daha hos olur bence de konuyu acarsa eger
aman kırılır mı dıye dusunme bu senın kararın senın bebegın kıme soyleyıp soylemeyecegıne sen karar verırsın onlarında yaptıgı gıbı :)

ben olsam söylemezdim...
özellikle senden niye gizlemiş ki..
birilerinden duyar nasılsa..
söylemedin derse o zaman sen 3 aylıkken saklamıştın dersin..
Allah ya bu hamileyim aman nazar edecekler triplerine deli oluyorum:)
kayınvalidem söyler zaten bugün de. o sakladıkça benim aramamı nasıl bekliyor onu anlayamadım

Ben olsam kesinlikle söylemezdim.Sen o ailenin gelinisin yani o ailenin bir ferdi oldun artık görümcenin hamile oldugunu senden saklaması hoş bi hareket değil..Bence sende söyleme o başkalarından duysun senin neler hissettiğini anlasın

kanka olsak zaten ben hemen arayıp ilk ona söylerdim ama onun beni ailenin dışında bırakma çabası yüzünden şimdi de ben demek istemiyorum hatta ben bir kaç ay daha beklerdim de artık kv söylemek zorunda kaldım

kv söyler zaten. benim bozulduğum saklaması değil ayrıca bildiğin yalan söylemesi

hiç sormadın mı abla hamileymişsin neden benden gizledin diye?

soramadım valla çekingenim biraz ama hep içimde kaldı yani

bende cınsıyetı bellı oldugunda soylemıstım :)
daha dogrusu esım aradı annesını haber verdı ben bıle aramadım
bosver hıc kafana takma herkes ustune dusenı yapsında olması gerektıgı gıbı olsunda sen zaten ona gore davranırsın
kendılerını sozle bıle agırlattırmayı ıyı bılıyor herkes
kayınvalıdenın sana onu soylerken dusunmesı gerektı once

neden önyargılı yaklaştığınızı anlamadım, herkes bilirken size söyleyememesinde acaba iyi niyet olamaz mı? Belki de sizin anne olmayı istediğinizi düşündüğü için söyleyememiş olamaz mı? Bence bu kadar önyargılı olmayın. Siz sadece bebeğinize odaklanın, duyması gereken gerektiği zamanda öğrenir zaten ha bu konu kafanıza çok takılıyorsa bir muhabbet arasında sorarsınız sizde, belki de gerçekten geçerli bir sebebi vardır, saygılar.

Ben 4 aya kadar sadece aileme ve eşimin ailesine söyledim. Sonra diğer akrabaların haberi oldu. Çünkü sürekli aynı soruların sorulması beni sıkıyo. Kaç aylık cinsiyeti miden bulanıyo mu yatsana ayağını uzatsana. Offf akıl isteyen yok diyesim geliyodu. Bende bunu sadece 5 ay yaşadım neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…