- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
teşekkür ederim valla kayınvalideme dedim siz söyleyin ne farkeder diyeBen olsam aramam. Bari kocan arasin artik siz haber vermeyi kabul ettiysenizde.
Hayirli olsun bu arada
haklisin ama keske kv soylemeseydin simdi ona soylemezsen yarin bigun konu acilir kv gorumcene derse kirginlik falan yapar canin sikilmasin sonra
bence de kesinlikle aramak istemiyorum. kv seviyorum ama hep böyle yapıyor arayıp x ablanı ara yok şu olmuş bu olmuş.her şeyi ondan duyuyoruz ben niye meraklı gibi arayıp söyleyeyim kbence arayıp soyleme
karsılastıgınızda aaa soylemedım mı belkı nasılsa duymussundur dıye aklıma gelmemıstır dıye gecıstır
ozellıkle arayıp herkese haber vermek zorunda degılsın kayunvalıdene soylemıssın yeterlı bence...
ozellıkle aramama ne gerek var anne okadar mı resmı dustuk benı ozellıkle arayıp haber mı verdınız kı ? ben alınmadımda kotu bırsey dusunmedımde kımsede dusunmesın bukadar basıt ayrıntılar ıcın takılmaya gerek yokbence de kesinlikle aramak istemiyorum. kv seviyorum ama hep böyle yapıyor arayıp x ablanı ara yok şu olmuş bu olmuş.her şeyi ondan duyuyoruz ben niye meraklı gibi arayıp söyleyeyim k
kayınvalidem söyler zaten bugün de. o sakladıkça benim aramamı nasıl bekliyor onu anlayamadımben olsam söylemezdim...
özellikle senden niye gizlemiş ki..
birilerinden duyar nasılsa..
söylemedin derse o zaman sen 3 aylıkken saklamıştın dersin..
Allah ya bu hamileyim aman nazar edecekler triplerine deli oluyorum:)
kayınvalidem söyler zaten bugün de. o sakladıkça benim aramamı nasıl bekliyor onu anlayamadım
ozellıkle aramama ne gerek var anne okadar mı resmı dustuk benı ozellıkle arayıp haber mı verdınız kı ? ben alınmadımda kotu bırsey dusunmedımde kımsede dusunmesın bukadar basıt ayrıntılar ıcın takılmaya gerek yok
benden se buyuk olarak senın bılgı vermen ve onun hayırlı olsun dıye araması daha hos olur bence dekonuyu acarsa eger
aman kırılır mı dıye dusunme bu senın kararın senın bebegın kıme soyleyıp soylemeyecegıne sen karar verırsın onlarında yaptıgı gıbı :)
kv söyler zaten. benim bozulduğum saklaması değil ayrıca bildiğin yalan söylemesiBen olsam kesinlikle söylemezdim.Sen o ailenin gelinisin yani o ailenin bir ferdi oldun artık görümcenin hamile oldugunu senden saklaması hoş bi hareket değil..Bence sende söyleme o başkalarından duysun senin neler hissettiğini anlasın
hiç sormadın mı abla hamileymişsin neden benden gizledin diye?
bende cınsıyetı bellı oldugunda soylemıstım :)kanka olsak zaten ben hemen arayıp ilk ona söylerdim ama onun beni ailenin dışında bırakma çabası yüzünden şimdi de ben demek istemiyorum hatta ben bir kaç ay daha beklerdim de artık kv söylemek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?