K Kbo4 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Ocak 2021 4.026 5.398 78 22 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #101 Belisimm .!.: Siz şanslıymışsınız bu konuda ablamın yoktu bekardı çoğu arkadaşları eniştemin Genişletmek için tıkla... Çok zor olmuştur gerçekten. Allah bundan sonraki yerlerde daha rahat ettirsin
Belisimm .!.: Siz şanslıymışsınız bu konuda ablamın yoktu bekardı çoğu arkadaşları eniştemin Genişletmek için tıkla... Çok zor olmuştur gerçekten. Allah bundan sonraki yerlerde daha rahat ettirsin
L A L 🎀İDİLİM🎀 Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 8.278 En iyi cevaplar 1 6.293 148 22 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #102 Banuu8 .!.: Çok zor olmuştur gerçekten. Allah bundan sonraki yerlerde daha rahat ettirsin Genişletmek için tıkla... Aminn şuan daha iyi yakına geldiler
Banuu8 .!.: Çok zor olmuştur gerçekten. Allah bundan sonraki yerlerde daha rahat ettirsin Genişletmek için tıkla... Aminn şuan daha iyi yakına geldiler
D Derindeniz18 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2018 3.507 5.647 158 22 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #103 rainyy .!.: Ne bilim foto atti silahli Genişletmek için tıkla... Ülkenin yüzde 80 inde silah var.Hepsi Aker polis mi?
rainyy .!.: Ne bilim foto atti silahli Genişletmek için tıkla... Ülkenin yüzde 80 inde silah var.Hepsi Aker polis mi?
A Aysenimi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 11.643 12.128 248 31 22 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #104 ucgunlukdunya .!.: 29 yaşında sağlıklı bir erkeğin tek bir kadınla kısa süreli ilişki yaşaması çok zor bu devirde. Mümkün mü, mümkün ama baya zor. Genişletmek için tıkla... Neresi zor.kimsenin beğenmediği, iletişim kurmayı beceremeyen bir tiptir.gariban diyoruz kısaca.keşke yalan olsa daha iyi.
ucgunlukdunya .!.: 29 yaşında sağlıklı bir erkeğin tek bir kadınla kısa süreli ilişki yaşaması çok zor bu devirde. Mümkün mü, mümkün ama baya zor. Genişletmek için tıkla... Neresi zor.kimsenin beğenmediği, iletişim kurmayı beceremeyen bir tiptir.gariban diyoruz kısaca.keşke yalan olsa daha iyi.
hederahelixx Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2020 602 1.726 113 22 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #105 Ben inandım. Bir tane kısa süreli ilişkisi olmuştur! Ama dmden yürüdüğü tek kız sen değilsindir aynı anda onlar.. yirmiler... elliler...
Ben inandım. Bir tane kısa süreli ilişkisi olmuştur! Ama dmden yürüdüğü tek kız sen değilsindir aynı anda onlar.. yirmiler... elliler...