Dogru mudur?

Üzdünn afshdjsks ben 2 yıldır çekiyordum oysaki hemde şuan 11 aylık bebeyle
Allah yardımcın olsun bacım ablamdan bilirim tek başına büyüttü doğularda çocuğunu yol bilmez iz bilmez akraba yok kimsesiz

Bu devirde sanaldan bişeyler yaşamak çok akıllı iş değil. Bir silah bir polis yazısı ile olacak iş değil. Benim eşimde polis mesela ama ben tanıştığımdan beri hiç abuk sabuk bir hareketini görmedim. Hatta sevgili olduktan sonra bir iş için bile gittik çalıştığı emniyete. Reelde görüşmeden bilemezsin ki yüz yüze niye görüşmek istiyorsun reelde bir şey yapamayacaksan anlamadım ben senşn olayını

Allah yardımcın olsun bacım ablamdan bilirim tek başına büyüttü doğularda çocuğunu yol bilmez iz bilmez akraba yok kimsesiz
Amiinnn hepimizin zor gerçekten ya Allah'tan bizim arkadaşımız çok burda tabi onlarda seneye gidiyor ama en azından alışana kadar yanında birileri olması iyi oluyor. Kolay yerler değil buralar.

Amiinnn hepimizin zor gerçekten ya Allah'tan bizim arkadaşımız çok burda tabi onlarda seneye gidiyor ama en azından alışana kadar yanında birileri olması iyi oluyor. Kolay yerler değil buralar.
Siz şanslıymışsınız bu konuda ablamın yoktu bekardı çoğu arkadaşları eniştemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…