- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
Yaa bende çok şaşırdım. Bu işleri böyle yapmak bu kadar kolay mı ya
Bende şaşırdım böyle bir aplikasyonuda burda duydum şimdiYaa bende çok şaşırdım. Bu işleri böyle yapmak bu kadar kolay mı ya
Çok tehlikeli yahuBende şaşırdım böyle bir aplikasyonuda burda duydum şimdi
Allah yardımcın olsun bacımÜzdünn afshdjsks ben 2 yıldır çekiyordum oysaki hemde şuan 11 aylık bebeyle
Görüntülü konuştun mu resimdekiyle aynı kişimiKizlar dalga geciyorsunuz ama baktim polis yaziyor kiyafetinfe
Foto attiGörüntülü konuştun mu resimdekiyle aynı kişimi
Boyle degilRainny seninkinin forması da böyle mi, yoksa kamuflaj mi? Birde omzunda yıldız falan var mı ?
Görüntülü konusmayı teklif et bir de. O olsa bile güvenme. Kimseye güvenilmez bu devirde bacımFoto atti
Gerçekten bu kadar saf misiniz, bize ayak mi yapıyorsunuz?Foto atti
Nefes alsa yeter hafif bi kalp atışı yeter modunda olduğundan ödü kopuyor evde kalacak siyeGerçekten bu kadar saf misiniz, bize ayak mi yapıyorsunuz?
Siz bakir mi istiyorsunuz? Tipi normalse gerisi önemli değil ya, karaktere falan bakmaya gerek yok.bir tane kisa sureli iliskim oldu dedi bu dogru mudur sizce? Tipi normal geldi bana
Yalan mi konusuyor diye sordumSiz bakir mi istiyorsunuz? Tipi normalse gerisi önemli değil ya, karaktere falan bakmaya gerek yok.
Sadece Instagram'daki profil resmini görüp sana yazan adamdan ne bekliyorsun rainyy, ciddi soruyorum.Bana gel falan diyor simdi. Niyetini belli etti
Yani yalan olsa ne olacak ki? Belki erkek bile değil. Belki de bot. Bilemeyiz ki.Yalan mi konusuyor diye sordum
Yazık başına geleceklerden habersiz napsınBana gel falan diyor simdi. Niyetini belli etti
Amiinnn hepimizinAllah yardımcın olsun bacımablamdan bilirim tek başına büyüttü doğularda çocuğunu yol bilmez iz bilmez akraba yok kimsesiz
Siz şanslıymışsınız bu konuda ablamın yoktu bekardı çoğu arkadaşları enişteminAmiinnn hepimizinzor gerçekten ya Allah'tan bizim arkadaşımız çok burda tabi onlarda seneye gidiyor ama en azından alışana kadar yanında birileri olması iyi oluyor. Kolay yerler değil buralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?