Dogru mudur?

Rainyy benim yorumlara beğenmemeyi basacağına sanal hayata engeli basıp gerçek hayata adım atsan ne güzel olur kardeşim bir bilsen

Olası konuşma: (not: resimdeki kişi tutuklanmış bir sahte polismiş o yüzden resmini rahatlıkla kullandım)

Eki Görüntüle 3116976
Eki Görüntüle 3116977
Allah'ım tipine mi gülsem silahın resmini çekip atmasına mı gülsem orda mısın resim at demesine mi bilemedim hepsi birbirinden ilginç Hayır başta belliymiş sahte olduğu artık şu sosyal medyanın sahte kişilerine kurban gitmek yerine uzak mı dursanız crazy girl?

Gerçek değil yahu ben rainyy'nin konuşmasının simülasyonunu yaptım hahahha

Olası konuşma: (not: resimdeki kişi tutuklanmış bir sahte polismiş o yüzden resmini rahatlıkla kullandım)
Erinmedin uğraştın mı birde bende diyorum kopukluk var ne alaka whatsapptan selam denmiş birbirleriyle ilk tanışma ordan olmuş gibi ama sonda instada gördün ya yazıyor çalış bacım biraz olmaz böyle

Erinmedin uğraştın mı birde bende diyorum kopukluk var ne alaka whatsapptan selam denmiş birbirleriyle ilk tanışma ordan olmuş gibi ama sonda instada gördün ya yazıyor çalış bacım biraz olmaz böyle
Rainyy instagram'dan konuşuyorum demişti ama benim elimde sahte whatsapp konuşması yapan app vardı o yüzden böyle bir şey çıktı ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…