- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.684
- 448
Yine sanal dünyası benceRainyy nolur bu defa reel de tanıştık de
Başka bir ihtimal var mı kiYine sanal dünyası bence
.Rainyy benim yorumlara beğenmemeyi basacağına sanal hayata engeli basıp gerçek hayata adım atsan ne güzel olur kardeşim bir bilsen
Bu ne kizOlası konuşma: (not: resimdeki kişi tutuklanmış bir sahte polismiş o yüzden resmini rahatlıkla kullandım)
Eki Görüntüle 3116976
Eki Görüntüle 3116977
Ben senle niye uğraşayım hayat senin hayatın
Allah'ım tipine mi gülsem silahın resmini çekip atmasına mı gülsem orda mısın resim at demesine mi bilemedim hepsi birbirinden ilginçOlası konuşma: (not: resimdeki kişi tutuklanmış bir sahte polismiş o yüzden resmini rahatlıkla kullandım)
Eki Görüntüle 3116976
Eki Görüntüle 3116977
Gerçek değil yahu ben rainyy'nin konuşmasının simülasyonunu yaptım hahahhaAllah'ım tipine mi gülsem silahın resmini çekip atmasına mı gülsem orda mısın resim at demesine mi bilemedim hepsi birbirinden ilginçHayır başta belliymiş sahte olduğu artık şu sosyal medyanın sahte kişilerine kurban gitmek yerine uzak mı dursanız crazy girl?
Olası konuşma: (not: resimdeki kişi tutuklanmış bir sahte polismiş o yüzden resmini rahatlıkla kullandım)
Kız nasıl yaptın onuGerçek değil yahu ben rainyy'nin konuşmasının simülasyonunu yaptım hahahha
Erinmedin uğraştın mı birdeOlası konuşma: (not: resimdeki kişi tutuklanmış bir sahte polismiş o yüzden resmini rahatlıkla kullandım)
Rainyy instagram'dan konuşuyorum demişti ama benim elimde sahte whatsapp konuşması yapan app vardı o yüzden böyle bir şey çıktı ortayaErinmedin uğraştın mı birdebende diyorum kopukluk var ne alaka whatsapptan selam denmiş birbirleriyle ilk tanışma ordan olmuş gibi ama sonda instada gördün ya yazıyor çalış bacım biraz olmaz böyle
Töbeee öyle birşey mi varmışRainyy instagram'dan konuşuyorum demişti ama benim elimde sahte whatsapp konuşması yapan app vardı o yüzden böyle bir şey çıktı ortaya
MdjdjfjfjfjfOlası konuşma: (not: resimdeki kişi tutuklanmış bir sahte polismiş o yüzden resmini rahatlıkla kullandım)
Rainny seninkinin forması da böyle mi, yoksa kamuflaj mi? Birde omzunda yıldız falan var mı ?Olası konuşma: (not: resimdeki kişi tutuklanmış bir sahte polismiş o yüzden resmini rahatlıkla kullandım)
Yok daha neler genaral falan çıksın birdeRainny seninkinin forması da böyle mi, yoksa kamuflaj mi? Birde omzunda yıldız falan var mı ?
Bu resimdeki hem özel harekat forması değil hem emniyet amiri. Yani yalan olduğu 2 km öteden belliymiş. Rainny ninki de yalan kesin.Yok daha neler genaral falan çıksın birde
Geyik amaçlı, iki dakikamı bile almadı yapmak.Töbeee öyle birşey mi varmışsende niye var?
Kız sahte oBu resimdeki hem özel harekat forması değil hem emniyet amiri. Yani yalan olduğu 2 km öteden belliymiş. Rainny ninki de yalan kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?