Bence yukarıdaki ablayi dinle canım. Ha o kitaplara vereceğin parayı kisisel gelişim veya dini kitaplara versen de onlardan alsan diyorum on numero beş yildiz olur canım
Öyle canım ona kızabilirsin ama doğru söylemiş. Bir ilişkide ayrılık lafı edildikten sonra bir şeyler kırılıyor insanın içinde. Hani hep birlikte olucaz hayalleri inandırıcılığını kaybediyor. Yolları tekrar kesiştirmemek en iyisi. Kader de varsa zaten olur zorlama sen onu hiç. Belki bu zorlama ilişkiyi yaşarken seni çok sevebilecek biriyle karşılaşma şansını da yitirebilirsin
başkasını istemiyorum ki içimden gelmiyor bir çok insan çıktı karşıma kimisi belki iyiydi kimisi belki de kötü ydü ama tanımak istemiyorum kimseyi. birini daha içim almıyor işte bu durum geçici mi yoksa hep böyle mi olucak bilmiyorum. ama benim hiç bir umudum kalmadı artık insanlardan...
Anladım arkadasim lakin tekrar bir araya gelirseniz olacakları söyleyin: ilk bir kaç gun hadi diyelim bikac hafta ilgili olur sonra yine o haline geri döner çünkü onun fitrati bu. Özleyen adam ulan bırak aramayi yanina atlar gelir... Beni seven biri vardı zamanında ondan biliyorum bak ben de onun değerini bilememistim her neyse... Yani demem o ki o değişmez o bu ya kabullencen, ya da hayatına seni mutlu eden birinin girmesine izin vercen secim senin
Bir süre kimseye bir şey hissedememen çok doğal.Aksi saçma olurdu zaten. Ama bu da geçecek biliyorsun, biraz dayan çok güzel şeyler bekliyor seni hayatta. İnan hayat her gün kavgayla geçmiyor, sevgi de bir yere kadar kapatıyor bunların üstünü. Anlattığına göre senin duygularına çok da önem vermiyor bu kişi, seni kırmaktan çekinmiyor Atlatırsın bugünleri umarım
başkasını istemiyorum ki içimden gelmiyor bir çok insan çıktı karşıma kimisi belki iyiydi kimisi belki de kötü ydü ama tanımak istemiyorum kimseyi. birini daha içim almıyor işte bu durum geçici mi yoksa hep böyle mi olucak bilmiyorum. ama benim hiç bir umudum kalmadı artık insanlardan...
Anladim canım ama hayırlısı boyleymis ya.. Uzme kendini paralama.bir de su yönden düşün ssn boyle uzuluyorsin peki o napiyor? Seni dusunuyor mu özlüyor mu? Sevgisinden eminmisin? Eğer eminsen bekle derim. Ki olacakları söyledim sürekli basa donceksiniz barissaniz bile az aci cekmene izin verip unutmaya karar versen sonrası daha parlak bence..
Bir süre kimseye bir şey hissedememen çok doğal.Aksi saçma olurdu zaten. Ama bu da geçecek biliyorsun, biraz dayan çok güzel şeyler bekliyor seni hayatta. İnan hayat her gün kavgayla geçmiyor, sevgi de bir yere kadar kapatıyor bunların üstünü. Anlattığına göre senin duygularına çok da önem vermiyor bu kişi, seni kırmaktan çekinmiyor Atlatırsın bugünleri umarım
evet beni kaybetmekten korkmadı hiç kırmaktan korkmadı beni kırdıktan sonra rahatsız olmadı bu durumdan içi acımadı.. bu halleri yüzünden güvenemedim sevgisine ama o öyle demiyor sen sevmeyi anlamadın 2 yıldır beni anlamak istemeyen birisin sen karşımda daha da kendimi tanıtamam sana falan demişti. 4 ay olduk ayrılalı işte
Hayır canım lütfen öyle düşünme. Senin hayatına doğru insan girmemis daha
Anladim canım ama hayırlısı boyleymis ya.. Uzme kendini paralama.bir de su yönden düşün ssn boyle uzuluyorsin peki o napiyor? Seni dusunuyor mu özlüyor mu? Sevgisinden eminmisin? Eğer eminsen bekle derim. Ki olacakları söyledim sürekli basa donceksiniz barissaniz bile az aci cekmene izin verip unutmaya karar versen sonrası daha parlak bence..
sevgisine hiç güvenmiyorum canım cicim aylarımızdayken bile güvenmiyordum ki bu saatten sonra hiö güvenemem. zaten bana tekrar gelememe sebeplerinden biri de buymuş. ona artık güvenmeyeceğimi düşünüyormuş
4 ay olmuş zaten geçmiş gitmiş. Sen de sana bir bakışından bile sevdiğini anladığın birini hakediyorsun. Valla ben böyle çiftler görüyorum çok özeniyorum. Resmen biz çok seviyoruz diye enerji yayıyorlar etrafaDaha iyileri bizim olsun inşallah. Amin:)
peki böyle böyle kaç tane erkek girip çıkıcak hayatımıza.. ben sevdiğimden başkasını istemiyorum bana sarılmasını bana dokunmasını başka erkeklerin bana aşkım demesini benimle evlilik hayalleri kurmasını
Ergen kafasindan cikamadigin ne kadar asikar sayi fazla olmasin diye ilk bulduguna yapisman saglikli birsey mi ? Ayrica evlenip bosanmak zorunda kalan bayanlar dahi hayatina biyerden sonra devam edebiliyor dogru olanda bu belki yeni bir ask .. bu kotu birsey mi yok ondan baskasi dokunmasin etmesin sanki herkes bayiliyor sirf bunun icin yalvaricaksan sacma sapan geri dondurme seyleriyle ugrasacaksan isin var evlilik oyuncak degil bir omur kitaptan okudugun seylerle hareket edemessin olmuyorsa olmuyordur