• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğru olabilir mi bunlar ?

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
internet sitelerinde terkeden eski erkek arkadaşımızı geri döndürebilmemiz için yapmamız gerekenler yazıyor. hatta bunlar için bir sürü kitaplar falan yazılmıs. bu yöntemler ne kdar dğru sizce? bu yöntemleri kullanıp eski sevgilisini döndürebilen var mı? bana saçma geliyor biraz gideni nasıl döndürelim değil mi?

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. Boşver be arkadaşım eski sevgiliden yarar geldiği nerde görülmüş :KK14: valla bak defalarca deneyen biri olarak söylüyorum önündeki maçlara bak :KK45:

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. Boşver be arkadaşım eski sevgiliden yarar geldiği nerde görülmüş :KK14: valla bak defalarca deneyen biri olarak söylüyorum önündeki maçlara bak :KK45:
kalbim sökülüyor 4 aydır.. neden gelmedi hala... 1 yl sonra bile birleşip mutlu olanlar varmıs

O kitaplar hipnozmu yapıyormuş acaba?
Giden erkek zaten gitmiştir,geri döndürme çabası nıye?
Gider,siz geri döndürürsünüz,tekrar gider siz yine döndürün böyle sürer gider.

yıllar sonra bile barışıp evlenenler varmış

Varmış eee hepsi mutlumuymuş?

okadar uğraşmayın ozaman kestirmeden eski sevgilinizin ayağına kapanın.
Giden gider geri döndürme çabası neden?
Gidenleri geride bırakın siz gelenlere bakın bence.

Varmış eee hepsi mutlumuymuş?

okadar uğraşmayın ozaman kestirmeden eski sevgilinizin ayağına kapanın.
Giden gider geri döndürme çabası neden?
Gidenleri geride bırakın siz gelenlere bakın bence.
peki böyle böyle kaç tane erkek girip çıkıcak hayatımıza.. ben sevdiğimden başkasını istemiyorum bana sarılmasını bana dokunmasını başka erkeklerin bana aşkım demesini benimle evlilik hayalleri kurmasını :mad:

peki böyle böyle kaç tane erkek girip çıkıcak hayatımıza.. ben sevdiğimden başkasını istemiyorum bana sarılmasını bana dokunmasını başka erkeklerin bana aşkım demesini benimle evlilik hayalleri kurmasını :mad:
Neden ayrildiniz canım? Özel değilse söyleyebilir misin birde yasin kaç

Hayatınıza adam gibi adamları alırsanız sizi yarı yolda bırakmaz korkmayın.
sizi istemeyen adama iki gün sarılırsınız,üçüncü gün mahkemede bulursunuz kendinizi unutmayın.
Zorla aşk sizi nekadar mutlu eder?

sizi istemeyen adama iki gün sarılırsınız,üçüncü gün mahkemede bulursunuz kendinizi unutmayın.
Aynen öyle ablacim ben o kabullenis aşamasını geçtim önüme bakıyorum. Arkadaşın yaptığı gibi 2 sene bekledim ben ve benim mevzum baya bi karışık... Sonuç ne mi oldu yine terkediliş yine hüsran. Adam bana yemin etmişti bir de bundan sonra elini çocuğunuzun elini tutmak için bırakırım diye.. Yalanmis herşey ben sildim onu konu sahibi arkadaş da öyle yapsın hic zaman kaybetme kafanı benim gibi taşa vurma. Doğru insan doğru yerde çıkarsın inşallah karşıma...

işte bu bahsettiğim kitaplarda onları kendimize bağlamanın ve aşık edebilmenin yolları yazıyormuş. ne kadar doğru diye sormak istemiştim. sonuçta 2 yılımız geçti ve dolu dolu geçti. her gün birlikteydik anılarımız çok fazla. içini tekrar kıpırdatmam mümkün değil midr? bunun için doğru adım atmak gerekiyor tabi. böyle bir kitabı almalı mıyım ki bilemiyorum. bir yandan da sevse gitmezdi diyorum. offff offff :(

Aynen öyle ablacim ben o kabullenis aşamasını geçtim önüme bakıyorum. Arkadaşın yaptığı gibi 2 sene bekledim ben ve benim mevzum baya bi karışık... Sonuç ne mi oldu yine terkediliş yine hüsran. Adam bana yemin etmişti bir de bundan sonra elini çocuğunuzun elini tutmak için bırakırım diye.. Yalanmis herşey ben sildim onu konu sahibi arkadaş da öyle yapsın hic zaman kaybetme kafanı benim gibi taşa vurma. Doğru insan doğru yerde çıkarsın inşallah karşıma...
2 sene sonra mı döndü :KK57:

2 sene sonra mı döndü :KK57:
2 sene demeyim de iki sene sürekli terketti geldi terketti geldi. 10 ay gibi bir sure ben onu bekledim mesela gecen sene geri dondu bana ama görsen ne yeminler, ben evlerinin oraya mi gitmedim, yalvardim yakardim bi ton şey en sonunda oldu dedim olmuyor arkadaşım bir kere ayrılık araya girdi mi zor çok zor... Siz neden ayrildiniz bilirsek daha guzel yorum yaparım :KK76:

Seviyorsa eğer zaten döner senden bir şans daha ister. Kitaba tavsiyeye ihtiyaç yok. Üç yıllık ilişkimde beş kez ayrılıp dönen bir insan olarak her seferinde ilişkimden bir şeyler eksildi ve hiç bir şey de düzelmedi. Sorunlar çözülmedikten sonra onu geri döndürsen de mutlu olabilecek misin? Çok mutlu olup ayrılan var mıdır ki? En iyisi geçmişi geçmişte bırak önüne bak. Bir süre sonra geçer inanki. Üzme kendini:KK19:

işte bu bahsettiğim kitaplarda onları kendimize bağlamanın ve aşık edebilmenin yolları yazıyormuş. ne kadar doğru diye sormak istemiştim. sonuçta 2 yılımız geçti ve dolu dolu geçti. her gün birlikteydik anılarımız çok fazla. içini tekrar kıpırdatmam mümkün değil midr? bunun için doğru adım atmak gerekiyor tabi. böyle bir kitabı almalı mıyım ki bilemiyorum. bir yandan da sevse gitmezdi diyorum. offff offff :KK43:

Öyle bir kitabın gerçekten faydası olsaydı kimse ne sevdiğinden ayrılırdı nede mutsuz olurdu.
Ben kitaba bakmam kalpteki kıpırtı bitmişse bana göre herşey bitmiştir.

Bir arkadaşım eşiyle 6 yıl çıktı kaç defa çocuk ayrıldı zorla yada isteyerek birleştiler.
şimdi sorsan boşanma sürecine geçmişler ikide çocukları var.

Arkadaşta çok seviyordu,seviyordu diyorum şimdi yok olsun diyor.

Bence yukarıdaki ablayi dinle canım. Ha o kitaplara vereceğin parayı kisisel gelişim veya dini kitaplara versen de onlardan alsan diyorum on numero beş yildiz olur canım :KK49:

2 sene demeyim de iki sene sürekli terketti geldi terketti geldi. 10 ay gibi bir sure ben onu bekledim mesela gecen sene geri dondu bana ama görsen ne yeminler, ben evlerinin oraya mi gitmedim, yalvardim yakardim bi ton şey en sonunda oldu dedim olmuyor arkadaşım bir kere ayrılık araya girdi mi zor çok zor... Siz neden ayrildiniz bilirsek daha guzel yorum yaparım :KK76:
özetle şöyle söyleyeyim ben onun beni yeteri kadar sevmediğini aşık olmadığını hissediyordum. kendimi değersiz gibi hissediyordum yanında. bunu hissetmemin nedeni beni kırdığında bir kez bile gönlümü almak istememesi araya uzaklık girdiğinde beni özlememesi. biz aynı şehirde aynı fakültede üni okuyoruz. ama memleketlerimiz farklı. okullar kapanınca görüşemiyoruz haliyle. okuduğumuz bölüm gereği bu yaz stajımız vardı doğru düzgün konusamadık tabi ben anlayılı oldum. yoruluyor benimle ilgilenemiyor falan. ama stajda kız arkadaslarımın falan sevgilileri her gün onları arıyıp ediyordu. benimki aramıyordu. zaten 2 yıl boyunca hiç özledim deyip aradığı görülmemiştir. bu benim aklıma takıldı ve mülayim bir ses tonuyla beni neden aramadığını özleyip sesimi duymak isteyip istemediğini sordum.'' aramak istesem arardım ama aramadım aranabilirdi aslında ama aramadım işte mesajlasıyoruz ya yetmez mi?'' dedi. ben bu cevap üzerine çıldırdım tabi ne demek aramak istemiyorum o zaman beni sevmiyosun ne bu hallerin o zaman bitsin beni istemiyorsan falan dedim bağırdım ettim. kabul etmedi bitsin dememi. neyse bu olay kapandı ama benim içim soğumuştu. bu insan ilişkimiz boyunca hep böyleydi. hep bir sorun olsa haklı da haksız da olsam özür dileyip ilişkiyi ben toparlıyordum. soğumuştum artık. ertesi gün falan aradı beni ama acmadım tabi ben. o günden sonra sorunlar peşimizi bırakmadı 2 hafta boyunca hep tartısma yasadık. daha fazla kaldıramıcagını söyleyip ayıldı benden. bu olayla koptuk.

Seviyorsa eğer zaten döner senden bir şans daha ister. Kitaba tavsiyeye ihtiyaç yok. Üç yıllık ilişkimde beş kez ayrılıp dönen bir insan olarak her seferinde ilişkimden bir şeyler eksildi ve hiç bir şey de düzelmedi. Sorunlar çözülmedikten sonra onu geri döndürsen de mutlu olabilecek misin? Çok mutlu olup ayrılan var mıdır ki? En iyisi geçmişi geçmişte bırak önüne bak. Bir süre sonra geçer inanki. Üzme kendini:KK19:
o da bu sebeple dönmüyor zaten hiç bir şey eskisi gibi olmaz ne sen sen olursun ne de ben ben olurum bu saatten sonra olmak çok zor dedi..

özetle şöyle söyleyeyim ben onun beni yeteri kadar sevmediğini aşık olmadığını hissediyordum. kendimi değersiz gibi hissediyordum yanında. bunu hissetmemin nedeni beni kırdığında bir kez bile gönlümü almak istememesi araya uzaklık girdiğinde beni özlememesi. biz aynı şehirde aynı fakültede üni okuyoruz. ama memleketlerimiz farklı. okullar kapanınca görüşemiyoruz haliyle. okuduğumuz bölüm gereği bu yaz stajımız vardı doğru düzgün konusamadık tabi ben anlayılı oldum. yoruluyor benimle ilgilenemiyor falan. ama stajda kız arkadaslarımın falan sevgilileri her gün onları arıyıp ediyordu. benimki aramıyordu. zaten 2 yıl boyunca hiç özledim deyip aradığı görülmemiştir. bu benim aklıma takıldı ve mülayim bir ses tonuyla beni neden aramadığını özleyip sesimi duymak isteyip istemediğini sordum.'' aramak istesem arardım ama aramadım aranabilirdi aslında ama aramadım işte mesajlasıyoruz ya yetmez mi?'' dedi. ben bu cevap üzerine çıldırdım tabi ne demek aramak istemiyorum o zaman beni sevmiyosun ne bu hallerin o zaman bitsin beni istemiyorsan falan dedim bağırdım ettim. kabul etmedi bitsin dememi. neyse bu olay kapandı ama benim içim soğumuştu. bu insan ilişkimiz boyunca hep böyleydi. hep bir sorun olsa haklı da haksız da olsam özür dileyip ilişkiyi ben toparlıyordum. soğumuştum artık. ertesi gün falan aradı beni ama acmadım tabi ben. o günden sonra sorunlar peşimizi bırakmadı 2 hafta boyunca hep tartısma yasadık. daha fazla kaldıramıcagını söyleyip ayıldı benden. bu olayla koptuk.
Anladım arkadasim lakin tekrar bir araya gelirseniz olacakları söyleyin: ilk bir kaç gun hadi diyelim bikac hafta ilgili olur sonra yine o haline geri döner :KK14: çünkü onun fitrati bu. Özleyen adam ulan bırak aramayi yanina atlar gelir... Beni seven biri vardı zamanında ondan biliyorum bak ben de onun değerini bilememistim her neyse... Yani demem o ki o değişmez o bu ya kabullencen, ya da hayatına seni mutlu eden birinin girmesine izin vercen secim senin :KK16:

o da bu sebeple dönmüyor zaten hiç bir şey eskisi gibi olmaz ne sen sen olursun ne de ben ben olurum bu saatten sonra olmak çok zor dedi..
Öyle canım ona kızabilirsin ama doğru söylemiş. Bir ilişkide ayrılık lafı edildikten sonra bir şeyler kırılıyor insanın içinde. Hani hep birlikte olucaz hayalleri inandırıcılığını kaybediyor. Yolları tekrar kesiştirmemek en iyisi. Kader de varsa zaten olur zorlama sen onu hiç. Belki bu zorlama ilişkiyi yaşarken seni çok sevebilecek biriyle karşılaşma şansını da yitirebilirsin

Back
X