dogru olan bu mu

esra_1309

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
87
0
6
35
Ankara
Arkadaslar benim sorum bi akraba hastalansa ameliyat olsa yada cenaze olsa eşim ailesiyle gidiyor annesi babası eşim gidiyor bende geleym diyorum sonuçta bnde esiyim 1,5 yaşında oğlum var onu bahane ediyor sen gelme boşver diyor gorumcem çalışıyor onunda kizini bana.bırakıyorlar kendimi değersiz çocuk bakıcısı olarak hissediyorum bende eşimin yanında olmak istiyorum nasıl anlatayim hep böyle ama resmen otur çocuklara bak muamelesi görüyorum sizce bu doğru olanmi yani benmi alınganlık yapıyorum

Sanirim cocuklari goturmek istemiyor. Bir bakima hakli. O yuzden cocuk bakicisi gibi hissetmek yerine , cocuklari o tur durumlardan uzak tuttugunuzu dusunun. Cok istiyorsaniz gorumcenizle donusumlu olarak cocuklara bakabilirsiniz.

bizlerde adettir iyi güne kötü güne gidilir başsağlığı, tebrik, geçmiş olsun dilekleri iletilir.. ve giderken de ailecek gidilir. gayet tabi senin de gitme hakkın var. bence bir daha böyle olduğunda ( allah güzel günler versin ) katılmanız gerektiğinde pasif kalma eşine hayatım bende geleyim göreyim iyi olur hem falan de kendini kat olaylara pasif kalırsan çocukları sana bırakırlar.. ha görümcenizle de anlaşabilirsiniz böyle durumlar olduğunda senin çocuğuna da bakar bi defa da sen gidiverirsin.. ama bu konu eşinin ailesiyle değil bizzat eşinle konuşmanı gerektirecek bir konu bence... çok ince düşünmüşsün bunu eşine de ifade et böyle böyle gitmemiz gereken yerlerde benimde gelem uygun olur de o seni anlayacaktır zaten. iyi akşamlar

Sanirim cocuklari goturmek istemiyor. Bir bakima hakli. O yuzden cocuk bakicisi gibi hissetmek yerine , cocuklari o tur durumlardan uzak tuttugunuzu dusunun. Cok istiyorsaniz gorumcenizle donusumlu olarak cocuklara bakabilirsiniz.

Gorumcem çalışıyor eğer calismasa bile çocuğunu tinlamaz gider nasılsa bırakacak birini bulmuşlar bn kendi çocuğumu annemede bırakırım onun çocuğu benm elimi kolumu bagliyor

Eşinizin tutumu takbiki doğru değil siz onun eşiğiniz tabiki sizde eşinizle beraber gideceksiniz resmen sizi çocuk bakmak için evde tutuyorlar çocuğunuz 1,5 yaşında oda sizinle gelebilir.
Görümcenizinde çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz.

Son düzenleme:

Teşekkür ederm yani davranislarida öyle genel olrak sanki ben aileden değilim eşim gelsin konusacm

Birde onlar giderken haber veriyorlar önce kv arıyor bugün evdeysen torunu sana birakayimmi diyor zannediyorum bi işi var önemli tamam diyorum bıraktıktan saatler sonra arıyor biz falancaya gidiyoruz hastanede yatior diyorlar önceden söylese birakma bnde gelecm derim mesela

Valla kendinizi bakici gibi hissetmekte haklisiniz ne bu boyle cocuk olmadan once nasildi peki ?
Esinizin yaninda olmaniz gerekir cocuk olmasi bahane olamaz

Sizin aile yapınız nasıl bilmiyorum ama bizde hastalık,düğün,nişan gibi olaylarda ailecek gidilir peki sadece ameliyat yada cenaze gibi yerleri mi götürmüyorlar yoksa diğer türlü olaylara götürüyorlar mı nişan,düğün gibi yerlere beraber mi gidiyorsunuz.

sen haklıısn senin de gitmen gerekir.. bir de önce çocugu sana bırakıcam deyip sonradan gidecekleri yeri söylemeleri bana planlı ve kasıtlı bir olay gibi geldi.. kimbilir acaba ziyaretine gidemediğin insanlar senin için ne düşünüyordur bir de o açıdan bakmak lazım, millet bilmez ki senin çocuk baktığını.. ya da 1 olur 2 olur hep böyle oluyorsa insanlar artık bahane olduğunu düşünebilir. yani senin başkalarıyla olan diyaloglarını da zedeleyebilecek birşey kocanla kv nin yaptığı. eşinle konuşmalısın

Eşinizle konuşun bundan sonra bende gelmek istiyorum bakıcı miyim ben bana birakip cocuklari gidin ben neyim diye sert çikin biraz , gorumceniz de aradiginda bende geliyorum cocugumuzla birlikte deyin

Zaten kv arkamdan herkese bni kotuluyor bide bu olunca haklı diyecekler eşimle konuşmak diyosunuz yani doğru olan

Eşinizle konuşun bundan sonra bende gelmek istiyorum bakıcı miyim ben bana birakip cocuklari gidin ben neyim diye sert çikin biraz , gorumceniz de aradiginda bende geliyorum cocugumuzla birlikte deyin

Birde bakmayacm desem bir surat bir laf sokmalar gormenz lazım resmen mecbur tutuyolar insanı

Zaten kv arkamdan herkese bni kotuluyor bide bu olunca haklı diyecekler eşimle konuşmak diyosunuz yani doğru olan

evet en doğrusu bu, ama böyle suçlayarak sinirli biçimde değil de daha sakin konuşun, hele anneci biriyse sakın annesini suçlar biçimde girmeyin konuşmaya yoksa ters teper :/ mesela böyle bir olay olur yine, sen kal der eşin, sen de "canım ben de gelmek istiyorum her seferinde böyle oluyor insanlar kasten gitmediğimi düşünecek.." falan tarzında yaklaş bakalım ne yapacak.. böyle de anlamazsa biraz daha tepkini gösterirsin

Bugün dedm bizde gelelm yanlış anlayacklar diye birşey olmaz diyip geçiştirdi

Bugün dedm bizde gelelm yanlış anlayacklar diye birşey olmaz diyip geçiştirdi

normalde eşinle sorunlarınız var mı? yani nasıl biridir sana karşı? sanki annesiyle birlikte anlaşmalı olduklarına dair bi hisse kapıldım da :26:

canım bakmaycağım falan deme hiç eşine ben de artık bu evin kızı sayılırım senin amcan benim amcam değil mi ben de gelmek geçmiş olsun demek istiyorum bu şekilde olmasından rahatsızlık duyuyorum hem vicdanen hem de eşin ve bu ailenin bir parçası olarak geri de kalmak beni üzüyor asla yanlış anlama hiç gocunmuyorum çocuk bakmaktan ama hem akrabalarımız yanlış anlamasın netice de gelinim ben hem artık biz 3 kişilkte bir aileyiz seninle gelsem daha iyi olmaz mı gerekirse yavrumuzu anneme bırakırım benim için sorun olmaz falan de yine de sen bilirsin ama sence böyle olduğunda kendimi geri planda hissetmem normal değil mi canım de bu eşin için geçerli olsun kv ile görümcen nereye giderse gitsin onlarla gidip laf sokulup canın sıkılacağınla evdeki sabilerle oyna kv dedikodunu falan yapıyorsa hiç hoş değil ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…