Arkadaslar benim sorum bi akraba hastalansa ameliyat olsa yada cenaze olsa eşim ailesiyle gidiyor annesi babası eşim gidiyor bende geleym diyorum sonuçta bnde esiyim 1,5 yaşında oğlum var onu bahane ediyor sen gelme boşver diyor gorumcem çalışıyor onunda kizini bana.bırakıyorlar kendimi değersiz çocuk bakıcısı olarak hissediyorum bende eşimin yanında olmak istiyorum nasıl anlatayim hep böyle ama resmen otur çocuklara bak muamelesi görüyorum sizce bu doğru olanmi yani benmi alınganlık yapıyorum
Sanirim cocuklari goturmek istemiyor. Bir bakima hakli. O yuzden cocuk bakicisi gibi hissetmek yerine , cocuklari o tur durumlardan uzak tuttugunuzu dusunun. Cok istiyorsaniz gorumcenizle donusumlu olarak cocuklara bakabilirsiniz.
Eşinizin tutumu takbiki doğru değil siz onun eşiğiniz tabiki sizde eşinizle beraber gideceksiniz resmen sizi çocuk bakmak için evde tutuyorlar çocuğunuz 1,5 yaşında oda sizinle gelebilir.Arkadaslar benim sorum bi akraba hastalansa ameliyat olsa yada cenaze olsa eşim ailesiyle gidiyor annesi babası eşim gidiyor bende geleym diyorum sonuçta bnde esiyim 1,5 yaşında oğlum var onu bahane ediyor sen gelme boşver diyor gorumcem çalışıyor onunda kizini bana.bırakıyorlar kendimi değersiz çocuk bakıcısı olarak hissediyorum bende eşimin yanında olmak istiyorum nasıl anlatayim hep böyle ama resmen otur çocuklara bak muamelesi görüyorum sizce bu doğru olanmi yani benmi alınganlık yapıyorum
bizlerde adettir iyi güne kötü güne gidilir başsağlığı, tebrik, geçmiş olsun dilekleri iletilir.. ve giderken de ailecek gidilir. gayet tabi senin de gitme hakkın var. bence bir daha böyle olduğunda ( allah güzel günler versin ) katılmanız gerektiğinde pasif kalma eşine hayatım bende geleyim göreyim iyi olur hem falan de kendini kat olaylara pasif kalırsan çocukları sana bırakırlar.. ha görümcenizle de anlaşabilirsiniz böyle durumlar olduğunda senin çocuğuna da bakar bi defa da sen gidiverirsin.. ama bu konu eşinin ailesiyle değil bizzat eşinle konuşmanı gerektirecek bir konu bence... çok ince düşünmüşsün bunu eşine de ifade et böyle böyle gitmemiz gereken yerlerde benimde gelem uygun olur de o seni anlayacaktır zaten. iyi akşamlar
Eşinizin tutumu takbiki doğru değil siz önüne eşisiniz tabiki sizde eşinizle beraber gideceksiniz resmen sizi çocuk bakmak için evde tutuyorlar çocuğunuz 1,5 yaşında oda sizinle gelebilir.
Görümcenizinde çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz.
Sizin aile yapınız nasıl bilmiyorum ama bizde hastalık,düğün,nişan gibi olaylarda ailecek gidilir peki sadece ameliyat yada cenaze gibi yerleri mi götürmüyorlar yoksa diğer türlü olaylara götürüyorlar mı nişan,düğün gibi yerlere beraber mi gidiyorsunuz.Birde onlar giderken haber veriyorlar önce kv arıyor bugün evdeysen torunu sana birakayimmi diyor zannediyorum bi işi var önemli tamam diyorum bıraktıktan saatler sonra arıyor biz falancaya gidiyoruz hastanede yatior diyorlar önceden söylese birakma bnde gelecm derim mesela
Valla kendinizi bakici gibi hissetmekte haklisiniz ne bu boyle cocuk olmadan once nasildi peki ?
Esinizin yaninda olmaniz gerekir cocuk olmasi bahane olamaz[/QUOTE
banami guvendiler diyorum bazen ben.olmasaydım ne yapacklardi gotureceklerdi yanlarinda bn evlenene kadar goturuyorlardi ben evlendkten snra sürekli bna bırakıyorlar kendileri gidiyorlar
Sizin aile yapınız nasıl bilmiyorum ama bizde hastalık,düğün,nişan gibi olaylarda ailecek gidilir peki sadece ameliyat yada cenaze gibi yerleri mi götürmüyorlar yoksa diğer türlü olaylara götürüyorlar mı nişan,düğün gibi yerlere beraber mi gidiyorsunuz.[QUOTE
cenazeye hastaneye çocuklar gidemeyeceği için bakıcı olarak goruyorlar bni
sen haklıısn senin de gitmen gerekir.. bir de önce çocugu sana bırakıcam deyip sonradan gidecekleri yeri söylemeleri bana planlı ve kasıtlı bir olay gibi geldi.. kimbilir acaba ziyaretine gidemediğin insanlar senin için ne düşünüyordur bir de o açıdan bakmak lazım, millet bilmez ki senin çocuk baktığını.. ya da 1 olur 2 olur hep böyle oluyorsa insanlar artık bahane olduğunu düşünebilir. yani senin başkalarıyla olan diyaloglarını da zedeleyebilecek birşey kocanla kv nin yaptığı. eşinle konuşmalısın
Eşinizle konuşun bundan sonra bende gelmek istiyorum bakıcı miyim ben bana birakip cocuklari gidin ben neyim diye sert çikin biraz , gorumceniz de aradiginda bende geliyorum cocugumuzla birlikte deyin
Birde bakmayacm desem bir surat bir laf sokmalar gormenz lazım resmen mecbur tutuyolar insanı
Zaten kv arkamdan herkese bni kotuluyor bide bu olunca haklı diyecekler eşimle konuşmak diyosunuz yani doğru olan
evet en doğrusu bu, ama böyle suçlayarak sinirli biçimde değil de daha sakin konuşun, hele anneci biriyse sakın annesini suçlar biçimde girmeyin konuşmaya yoksa ters teper :/ mesela böyle bir olay olur yine, sen kal der eşin, sen de "canım ben de gelmek istiyorum her seferinde böyle oluyor insanlar kasten gitmediğimi düşünecek.." falan tarzında yaklaş bakalım ne yapacak.. böyle de anlamazsa biraz daha tepkini gösterirsin
Bugün dedm bizde gelelm yanlış anlayacklar diye birşey olmaz diyip geçiştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?