dogru olan bu mu

tabiki endoğal hakkın işinin yanında olman cnm bu durumu eşinle konuş vetavrını belli et tatlımmm ...

Eşinin arabasıyla gidiyorlarsa sebep bu olabilir.
Götürecek biri lazımdır,siz de giderseniz yer kalmayacaktır belki.

Hiç hoş bir durum değil açıkçası. Kendisi düşünemiyorsa siz dile getirin. Bulmuşlar çocuk bırakacak birini kullanıyorlar gibi geldi bana..

Hiç hoş bir durum değil açıkçası. Kendisi düşünemiyorsa siz dile getirin. Bulmuşlar çocuk bırakacak birini kullanıyorlar gibi geldi bana..

Aynen öyle canm ya bıktım vallaha bir iki defa olsa neysr bu resmen bakicilik yaptirmak kızda beni arkadaşı olarak görüyor tavirlari falan daha 9 yaşında yüz kere dedim saygılı ol bn senin arkadaşın deilim diye o çocuk diyolar bna kv durmadan sana can yoldasi oluyor diyor her bıraktığında normal zamandada yazın hep gelsn size birakcm zaten diyor artık dayanamadm dedmki o benm arkadaşım deil bn can yoldasi istesem çok arkadaşım var onlarla görüşürüm kendi bakmamak için saçma sapan şeyler söylüyor

Bence de eşinizin yanında gitmeniz gerekir. Çocuklara görümcenizle dönüşümlü olarak bakabilirsiniz. Hiç mi gidemiyorsunuz ?

Bence de eşinizin yanında gitmeniz gerekir. Çocuklara görümcenizle dönüşümlü olarak bakabilirsiniz. Hiç mi gidemiyorsunuz ?

Gorumcemin işi vardiyeli çoğunlukla akşam 11de geliyor o yüzden dönüşümlü bakamayiz zaten öyle olmasa bile o herkesten önce gidiyor çocuğu kimde umurunda değil yani o benm çocuğuma bakmz kendi çocuğuna bile bakmıyor garipler yani utanmalari yok enayi bulunca kullaniolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…