- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Aileniz düğüne hazır değiliz borçlarımız var demiş sanırım. Yanlış anlamayın belki biraz fazla mı yüklendiniz? Siz barışmak mı istiyorsunuz?Onun kendi borçlari da vardi araba vs ama istese ben de verirdim yine ortak halledebilirdik onu da kabul etmiyordu sen kendin için harca diyordu mesele bunlar değil ailemin yapmasiydi onlara göre inat yani herkes
Hep derim nişan atmada hayır vardır.Bundan 1 yıl önce ortak bi tanıdık tarafından ailelerce tanıştırıldık başta ikimizde görücü gibi olduğu için saçma ve komik bulmuştuk ama zamanla iyi ki tanişmişiz dedik çünkü aile meselelerine hiç karişmadik ve ikimiz çok iyi anlaşirdik hem arkadaş hem sevgili olmuştuk ve 6 ay sonra nişanlandik onun işleri yoğun ben de çalişiyordum bi yandan eşyalar vs aliniyor uzak şehirdeydi internetten aldik her şeyi benim isteğime göre bana sorarak aldi ben de yülsekte gözüm olmadiği için alinanlari genel olarak beğeniyodum gerçekten önem verirdi bunlara benden daha çok hatta.
Bu şekilde nişanlilik süreci geçirdik az kavgali çok sevmeli ama düğüne 1 ay kala aileler bizi yordu tüketti. Bizim tarafin çok kaprisi olmamıştı ben nişan elbisemi kendim aldim bohça yapmadık iki taraf da.
Gelinliğim, esyalarim, ev de tutuldu davetiyeler ve ufak tefek seyler kalmisti.
Sadece damat tarafindaki düğüne misafirleri götürmek icin araba tutulmasi istenmişti bizim taraftan belli süre tartişmalardan sonra kabul ettiler sonra nişanlim bu araba mevzusunun fazla uzaması ve düğünümüzü bile tehlikeye atacak olmasina sinirlendi. Ve ayni fiyatta saat istedi. Kırgınlıkları da vardı hepsi adina o saati istediğini belirtti Bunu inattan yaptiği için de ailem kırıldı ve onlar da inat etti. Ve nişan attik. Ne ailem ne onun ailesi ne nişanlim hepsi gözü dönmüş gibi inat etti. Kimse kırılmasın diye 70lik büyük gibi herkese anlayiş gösterip arayi bulmaya çalişan ben çözüm bulmak için hindi gibi düşündüm çabaladim herkesi yumuşaticam diye kendim tükendim ama çözemedik ve nişani attik. Biz hala birbirimizi seviyoruz ama aileler böyleyken mutlu olamayiz diyo ben eşimin ailesine kırgın kalmak istemiyorum diyo bizimkiler de hassaslaşti uzağa gidicem diye bir de tek çocuğum. Çok karışığım
Bu saat benim kirginliklarimi bir nebze onaricak dedi ailemi ikna edemediğim için önce o atti tepki vermedim kabullenmeye çaliştim sonra geri verilecekleri konusmak icin yazdi konuşurken yine keşke böyle olmasaydi dedik ama bu saat mevzusu yine hallolmayinca tepem atti ben yokum artik dedim çünkü çok saçmaydi bu konular vs. ama ayrilik da bu konulardan olmasi saçma geliyo niye göremiyorlar
hayir ailem onlara bu şekilde söyledi her şey layiğiyla yapılamayabilir zaten borcumuz var dedi onlar biz istiyoruz düğünü yapıcaz dedilerAileniz düğüne hazır değiliz borçlarımız var demiş sanırım. Yanlış anlamayın belki biraz fazla mı yüklendiniz? Siz barışmak mı istiyorsunuz?
İki-üç gündür açılan maddiyat temalı konulardan ilk defa bu konuda kız tarafına hak verdim.Bundan 1 yıl önce ortak bi tanıdık tarafından ailelerce tanıştırıldık başta ikimizde görücü gibi olduğu için saçma ve komik bulmuştuk ama zamanla iyi ki tanişmişiz dedik çünkü aile meselelerine hiç karişmadik ve ikimiz çok iyi anlaşirdik hem arkadaş hem sevgili olmuştuk ve 6 ay sonra nişanlandik onun işleri yoğun ben de çalişiyordum bi yandan eşyalar vs aliniyor uzak şehirdeydi internetten aldik her şeyi benim isteğime göre bana sorarak aldi ben de yülsekte gözüm olmadiği için alinanlari genel olarak beğeniyodum gerçekten önem verirdi bunlara benden daha çok hatta.
Bu şekilde nişanlilik süreci geçirdik az kavgali çok sevmeli ama düğüne 1 ay kala aileler bizi yordu tüketti. Bizim tarafin çok kaprisi olmamıştı ben nişan elbisemi kendim aldim bohça yapmadık iki taraf da.
Gelinliğim, esyalarim, ev de tutuldu davetiyeler ve ufak tefek seyler kalmisti.
Sadece damat tarafindaki düğüne misafirleri götürmek icin araba tutulmasi istenmişti bizim taraftan belli süre tartişmalardan sonra kabul ettiler sonra nişanlim bu araba mevzusunun fazla uzaması ve düğünümüzü bile tehlikeye atacak olmasina sinirlendi. Ve ayni fiyatta saat istedi. Kırgınlıkları da vardı hepsi adina o saati istediğini belirtti Bunu inattan yaptiği için de ailem kırıldı ve onlar da inat etti. Ve nişan attik. Ne ailem ne onun ailesi ne nişanlim hepsi gözü dönmüş gibi inat etti. Kimse kırılmasın diye 70lik büyük gibi herkese anlayiş gösterip arayi bulmaya çalişan ben çözüm bulmak için hindi gibi düşündüm çabaladim herkesi yumuşaticam diye kendim tükendim ama çözemedik ve nişani attik. Biz hala birbirimizi seviyoruz ama aileler böyleyken mutlu olamayiz diyo ben eşimin ailesine kırgın kalmak istemiyorum diyo bizimkiler de hassaslaşti uzağa gidicem diye bir de tek çocuğum. Çok karışığım
Adam bir saat için sizden vazgeçmiş. Daha hala ne sevgisi?
Bu arada senin ailen isterken iyiydi şeklinde yorumlara katılmıyorum. Abartılı bişey istememişlerki. Kaldıki sorunu yaratan siz değilsiniz ve çözüm üretmeye çalışmışsınız. O ise sizi kaybetme pahasına da olsa inadından vazgeçmemiş.
Şimdi görmek zor, ama hakkınızda hayırlısı olmuş bence. Düşünsenize bu adam ile 7/24 birlikte yaşayacaktınız ve aynı inadı sizin ilişkinizin her aşamasına yansıyacaktı.
Yetmez, insanın gerçek karakteri azıcık zora geldiğinde ortaya çıkıyor. Üzmeyin kendinizi bence. Genceciksiniz, daha kimler çıkar karşınızaO kadar haklisiniz ki, ama 1 yil tanidiğim insan bana karsi bi kötülüğü hiç olmadi iyi biri anlayişli ama ne yazik ki bunlar yetmiyomuş
Teşekkür ederim sanirim haklisiniz ben de bu saçmaliklar içinde acaba haksizlik mi yapiyorum birilerine acaba sucum mu oldu diye paylaşmiştim
Bu işlerde ilişkiyi yürütmeye gönlü olmayan kişi genelde sorunu kriz haline getirir.Amac çözüm değil de hınç almaksa zaten aile olamazdıniz bu kişiyle.Zaten nişanı da o atmış.Kendinizi suclamayin.Evlilik hayatında inanın neler neler yaşanıyor."Vay benim emeklerim" dedirtiyor evlilik inanın...bir de en başından bunları yaşatan birisiyle maceraya atılmaya hiç gerek yokTeşekkür ederim sanirim haklisiniz ben de bu saçmaliklar içinde acaba haksizlik mi yapiyorum birilerine acaba sucum mu oldu diye paylaşmiştim
Nişanlılık zaten birbirini tanıma ve anlama evresidir.
Sizin de tanımanızı gerektirecek özelliklerini karşı taraf size göstermiş.
Hiç üzülmeyin, zatenSamsonn un yapmış olduğu yorumdaki gibi, adam sizi bir saate terk etmiş sonuca bakıldığında.
Sizin verilmiş sadakanız varmış bence.
Bu işlerde ilişkiyi yürütmeye gönlü olmayan kişi genelde sorunu kriz haline getirir.Amac çözüm değil de hınç almaksa zaten aile olamazdıniz bu kişiyle.Zaten nişanı da o atmış.Kendinizi suclamayin.Evlilik hayatında inanın neler neler yaşanıyor."Vay benim emeklerim" dedirtiyor evlilik inanın...bir de en başından bunları yaşatan birisiyle maceraya atılmaya hiç gerek yok
Onun kendi borçlari da vardi araba vs ama istese ben de verirdim yine ortak halledebilirdik onu da kabul etmiyordu sen kendin için harca diyordu mesele bunlar değil ailemin yapmasiydi onlara göre inat yani herkes
Siz hala aileler yuzunden ayrildiginizi saniyorsunuz ben de ona şaşkinim şuanBu saat benim kirginliklarimi bir nebze onaricak dedi ailemi ikna edemediğim için önce o atti tepki vermedim kabullenmeye çaliştim sonra geri verilecekleri konusmak icin yazdi konuşurken yine keşke böyle olmasaydi dedik ama bu saat mevzusu yine hallolmayinca tepem atti ben yokum artik dedim çünkü çok saçmaydi bu konular vs. ama ayrilik da bu konulardan olmasi saçma geliyo niye göremiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?