Doğru olan ne?

Onun kendi borçlari da vardi araba vs ama istese ben de verirdim yine ortak halledebilirdik onu da kabul etmiyordu sen kendin için harca diyordu mesele bunlar değil ailemin yapmasiydi onlara göre inat yani herkes
Aileniz düğüne hazır değiliz borçlarımız var demiş sanırım. Yanlış anlamayın belki biraz fazla mı yüklendiniz? Siz barışmak mı istiyorsunuz?

Bittiği hayırlı olmuş.
Böyle bir adam ile siz evlilik yürütemezdiniz.
Olgun bir insan değil.
Evlilik süreci malesef çetin, insanı yoruyor.
Hasar yaşamadan atlatan çiftler nadirdir.
Herkes kendi payına iyi kötü birşeyler yaşıyor bu evrede.

Ancak hayatımda böyle saçma birşey duymadım ben.
Yaşadıklarına istinaden böyle bir şey istemesi damadın? Saçma değil mi sizce de?

Bence siz de iyi düşünün. Uzatmayın bu konuyu ve ardınıza da bakmayın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hep derim nişan atmada hayır vardır.

Nişanlıyken bunu yaşamanız hayrınıza olmuş. Bu süreçlerde ailelerle sorun olabilir ama nişanlınızın sorunların karşılığı olarak saat istemesi hayatımda gördüğüm en saçma şeylerden biri.

ya kırılmada Allah kurtarmış boşver, ilk defa böyle bişey duyuyorum, saat mi onaracakmış kırgınlıklarını, çok saçma geldi kusura bakma da senin nişanlında iş yokmuş

Aileniz düğüne hazır değiliz borçlarımız var demiş sanırım. Yanlış anlamayın belki biraz fazla mı yüklendiniz? Siz barışmak mı istiyorsunuz?
hayir ailem onlara bu şekilde söyledi her şey layiğiyla yapılamayabilir zaten borcumuz var dedi onlar biz istiyoruz düğünü yapıcaz dediler
Bundan dolayi aileme tepki veremiyorum onlar yine elinden geleni yapti karşi taraf da yapabileceklerini yapti dediğim gibi fazlasinda gözüm yoktu ama herkes gergindi bense şaşkinlikla etrafimdaki bu olanlari izliyodum çabaliyodum ama işe yaramadi

Adam bir saat için sizden vazgeçmiş. Daha hala ne sevgisi?

Bu arada senin ailen isterken iyiydi şeklinde yorumlara katılmıyorum. Abartılı bişey istememişlerki. Kaldıki sorunu yaratan siz değilsiniz ve çözüm üretmeye çalışmışsınız. O ise sizi kaybetme pahasına da olsa inadından vazgeçmemiş.

Şimdi görmek zor, ama hakkınızda hayırlısı olmuş bence. Düşünsenize bu adam ile 7/24 birlikte yaşayacaktınız ve aynı inadı sizin ilişkinizin her aşamasına yansıyacaktı.

İki-üç gündür açılan maddiyat temalı konulardan ilk defa bu konuda kız tarafına hak verdim.

Düğünde misafirleri getirip götürecek araçlar erkek tarafınca temin edilir. Uçaksa biletler erkek tarafı tarafından alınır.

Sonuna kadar haklı aileniz. Hele ki işin inada binmesi çok ama çok ayıp.

Bence yol yakınken bitmesi iyi olmuş. İleride çok daha büyük sorunlar yaşanması ihtimalinin önüne geçilmiş.

Teşekkür ederim sanirim haklisiniz ben de bu saçmaliklar içinde acaba haksizlik mi yapiyorum birilerine acaba sucum mu oldu diye paylaşmiştim

O kadar haklisiniz ki, ama 1 yil tanidiğim insan bana karsi bi kötülüğü hiç olmadi iyi biri anlayişli ama ne yazik ki bunlar yetmiyomuş

O kadar haklisiniz ki, ama 1 yil tanidiğim insan bana karsi bi kötülüğü hiç olmadi iyi biri anlayişli ama ne yazik ki bunlar yetmiyomuş
Yetmez, insanın gerçek karakteri azıcık zora geldiğinde ortaya çıkıyor. Üzmeyin kendinizi bence. Genceciksiniz, daha kimler çıkar karşınıza

Teşekkür ederim sanirim haklisiniz ben de bu saçmaliklar içinde acaba haksizlik mi yapiyorum birilerine acaba sucum mu oldu diye paylaşmiştim

Nişanlılık zaten birbirini tanıma ve anlama evresidir.
Sizin de tanımanızı gerektirecek özelliklerini karşı taraf size göstermiş.
Hiç üzülmeyin, zaten Samsonn un yapmış olduğu yorumdaki gibi, adam sizi bir saate terk etmiş sonuca bakıldığında.
Sizin verilmiş sadakanız varmış bence.

Bu işlerde ilişkiyi yürütmeye gönlü olmayan kişi genelde sorunu kriz haline getirir.Amac çözüm değil de hınç almaksa zaten aile olamazdıniz bu kişiyle.Zaten nişanı da o atmış.Kendinizi suclamayin.Evlilik hayatında inanın neler neler yaşanıyor."Vay benim emeklerim" dedirtiyor evlilik inanın...bir de en başından bunları yaşatan birisiyle maceraya atılmaya hiç gerek yok

Ben zaten evlilik, farklı bir hayat, sorumluluklar, aileden uzaklara gitme vs yeterince yeni şeye nasil alişicam diye düşünürken bir de bu gerginliklerin olmasi ve çabalarima rağmen nişanlimin(pardon eski nişanlimin) çabaladin ama ailene sözünü geçiremedin ben ailemi ikna ediyorum her sorunda ama sen yapamadin önemli olan sonuctu demesi boşuna çabalamişim dedirtti ileride ailen evliliğimize de karişir dedi, ki ailem öyle kötü niyetli insanlar değil ben onun ailesine hiç saygisizlik bile yapmadim ama kendisi kendi kırgınlıklarini söyledi açikça.

Onun kendi borçlari da vardi araba vs ama istese ben de verirdim yine ortak halledebilirdik onu da kabul etmiyordu sen kendin için harca diyordu mesele bunlar değil ailemin yapmasiydi onlara göre inat yani herkes

Sirf ailene ille birşeyler ödetmek isteyen erkek ne kadar çirkin. Minibusu bile ödeyemeyecekse ne diye evleniyor?

Ben olsam yüzünü bile görmek istemem. Iyikine ailen inat etmiş ve saati almamişlar.

Siz hala aileler yuzunden ayrildiginizi saniyorsunuz ben de ona şaşkinim şuan

Kırgınlıklarını onarmak için “saat” yeterli miymiş? Bir insan kendini nasıl bu kadar küçük düşürür anlamıyorum kusura bakmayın ama eski nişanlınız pek karakterli biri gibi görünmüyor. Kırgınlığın bedeli mi olurmuş? Yollarınız ayrılmış zaten. Lütfen ısrar edip birleştirmeyin, değerinizi anlayacak biri girer dilerim hayatınıza.

Haklisiniz kizlar işin zaten tuhaf tarafi bunu başkasi yaşasa tepkim gayet sert olurdu ama insan olaylarin içindeyken doğrular yanlişlar birbirine girebiliyomuş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…