Doğru olan ne?

Çok haklisiniz. Asıl gurur kırıcı tarafı bu zaten hiç ummadiğim şeylerdi.
Başkasindan görmediği değeri görmek bünyesinde nankörlüğe sebep oldu evet.

Bende şok oldum biri saat istemiş biri ailesini taşıdığı minibüsün parasını. Erkeklerde anasına demiyor ne parası ne pulu ben bu kadınla aile kuracağım. 3 kuruşun lafını sözünü mu edeceğim diye. Durumu da yine kadınlar kurtarmaya çalışıyor. Ben ailesine sesi çıkamayan erkeklerde buluyorum sucu başka kimsede değil.

Bilmem kaç kişi için erkek tarafının uçak bileti alması biraz abartı değil mi?

Ses çıkarmak bir yana etki altında kalıp saat parası istemiş utanmadan. Yani gelişinden belli sonun nereye varacağı tamamen aile güdümünde bir erkek.

1000 tllik evet normal ama bunun 2 bucuk 3 kati fiyattan asagi olmaz diyorlardi bi de. Erkek evi naz evi oldu yani kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarına sebep olmuşum resmen

Nisanlinin tavri cok itici. Ailene tavri saygisizca, çig. Ailenin araba tutma isini karsidan beklemesi de cok ucuk bir istek degil. Sanirsin baslik parasi istediler. İyi ki olmamis. Ac gozunu fazla romantik gordum seni. Bu iyi niyetle paspas olurdun.

Hep derdimki o kaprisli gelinler gibi olmiyim, karsidaki de insan vs hep empati empati. Hata bende
Romantiklik değil de gereksiz sabredip sonuc böyle olunca bi şok olmak vs.

Uçakla kaç kişi gelebilir ki?

Genelde uzun yolculuğa dayanamayan yaşlılar ve ufak çocuklular.

Görmemişler gibi herkes uçaklara doluşmaz yani. Uçak kapatma durumu değil :)
Yani insan kendi yakının düğününe de başkasının aldığı uçak biletiyle gitmemeli bir zahmet. Bana ters geldi. Kız akrabalarını neden erkek tarafı karşılasın yol masrafını bir zahmet herkes kendisi gelsin. Ben kız tarafı olsam kendim kabul etmem zaten.

Erkek tarafı alır gibi düşünmesek, yani kör göze parmak basar gibi değil de, bir jest gibi.

Neyse yanlış anlaşılmalar olmadan konu kapansın bence.

Kesinlikle haklısın canım. Ailesine ses çıkarmayan, haksız yere kendini ve nişanlısını/ eşini/ sevdiğini ezdiren erkekler de suç.

Kiz evi naz evi geleneği ile gunumuz hayırsız erkek kültürünün çakışması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…