- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Tek sezeryan yapan siz değilsiniz. Şükredin çocuğunuz var. Ayrıca 3 çocuk yapılabiliyo diye biliyorum. Bu dert edilecek birşey değil. İnsanlar çocuğu olsun diye mücadele ediyo. Şükretmelisiniz.
Annem riskli de olsa 4. doğumunu yaptı ve cok sükür bir sorun olmadı.Tek sezeryan yapan siz değilsiniz. Şükredin çocuğunuz var. Ayrıca 3 çocuk yapılabiliyo diye biliyorum. Bu dert edilecek birşey değil. İnsanlar çocuğu olsun diye mücadele ediyo. Şükretmelisiniz.
Gerçekten neden normal doğum yapamadım diye ağladınız mı
Ne kadar oldu doğum yapalı; lohusasınız hâlâ herhalde?
Yalnızlık çekip sıkılmışsınız belli. Çocuğunuzla ilgilenin. Ne güzel Allahım size bi evlat nasip etmiş bunlar dert edilecek şeyler değil.Haklisiniz, iste benim bünyeme fazla geldi. Yurt disindayim ailem gelemedi. Ne bileyim yalnizdim hep, bir de üzerine bu vurunca hassaslastim daha da. En azindan kismet olsaydi normal dogum gününe kalkardim ayaga diyorum. Kendi hatammis gibi hissediyorum, bu hissi icimden atamadim bir türlü
Bu konu şaka mı ya? En sonunda bu da oldu insanlar vagina yarıştırmaya kıyaslamaya da başladı.
Konu sahibesi normal doğumun beceriyle aşakası yok ki. Siz kendinize bir iş bulun bence, işsizlikten böyle saçma sapan şeylere takılı kalıyorsunuz.
bunda takıcak ne var sağlıklı gelsinde dünyaya bebek önemli ola n bu hem kaç çocuk düşünüyosunki üç çocuk yapabiliyosunInternette öylesine gezerken Kate Middleton ikinci cocugunu dogurmus iste görüyorum. Normal bir dogum. Diyorum yapi olarak zaten incecik normal dogurabilmis ama diyorum. Sonra dertleniyorum.
Ben neden beceremedim, benim tipim ondan daha kolay dogurabilen bir tip hem de diyorum. Neden yapamadim. Cevreme bakiyorum tabi ki normal dogum örnekleri var. Neden be diyorum her seferinde
Tamam elimden geleni yaptim, ebeyle beraber bebegimi dogurtana kadar ugrastik kafasi giremedi iste dogum kanalina koca bebegiminYine de normal neden olamadi diye her seferinde üzülüyorum. Niye niyeee, annem beni normal dogurmus; diyordu kestiler bictiler beni diye ama diyorum beni de keseylerdi biceylerdi asagidan da doguraydim. Üstelik sezeryan bünyeme cok agir geldi cok zor ve gec toparlandim, o ayri konu.
Normal dogumdan sonra problem olmadigi sürece üc dort cocuk dogur bünye birsey demiyor. Ama sezeryanda belli bir sayi var. Ben de cok cocuk yapmak isterdim. Bu da benim kaderim tabiki kabullenmem lazim ama üzülüyorum hanimlar.
Bakamiycam daha fazla bu haberlere, nasil da üzüldüm kendime.
Neden benim canim bu kadar kirilgan. Yine de isyan etmek istemem beterin beteri var, coook sükür halime.
Fakat hüzünlendim arkadaslar bu gece.
Hüzünlendim, icerledim. Hatta göz yasi dayandi göz pinarimin ucuna.
Bir kadin olarak normal doguramadim iste. Ama konusacak destek alacak kimsem de olmadigi icin buraya yaziyorum. KK nin sevkatli hanimlari belki yüregime su serper, iki lafiyla gönlümü alir dedim.
doğruları 2 sene oldu ve hala bu konuyu mu düşünüyorsunuz!?!
sizin çocuğun 2 yaş sendromu gelmedi herhalde.
bence de siz bir iş bulun.
doktor sezeryan önerdikten sonra hala beni kesseydiler diyorsunuz bir de, aferin.
bunda takıcak ne var sağlıklı gelsinde dünyaya bebek önemli ola n bu hem kaç çocuk düşünüyosunki üç çocuk yapabiliyosun
evet bencede duygusal davranıyorsunuz fazlasıla sorumluluklar da büyük ölçüde sizde olunca tabi yani ama sıkmayın canınızı bunu bir sezaryenli söylüyo yanlız değilsinizcok cocuklu aileleri görünce cok özeniyorum. Zaten üc cocuk bile fazla bana ama cok dugusalim bu aralar bilemiyorum. Belki de cocugum bu aralar cok yipratti beni duygusallastim
Bunun beceriyle ne alakası var arkadaşım, sen keyfinden sezeryan olmamışsın, sonuna kadar bebeğini beklemişsin ama bebeğin sezeryanla dünyaya gelmeyi tercih etmiş.Doğum kanalına girmeyen bebekte normal diye ısrar etseniz,sağlık sorunları ile karşılaşabilirdiniz.
Bebeğin şu an sağlıklıysa şükretmelisin ayrıca sezeryan sonrası vajinal doğum yapanlar (ssvd) , bunu destekleyen doktorlar da var.
ya şükredelim dimievet hatta diyorum bunu ikinci hamileligimde deneyeyim diye, ama riskleri var ve de benim korkularim var. Zaten gerekli olan yapildi ona itirazim yok, sadece keske olabbilseymis diyorum. Yoksa sezeryan kurtarici. Böyle bir ameliyat olmasa icimde kalirdi bebek, eskiden insanlar neler cekmis düsünemiyorum
evet bencede duygusal davranıyorsunuz fazlasıla sorumluluklar da büyük ölçüde sizde olunca tabi yani ama sıkmayın canınızı bunu bir sezaryenli söylüyo yanlız değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?