- 23 Mayıs 2015
- 134
- 54
- 18
- Konu Sahibi inceldigiyer
Nisanlimin anneannesi yasli ve hasta, onu ziyarete arabayla 3-4 saatlik bir mesafeye gidecegiz, kv kp nisanlim ve ben. Sorun nisanlimin o sehirde iki gun kalacak oldugu icin benim ayni gun donusu kv ve kp ile yalniz donecek olmam.
Aslinda kotu insanlar degiller, aramizda tatsizlikta olmadi ama nebileyim pek birbirimize bayildigimiz soylenemez.
Benim eltim var ve nisanlimin ailesinin gozunde o melek, o en iyi.
Uygun zamanini bulur bulmaz kv bana hep laf sokar, ben bazen susarim bazende kendimce cevap veririm.
Gecenlerde bana eltim icin X okadar saygili terbiyeli hic konusmaz sorarsan cevap verir canim kizim, bazilari gibi cokbilmis degil dedi (cokbilmis ben oluyorum, soguk nevale olmadigimdan sicakkanli oldugumdan herhalde)
Bende donus yolu boyunca agzimi hic acmadan susmak ve konusmamak istiyorum.
Of konu cok sagildi asil sorum su:
Kv bana laf soktugunda kendimi ezdirip saygimi korumak icin hic cevap vermeden susmalimiyim
Yoksa bir sekilde, lafin altinda kalmayip cevap vermelimiyim?
Hangisi dogru sizce?
PS, annemle danistim, ne olursa olsun onlardan nefret ediyor olsan bile onlar sana kotu soz etse bile, sus kizim, sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasin, nisanlinin hatiri ici sana denilen laflari yut diyor, ne yapmaliyim?
Aslinda kotu insanlar degiller, aramizda tatsizlikta olmadi ama nebileyim pek birbirimize bayildigimiz soylenemez.
Benim eltim var ve nisanlimin ailesinin gozunde o melek, o en iyi.
Uygun zamanini bulur bulmaz kv bana hep laf sokar, ben bazen susarim bazende kendimce cevap veririm.
Gecenlerde bana eltim icin X okadar saygili terbiyeli hic konusmaz sorarsan cevap verir canim kizim, bazilari gibi cokbilmis degil dedi (cokbilmis ben oluyorum, soguk nevale olmadigimdan sicakkanli oldugumdan herhalde)
Bende donus yolu boyunca agzimi hic acmadan susmak ve konusmamak istiyorum.
Of konu cok sagildi asil sorum su:
Kv bana laf soktugunda kendimi ezdirip saygimi korumak icin hic cevap vermeden susmalimiyim
Yoksa bir sekilde, lafin altinda kalmayip cevap vermelimiyim?
Hangisi dogru sizce?
PS, annemle danistim, ne olursa olsun onlardan nefret ediyor olsan bile onlar sana kotu soz etse bile, sus kizim, sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasin, nisanlinin hatiri ici sana denilen laflari yut diyor, ne yapmaliyim?