Doğru ya da yanlış hangisi bilemiyorum

inceldigiyer

"Estoy enamorada de ti"
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
134
54
18
Nisanlimin anneannesi yasli ve hasta, onu ziyarete arabayla 3-4 saatlik bir mesafeye gidecegiz, kv kp nisanlim ve ben. Sorun nisanlimin o sehirde iki gun kalacak oldugu icin benim ayni gun donusu kv ve kp ile yalniz donecek olmam.
Aslinda kotu insanlar degiller, aramizda tatsizlikta olmadi ama nebileyim pek birbirimize bayildigimiz soylenemez.
Benim eltim var ve nisanlimin ailesinin gozunde o melek, o en iyi.
Uygun zamanini bulur bulmaz kv bana hep laf sokar, ben bazen susarim bazende kendimce cevap veririm.

Gecenlerde bana eltim icin X okadar saygili terbiyeli hic konusmaz sorarsan cevap verir canim kizim, bazilari gibi cokbilmis degil dedi (cokbilmis ben oluyorum, soguk nevale olmadigimdan sicakkanli oldugumdan herhalde)
Bende donus yolu boyunca agzimi hic acmadan susmak ve konusmamak istiyorum.
Of konu cok sagildi asil sorum su:
Kv bana laf soktugunda kendimi ezdirip saygimi korumak icin hic cevap vermeden susmalimiyim
Yoksa bir sekilde, lafin altinda kalmayip cevap vermelimiyim?
Hangisi dogru sizce?
PS, annemle danistim, ne olursa olsun onlardan nefret ediyor olsan bile onlar sana kotu soz etse bile, sus kizim, sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasin, nisanlinin hatiri ici sana denilen laflari yut diyor, ne yapmaliyim?

Kız aynısı başımdan geçti. 5 saat laf sokmalar eşliğinde evime döndüm hiç karşılık vermedim, anlamazdan geldim.
Bence sen de öyle yap. Evlenince cıkarırsın acısını :D

Kız aynısı başımdan geçti. 5 saat laf sokmalar eşliğinde evime döndüm hiç karşılık vermedim, anlamazdan geldim.
Bence sen de öyle yap. Evlenince cıkarırsın acısını :KK70:

tesekkurler canim
Seni hangi konuyla vuruyor kayinvaliden? Bendede her telden var ama ana tema eltimin mukemmeligi ve oglusunun hint kumasi olmasi (:

Daha nisanlisin o yuzden cok agir sozler siylemedikce kulak tika duymamazliktan gel yada bu sekilde bile rahatsiz olacaksan nisanlina rahatsz oldgn durumlari anlat o da ailesini uyarsin..yo boyuncada muhabbet ederse edersn etmezde laf sokmaya calisirsa duymamazliktan gel

Ben anlamiyorum ki kv ne dese laf soktu oluyor.Açiktan sir çok bilmiş kim ki, baba mi dedin de....Bence laf sokma gibi gelmedi söylediği söz.

Bencede yolda kotu oluyorum degip kulakligini tak uyu uyuyamiyorsanda uyumus gibi yap

Annelerinizi anlayamıyorum.
Benim annem asla, ''Aman sus kızım, nişanlın için yut kızım'' demez. Kötü bir laf söylüyorsa bana neden susup yutayım ki? Ama arabada uzun yol gideceğiniz için duymazdan gelin bence, hatta kulaklık takıp uyuyun.

Annelerinizi anlayamıyorum.
Benim annem asla, ''Aman sus kızım, nişanlın için yut kızım'' demez. Kötü bir laf söylüyorsa bana neden susup yutayım ki? Ama arabada uzun yol gideceğiniz için duymazdan gelin bence, hatta kulaklık takıp uyuyun.

banada mantikli gelmiyor ama annemdir buyugum en iyi anneler bilir diye dusunuyorum bir yandan
o yuzden burada sorma geregi duydum hangisi dogru diye

Bana çokbilmiş diye laf soksa anneee niye öyle diyorsun ne oldu seni kıracak bişey mi yaptım cok uzuluyorum siz boyle diyinceeee dErim. Muhtemelen şok geçirip bi daha ağzını açmaz. . Aslında ilişkinin gidisatini manipule etmek kolay gerçek olmasına gerek yok ama düzgün gitmesi için ayarlamalar yapabilirsiniz. Sonuçta evliliğinizde pürüz olmasın asıl amac bu..

Bence mustakbel kayinvalidenize degerli bir hediye alin (altin kupe vs gibi). bakin ondan sonra hangi gelini daha kiymetli :)
Boyle kayinvalidelere boyle davranmak lazim. Herseyleri para pul gosteris. Size gicikligi da oradan geliyordur bence..

Annenizin dedigi seye kesinlikle katilmiyorum susmak asla saygi gostergesi degildir..eger saygidan bahsedecek isek o an icin susup arkasindan atip tutmakta saygisizliktir..Her kim ise sdce kv icin dgl..
Saygi gosterene verilen biseydir..kv size saygi gostermiyor bence gereken cvp ne ise gece yatarken dgl gerektigi yerde verin..ki bence ziyarete de gitmeyin daha nisanlisiniz hic gerek yok bence

Back
X