doğru yapar mıyım ?

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm,

gecen bi konugula gelmisdim, babam annemi altadiyor diye,
gecen kadinin msn adresini buldum acab kadina mail attsami, ve ustelik kadin babamin evli oldugunu billiyor.
dogrumu yaparim arkadaslar kadina mail atarak?

slm,

gecen bi konugula gelmisdim, babam annemi altadiyor diye,
gecen kadinin msn adresini buldum acab kadina mail attsami, ve ustelik kadin babamin evli oldugunu billiyor.
dogrumu yaparim arkadaslar kadina mail atarak?

at tabi rahatsız olsun başka adam mı bulamadı !!alsanaalsanasmile

hemde sivri dille yaz senin nasıl morelin bozulduysa onunda bozulsun !!

Kendinizi iyi hissedecekseniz yazın bişiyler..
Ancak asıl hesap sormanız gereken babanızdır bence..:1closedeyes:

kadın durduk yere babanıza msn adresi vermemiştir......
bir suçlu varsa kadın kadar babanızda suçlu...
sadece kötü şeyler söyleyecek kadına haddini bildirecekseniz
babanızda en az onunda kadar haketmiştir bence

bence atmayın kendınızı dusurmeyın sızın muhattabınız degıl kı..
eger konuscanız bırı varsa oda babanızdır..
kadın babanızı doldurupda sorun cıkartabılır sıze..
maılle olmazda telı yokmu?..

Baban senin bildiğini biliyormu peki
Eğer bilmiyorsa karşına al babanı konuş ilk önce
Yada aile büyüklerini haberdar et onlar konuşsun babanla
Sen şimdi o kadınla konuşmaya kalkarsan babanıda dolduruşa getirir

öbür konunuzada yazdım.
anne bilmiyormuş.
bence bunu öğrenmesi gereken tek kişi annenizdir.
bunu bilmeye hakkı var.
enayi yerine konmamalı.
yarın öğrendiğinde ,sizi suçlayabilir ..bana neden söylemediniz diye.
öğrendikten sonra ne karar verecek, orası ona kalmış.
mailmi atar ,eşiylemi konuşur.
ama önce ,anne bilecek.

bence mail yazma iş çığrından çıkabilir
bir şekilde annenin öğrenmesini sağla

bizim komşumuzun başına gelmişti babasının aldattığı kızla telefonda konuşmuşlardı ama o kdar yüzsüz oluyorlar ki sizi anlayacaklarını sanmıyorum

hayir billmiyor babam, babamin hic kimsesi yok, bi dayimlarim var ama onlara söylemek istemiyorum.
babamin karsisina cikip söyliyemem, öyle baba kiz konularimiz pek yokdur cesaret edemem buna

kesinlikle babanla konuşmalısın.baban utanmıyorda sen neden çekiniyosun? annene henüz bişey söyleme. kaldırabileceğinden emin olana kadar söyleme.

çok zor bir durum
allah yardımcın olsun canım
yinede utanmayı bırak bir kenara ve babanla konuş
asıl utanması gereken o bence:umursamaz:

hayir billmiyor babam, babamin hic kimsesi yok, bi dayimlarim var ama onlara söylemek istemiyorum.
babamin karsisina cikip söyliyemem, öyle baba kiz konularimiz pek yokdur cesaret edemem buna

Birşekilde babanla konuşman lazım ama başka yolu yok bunun eğer anneciğini düşünüyorsan yapmak zorundasın.
Anneme söylerim diye gözünü korkut biraz .
Baktın olmuyor dayınlara söyle o zaman

Babanizin yasini meraktan sordum sadece.Babanizla konusun oncelikle.Belki bir yanlis anlasilma vardir.Ortada ciddi bir durum yoksa annenizin ve dayinizin bilmesinede gerek yok.Oncelikle babanizla halledin durumu.belki siz duygusal davranip olayi buyutuyor olabilirsiniz.

Böyle bir olay yaçamış biri olarak annenin bilmmesi gerektiğini düşünüyorum. Baba zaten bi halt yemiş ve şu anda yakalndığından haberi yok. Bu çocuklarını elinde bir koz olarak kullanılmalı. Anneye duyurmadan örtbas edilmeli. Kardeşler birleşip birbirinden kuvvet alarak babayla konuşmalı, gözünü korkutmalı, tehdit etmeli. Bu şekilde devam edeceksin çek git, biz annemizi ne ezdiririz ne üzdürürüz denmeli. Ben böyle yapılması gerektiğini bilmiyordum babamı yakaladığımda, çok sinirlenmiştim. Ama belli etmedim, biraz zaman geçince kadının telefonunu da buldum ve kadını aradım. Kaın da evli id, telefona kocası çıktı, herşeyi anlattım adama. Kadının evinde kıyamet kopmuş, kocası kadını epey dövmüş, kadını bıçaklamaya kalkmış oğlu araya girmiş, oğlu bıçaklanmış. Bu olayların üstüne kadın da babamı arayıp benim kocası ile konuştuğumu söylemiş. Babam akşam işden gelince nenim üstüme yürüdü evde kıyamet koptu, tabi o sırada annem de olanları öğrendi. Biz kadınlar affetmiş gözüksek de böyle birşeyi asla affetmeyiz ve unumayız. Hatta bunu ömür boyu erkeklere karşı koz olarak kullanır, ufacık bir hatası olsa da adamın başına kakarız. Benim annemde yıllarca böyle yaptı ve o günden sonra bizim evde kavga gürültü şiddet bitmedi, tek biten şey huzurdu. Üstelik bütün bu olanlara rağmen annem boşanmayı da kabul etmedi, babama eziyet etmek için aynı evde olmayı, onu yakınında tutmayı tercih etti, onlar tepiirken olan kardeşimle bana oldu. Lütfen dikkat edin. Böyle bir konuda atılan yanlış bir adım nelere mal oluyor bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…