Esinize sen istegin anda cocugum hemen olmayabilir,ya tedavi gormem gerekiyorsa..bu sure daha cok uzarsa diye bi konusma yaptinizmi?
Cocuk her iki tarafta istekliyse heyecanli bi surec olur.esinizi ikna edeyim derken ters etki yapabilir.
Bir evlillik 5 yılda oturur,hayat arkadasınızla daha 1 senedir ayni evi paylasıyorsunuz ve birbirinizi tam tanıyor olamazsınız bunu psikoloji ve uzmanlar soyluyor.Daha evlilik oturmadan cocuk yapmak dogru degil.Cunku bitmiş evliliklerin tek kurbani COCUKLARDIR ,ama ne yazık ki anne babaları pek acele ettiler onları yapmak için çunku her sey pek guzel gidiyordu o aralar.Bunu bi dusunun.arkadaşlar aslında bdv kapsamında çok büyük bir dert değil belki de ama ben 27 eşim 30 yaşında ve bir buçuk yıllık evliyiz.
Ben çocuk sahibi olmayı istiyorum o ise daha zamanı var diyor en azından iki yıl diyor hatta ev alalım öyle diyor. Tamam adam mantıklı konuşuyor ama ev için birikimimiz yok. Ayrıca iş değiştirmek istediğini ve yaşadığımız yerden taşınmak istediğini söylüyor. Tamam da nereye ve hangi işe gideceksin dediğimde yazın karar veririz diyor.
İki çocuk istemişimdir hep ve ilki ile arasında iki yaş olur ne var canım der eşimde. Ama bu hesapla 30 yaşında anne olcam ama ya ilk sefer de olmazsa ya bi sıkıntı varsa ne bileyim tedavi görmem gerekirse gibi sorular var aklımda çünkü yumurtalıklarımda kist var.
Eşimi bebek sahibi olma konusunda ikna etmek istiyorum ama bir yandan da bu doğru mu diyorum. Sizce ben yanlış mı düşünüyorum yada eşimi ikna etmek doğruysa nasıl damardan girebilirim tüyolarınıza ihtiyacım var sanırım
Bir evlillik 5 yılda oturur,hayat arkadasınızla daha 1 senedir ayni evi paylasıyorsunuz ve birbirinizi tam tanıyor olamazsınız bunu psikoloji ve uzmanlar soyluyor.Daha evlilik oturmadan cocuk yapmak dogru degil.Cunku bitmiş evliliklerin tek kurbani COCUKLARDIR ,ama ne yazık ki anne babaları pek acele ettiler onları yapmak için çunku her sey pek guzel gidiyordu o aralar.Bunu bi dusunun.
Basarılar
İnsanlardan fikir sormadan önce hem lehinize hem aleyhinize fikir duymaya hazır olun.Ne yani bes sene mi bekleyecekler bebek icin? Oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?