Doğru zaman Ne zaman ?

Ne zaman yüzüne vurmalıyım?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
Ben olsam tatlı dille önce sorardım ödeyip ödemediğini.belki unuttu.ama unutmadıysa sitemimi de ederdim.anne bu sonuçta üstüne düşeni yapmalıydı.yapmayacaksa da seni kırmamalıydı bu şekilde
Unutması mümkün değil bilerek ödemedi:/ olan oldu eşime rezil oldum artık

Söylemelisin ama sitemli olarak degil. Anne tesadüfen öğrendik ve su anda borcumuzu ödüyoruz, sadece bil istedim, demelisin.
Hesap sorarcasına degil ama... Zaten o da anlatacaktır.

İyi akşamlar hanımlar kafamı çok meşgul eden bi mevzu var değerli görüşlerinize ihtiyacım var kimseye açamıyorum bu konuyu;
6 aylık evliyim annem babam ayrı.Ben evlenirken aralarında paylaştılar babam yatak odası takımı vs.
annemde küçük ev aletlerini tabak çatal tencere takımı vs. ben alırım dedi herşey tamam ikisi de üstüne düşen herşeyi aldı.Gelin görün ki aradım mağazayı 5 ay önce annem yaşadığımız küçük şehirde elden taksitle herşeyin en pahalısını aldığı (toplam 8 bin) züccaciyeye sadece başta bin tl ödemiş.Birdaha da uğramamış.Arada soruyordum birkaç ay öncesine kadar anne ödüyo musun? Ödüyorum kızım merak etme..
Baktım ödemiyo yapcak bişey yok eşime anlattım ve biz ödemeye başladık.
Eşim hiç lafını etmedi sağolsun anneme karşıda hiçbi saygısızlık etmedik söylemedik şuan ödediğimizden haberi yok ama benim çok zoruma gidiyo annemin maddi durumu çok iyi.Bi tane bekar kızın var bikere evleniyo neden bunu yaptın ödemiceksen söyle baştan biz zaten öderiz.Eşime karşı boynumu bükmeye hakkın varmıydı?Borç bitmek üzere şuan ve salı günü annemle şehir dışına gitcez yolda mevzuyu artık açmak istiyorum sizce açmalı mıyım yoksa bir iki ay sonra borç bitincemi açmalıyım?
Soylemelisin tabi haberi olmali.hani birgun ugratsa o da odemeye kalkarsa?bunda ne var ki soylenmeyecek anlat bence icin de rahatlar

Esime karsi boynumu egdirdigi icin ben fena hesaplasirdim. Parasinda degilim ama kocamin ve ailesinin agzina malzeme verdi diye.

Esime karsi boynumu egdirdigi icin ben fena hesaplasirdim. Parasinda degilim ama kocamin ve ailesinin agzina malzeme verdi diye.
Kocamın ailesinin durumdan haberi yok
Öyle olsa bende fena yapcaktım
Şimdi 1 gibi yola çıkıyoruz söylicem

Annen odemek zorunda degil, ama tabiiki oderim deyip odememesi yanlis
Bu arada soylemeden gecemeyecegim ,yetiskin bir kadin olarak evlilik hazirligini kendin yapmaliydin daha en basindan anne baba ben halledecegim herseyi kendi istedigim yerden kendi paramla alacagim demeliydin, boylece bu kazigi yemezdin diye dusunuyorum

Annen odemek zorunda degil, ama tabiiki oderim deyip odememesi yanlis
Bu arada soylemeden gecemeyecegim ,yetiskin bir kadin olarak evlilik hazirligini kendin yapmaliydin daha en basindan anne baba ben halledecegim herseyi kendi istedigim yerden kendi paramla alacagim demeliydin, boylece bu kazigi yemezdin diye dusunuyorum
Evlenmem hesapta yoktu hiç düşünmüyordum eşimle herşey çok hızlı oldu 1 sene olmadan evlendik çalışırkende hiç biriktirmedim ailemin durumu iyi diye açıkcası
türk örf adet erkek ve kızın ailesine düşenler var yardım edilir evlenen çifte

borç annenin üstüne değil miydi?
neden ödediniz ki?
onu arasalardı öde öde diye.
İyi akşamlar hanımlar kafamı çok meşgul eden bi mevzu var değerli görüşlerinize ihtiyacım var kimseye açamıyorum bu konuyu;
6 aylık evliyim annem babam ayrı.Ben evlenirken aralarında paylaştılar babam yatak odası takımı vs.
annemde küçük ev aletlerini tabak çatal tencere takımı vs. ben alırım dedi herşey tamam ikisi de üstüne düşen herşeyi aldı.Gelin görün ki aradım mağazayı 5 ay önce annem yaşadığımız küçük şehirde elden taksitle herşeyin en pahalısını aldığı (toplam 8 bin) züccaciyeye sadece başta bin tl ödemiş.Birdaha da uğramamış.Arada soruyordum birkaç ay öncesine kadar anne ödüyo musun? Ödüyorum kızım merak etme..
Baktım ödemiyo yapcak bişey yok eşime anlattım ve biz ödemeye başladık.
Eşim hiç lafını etmedi sağolsun anneme karşıda hiçbi saygısızlık etmedik söylemedik şuan ödediğimizden haberi yok ama benim çok zoruma gidiyo annemin maddi durumu çok iyi.Bi tane bekar kızın var bikere evleniyo neden bunu yaptın ödemiceksen söyle baştan biz zaten öderiz.Eşime karşı boynumu bükmeye hakkın varmıydı?Borç bitmek üzere şuan ve salı günü annemle şehir dışına gitcez yolda mevzuyu artık açmak istiyorum sizce açmalı mıyım yoksa bir iki ay sonra borç bitincemi açmalıyım?

Evlenmem hesapta yoktu hiç düşünmüyordum eşimle herşey çok hızlı oldu 1 sene olmadan evlendik çalışırkende hiç biriktirmedim ailemin durumu iyi diye açıkcası
türk örf adet erkek ve kızın ailesine düşenler var yardım edilir evlenen çifte
Isimiz orf adete kalirsa iste boyle oluyor ama
Calisan yetiskin bir kadinin her zaman kenarda parasi olmali ki kimseye eyvallahi olmasin
Annenin sozunu tutmamasi yanlis bunu tabiiki de kendisine soylemelisin
Ama bence sen hatalisin, tedarikli olmamakla yani

borç annenin üstüne değil miydi?
neden ödediniz ki?
onu arasalardı öde öde diye.
Mağaza sahibi kimseyi aramayan bi esnaf ama küçük biyerde oturuyoruz herkes herkesi tanıyo ve eşim ticaretle uğraşıyo ablamın eşi de esnaf rezillik laf söz olmasın diye başladık ödemeye

Isimiz orf adete kalirsa iste boyle oluyor ama
Calisan yetiskin bir kadinin her zaman kenarda parasi olmali ki kimseye eyvallahi olmasin
Annenin sozunu tutmamasi yanlis bunu tabiiki de kendisine soylemelisin
Ama bence sen hatalisin, tedarikli olmamakla yani
Saygı duyarım düşüncenize
2 sene önce altın biriktirmeye başladım ve çaldırdım o günden sonra soğudum para biriktirmekten

Saygı duyarım düşüncenize
2 sene önce altın biriktirmeye başladım ve çaldırdım o günden sonra soğudum para biriktirmekten
Yazik olmus ya uzuldum :( en guzeli bankada kasada biriktirmek, cok gecmis olsun
Ulkenin durumu kotu, her zaman yaninizda para bulundurun nacizane tavsiyem. Anneyi de fazla kirma soyleyeceklerini soyle ama kavga etme yazik
Kolayliklar ve mutluluklar diliyorum ;)

Yazik olmus ya uzuldum :KK43: en guzeli bankada kasada biriktirmek, cok gecmis olsun
Ulkenin durumu kotu, her zaman yaninizda para bulundurun nacizane tavsiyem. Anneyi de fazla kirma soyleyeceklerini soyle ama kavga etme yazik
Kolayliklar ve mutluluklar diliyorum :KK66:
Teşekkür ederim kırmadan akıllı başlı anlatcam sebebini sorcam zaten eşyaları kullanan biziz parasında değilim:(
Ben çözüm buldum bankada kasa değilde gram altın hesabı en iyisi

Anne adam beni aradi borclar yuzunden ama sende oduyorum demistin.
Adam bizi mi dolandiriyor bende borc oduyorum falan diye hemen soylerdim.

Yok olamaz hatta benim çeyiz ayrı kendine ait başka hesabı var kendinede almış bişeyler onu bile bize soruyolar sizmi ödiceksiniz kendisimi diye
Peki o mağaza nasıl aylarca bekliyo ödeme almadan? Senet sepet yokmu? Annen nasıl böyle rahat takılıyo? Protesto çekmeleri lazım yani. Ben olsam söylerdim böyle alcağına hiç almasaydın diye.

Konuştum arkadaşlar
Bi davası varmış bizden sakladığı ona ödeme yapıyomuş avukatlar falan param yoktu gurur yaptım söylemedim dedi
Dayımda aynı yerden yengeme alıyomuş mağaza sahibi aramayınca dayım ödedi sanmış
Yinede bana dayıma sorabilirdin mağazaya uğrayabilirdin dedim paran yoksa benle paylaşsaydın dedim tık yok

Back
X